Cluj rulz! - 58

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

fetele, am o rugaminte mare si urgenta !!!
am nevoie de informatii si eventual o modalitate de contact pt d'na prof. ileana benga.
fetita de 3 ani a unei prietene foarte bune si foarte dragi e bolnavioara, si ar fi bine sa o vada si d'na prof.
are cumva cabinet particular ? sau doar in clinica ?
va rog din suflet sa ma ajutati cu ce info puteti !!!!!
va pup si va multumesc !

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxana mica imi pare rau dar nu te pot ajuta.

Mariana mi-am luat geaca si sunt incantata

Cristiana ti-am trimis pm.

Azi a fost tare bine la gradi.Nici macar nu vroia sa vina acasa.
Deja au primit bulinute.Nu stiu ce inseamna dar mi-am dat seama de ce am avut ieri emotii.Razvan a intrat in lume.In lumea asta in care se fac ierarhii iar eu vroiam sa ramana tot Razvan cel mai cel, adica locul intai indiferent de situatie.Din pacate asa e viata si va intra si el intr-o ierarhie

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Cristiana te mai intereseaza borcanele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Dragele mele,

Io atata am sa va spun, plec cu zanul in Piatra Craiului sa vedem capre negre si marmote si lacuri glaciare timp de 4 zile. Sa va gasesc bine la intoarcere!

Stanca inimoasa, n-o sa-ti spun un lucru nou dar poate ca in valtoarea emotiilor de saptamana asta ti-a scapat din vedere. Puiul tau intra in viata in care lumea se compune din mai multe cercuri concentrice. El va fi intotdeauna nucleul, tu si tatal lui veti fi intotdeauna prima sfera de influenta (cel putin pana isi gaseste femeia care sa-l completeze!) si apoi sunt tot felul de oameni care vin si pleaca dar fara de care nu se poate. Ah ce inteleapta sunt [iconcuganditoruldelaHamangiacubasca] si ce drag imi e de tine cand ai framantarile astea .

Mergi la inceput

Simona iti multumesc pentru aprecieriIti doresc sa va distrati si sa va bucurati sufletul cu natura pura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Simona, distractie la maxim! Poate faci niste poze cu marmote si capre negre, sa ne clatim ochii si noi astea de trebuie sa stam lipite de monitor...
Si ... in fata intelepciunii tale, chiar ca mi-a placut tare ce ai scris.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Simona, sa aveti drum bun si sa va relaxezi; vezi ca ai tema de casa ... sa veniti 3 de acolo .

Roxi, concertele se tin la Casa de Cultura a Studentilor pe motiv de lipsa sala. Filarmonica avea o sala minunata, cu o acustica de mureai incet, (langa UBB, daca stii) dar au fost scosi afara de acolo pe motiv de retrocedare (parca); asa ca au ramas pe drumuri; si canta unde am mentionat de vreo 4 ani; trist. f trist, dar asta este!

Fetelor, sa inteleg din tacerea voastra ca nu va intereseaza Carmina Burana?

Azi am facut cu nervii la Flo&Jo de la galeriile ferdinand; ieri am cumparat o bluzita; cand am ajuns acasa am vazut ca-i defecta; avea o maneca de-un fel si alta de alt fel; azi m-am dus s-o schimb; si fiindca nu am avut cu ce (ca si marime si stil) am cerut banii inapoi; si bineinteles ca a inceput o intreaga polologhie ca nu vroia sa-mi dea banii iar eu ii spuneam ca nu accept si ca stiu ca se poate; intr-un final, dupa lungi discutii s-a dus in depozit si mi-a adus o bluza pe placul meu, cu textul indreptat catre colega "cum nu ai vazut ca mai avem???" mi s-a facut rau; nu mai calca piciorul meu pe acolo! sa nu mergeti nici voi!

Fetelor, vreu sa va zic ca nu mai intru pe DC pana saptamana viitoare luni sau marti; asa ca ramaneti cu bine si sa fiti active!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Alynutza, da, acela e magazinul. Poate mergeti maine, sau ati fost? Ati gasit ceva interesant?
Arleean super ca e in revista.
Si pe noi ne-a contactat de la o revista, sa ne publice poze, povestea nasterii, etc dar sotul meu a refuzat. Io, dupa capul meu as fi vrut, dar acum nu mai hotarasc singura
Mariana, si eu am patit-o cu un pulover de la Coccodrillo. Era descusut pe o margine, l-am dus inapoi, dar nu aveau cu ce sa il schimbe. Asa ca am pus mana pe ac si ata si am cusut puloverul de aproape 600.000....
Fetelor, voi nu vreti sa pictati in camera copiilor? Ca am gasit www.cameracopilului.ro/" target="_blank">ASTA, si e in Bucuresti.

Pe mine ma ia cu racoare cand ma gandesc sa o duc pe Petra la cresa....brrrr. Clar mi se va rupe inima...vaiii....nu ma mai gandesc.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Salve

Mariana, daca nu ai obs., eu vreau sa vin, ba kiar o sa mai pove despre asta. Da unde pleci asa mult timp?? Oricum, iti doresc sa ti se implineasca tot ce o sa intreprinzi si sa revii incantata de asta. Nasoala faza la cumparaturi...

Va pup, noapte buna tuturor, sa ne "auzim" cu bine!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Hello!!!

No, ni s-a schimbat nitzel programul...nu este libera vila la mare decat din 15, asa ca mergem luni-marti din Romanik, stam cateva zile la Milano si apoi la mare.....ca, nasol, ca am aflat in ultimul moment, si eram cu bagajele si sandwichurile pt. drum facute...asta mica ne omoara deja, ca vrea la mare...isi aduce costumul de baie, jucariile de nisip, etc...deja suntem, nu alta!
...zilele astea am umblat de nebuni sa cautam un cadou pt. cel mai bun prieten al meu, ca-i cam pretentios....si pana la urma am gasit un stativ pt. carti, format din 2 vapoare, lucrate manual, si care sunt imbinate, dar se pot separa si intre ele pune carti...e absolut fain!!!....iar la piece de resistance va fi o pictura de-a mea, special facuta pt. el....asta-i un mare hobby de-al meu....pt. care am luat o rama misto!

Raluca, cred ca si eu as fi facut cu nervii, daca o vedeam plangand.....da' las' ca greul a trecut!!!

Felicit inc-o dat mamicile curajoase de copii mari de gradi si cresa!!!!

Va pup, si la reauzite!

poze cu noi

Mergi la inceput