Cluj rulz! - 58
Raspunsuri - Pagina 30

baby-boom spune:
Simo, unde pleci, ca n-am apucat sa citesc in spate??? Drum bun si relaxare totala!
Pup u
poze cu noi

roxanicea spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
[
Roxi, concertele se tin la Casa de Cultura a Studentilor pe motiv de lipsa sala. Filarmonica avea o sala minunata, cu o acustica de mureai incet, (langa UBB, daca stii) dar au fost scosi afara de acolo pe motiv de retrocedare (parca); asa ca au ramas pe drumuri; si canta unde am mentionat de vreo 4 ani; trist. f trist, dar asta este!
mda..stiu de faza cu retrocedarea catre biserica catolica..care am inteles ca a facut sala de conferintze pe care o inchiriaza div firme. bravos natiune!!!!!!!!!!!!! dam afara filarmonica si facem sali de conferintza d ecare-i plina lumea. ce frumos gest ar fi fost sa o doneze filarmonicii ca un nobil gest de remarcat si de scris in alalele istoriei....

simo, drum bun!
pupici

codruta_grg spune:
Voi ati patit asta la Ambient?: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=83538
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Alynutza spune:
Codruta, am fost la Er Divan ieri dupa-masa. Aveau o saltea chiar pe gustul meu, de 24 cm grosime, nu ortopedica, insa nu aveau dimensiunea care ne trebuie noua si ne aduce pe comanda in 20 de zile (nici macar nu stia daca lucratoare sau calendaristice!) ceea ce e prea mult. Insa am gasit ceva si la Alprom (nu mai stiu acum exact cine mi-a recomandat magazinul ala) si e foarte posibil sa mergem sa o luam, desi are doar 20 cm grosime si probabil tot va trebui sa inaltam patul, dar e mai moale, are 3 ani garantie si din cate zicea domnul de la magazin mi se parea bine "umpluta". Plus ca aveau si pe stoc. In schimb cu canapelele am avut un ghinion teribil. La magazinul unde am mers la pranz (pe Giordano Bruno) am gasit un model confortabil, asa cum voiam eu, dar nu aveau pe stoc stofa care mi-a placut mie, nici nu stiau cand si daca mai primesc, iar ce mi-a recomandat cucoana nu prea mi-a placut, mi s-a parut foarte subtire pentru o stofa de mobila. La Er Divan toate canapelele parca erau umplute cu ciment, tari ca piatra, am gasit ceva foarte dragutz intr-un magazin langa Er Divan, aduse din Polonia, doar ca nu faceau decat pe piele sau imitatie. La Mobexpert am murit incet cand am vazut preturile... si la Elvila desi pe net scria ca au program pana la 19, l-au modificat pana la 18 si era deja inchis. O sa mergem azi. Gata, ca m-am intins ca un carnacior cu canapelele mele...
Mariana, super nasoala faza din magazin...
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere

asi spune:
Alynuta succes cu saltelele si canapelele.Data viitoare cand imi voi lua saltea cu siguranta voi lua una de la magazinul ala din Manastur(nu stiu cum ii zice).
Va doresc la toate o zi buna!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Alynutza spune:
Stanca, te referi cumva la Domus Flex (ala de pe calea Floresti)? Ca ala s-a mutat in piata Cipariu acum. De la ei am vrut si eu initial, dar n-am gasit ce voiam, asa ca...
Nunta noastra de vis
Luna de miere

asi spune:
Da Alynutza la Domus flex.
Azi sunt furioasa la culme.Cand m-am dus la gradi dupa Razvan era imbracat cu o bluza a unui alt copilas si geaca si adidasii lui nu erau la el in dulapior lui
].Vine Gina
, directoarea, si o intreb de chestia asta.Ea zice ca i-a dat la Razvan bluza aia pentru ca ii era frig si nu a avut ce sa ii dea pe el.Am crezut ca turbez.Nu am facut scandal dar daca mai prind o faza de genul asta e vai de
lor.Nesimtitele!
Faza buna e ca lui Razvan ii place si abia l-am convins azi sa plecam acasa.
Ca sa fie totul complet azi mi s-a stricat si masina de spalat

Alynutza spune:
Off, ce chestii nasoale. Daca se mai intampla ai tot dreptul sa faci scandal. Dar chiar ca e bine ca-i place la gradi. Cat despre masina de spalat... iar nasol. Ai reusit sa dai de vreun mester sa ti-o repare?
Nunta noastra de vis
Luna de miere

asi spune:
Zice sotul meu ca trebuie sa vine cineva azi sa o "vada".

asi spune:
Capitolul urmator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83622