Cluj rulz! - 58
Raspunsuri - Pagina 28
![](images/user_woman.png)
Boca Daniela spune:
,am trecut si eu sa va salut,sunt varza de obosita
,dupa o zi plina(spalat haine,facut mancare si curatenie,scos copil marait si plangacios la plimbare).
Fetelor,am si eu un nod in gat cu mersul lui Alex la cresa,azi am fost la Tandarica sa vedem cum e ca tare as vrea sa-l dau acolo.Dar programul e de la 8 dimineata si noi ar trebui sa-l ducem pe 7 ,30 ca sa ajungem la servici.Conditiile si personalul sunt super,dar mie imi place si cresa unde merge Stefi al Ralucai,in saptamana asta trebuie sa ma decid unde il duc.Si cand am mai citit despre saracutza Stefi cum a plans azi,deja ma podideste si pe mine plansul numai la gandul ca-l las acolo speriat si trist.Nici nu m-am gandit ca va fi asa de greu momentul asta cand trebuie sa te desparti de puiul tau cu care ai stat tot timpul in 2 ani de zile
.
Mariana,ai niste copilasi superbi,se vede ca se iubesc foarte mult unul pe celalat.Esti o mamica fericita.
Raluca ,am vazut pozele de la mare,sunt foarte faine,Stefi e o scumpete,mai ales in poza cu ochelarii aceeia smecheri.
Va doresc bafta la crese si gradinite pt. bobocei,pupici pentru toate fetele.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mariana tache spune:
Raluca, tocmai m-am uitat pe mail. Nici o sansa cu pozele; imi vine sa si rad de ce boacana ati facut! Dar nu fi necajita ca ai altele frumoase; nu ai pierdut tot. M-am uitat la poze; Stefania e delicioasa rau ; m-am distrat teribil cand am vazut-o pe plaja pe olita
.
Arlena, felicitari pt micul tau superstar!
Creola, am doar nr de vodafone: 0721.153.526
Ce mai face Sarah?
Cristiana, pana la urma mergeti la program scurt sau lung? am uitat sa iti spun ca eu as opta pt scurt daca as avea bunicii disponibili.
Daniela, nu ai mai trecut de mult pe aici; sper ca sunteti ok. Ii tinem pumnii lui Alex ca sa se simta bine la cresa!
Stanca, la tine nu mai am ce sa-ti spun
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Mare anunt, mare:
- incepe Toamna Muzicala Clujana! Perioada: 8 - 28 sept.
M-am uitat la program; sunt concerte dragute, dar cel mai cel e la inchiderea festivalului!
Asa ca: joi, 28.09.2006, va invit sa mergem impreuna la acest concert simfonic; va garantez ca merita! E de la ora 19. Pana atunci mai e timp suficient ca ca va programati lucrurile. Nu uitati!
Ps. Hai sa va dau un indiciu: printre altele se va canta Carmina Burana de Carl Orff !
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
ralucames spune:
Buna dimineata, dragelor!!
Mariana, asta este.... si degeaba se oftica al meu sotz, atunci cand il blagoslovesc dupa asemenea faze... pai se poate??? Mersi tare mult, oricum
. La mare am cam purtat olitza pe plaja dupa noi, ca ea abia face in iarba, darami-te pe nisip, unde abia vroia sa se descalte... a fost ok aspectul asta...
Arleena, felicitari pt. minunea de bebe superstar!! o merita cu prisosintza!!! Sanatate si sa cresteti mari
Daniela, fa-ti curaj si hotaraste-te, (sau macar depune-i dosarul unde vrei), ca timpul tace si trece... Oricum va plange si Alex o vreme, nu ai ce face cu acest aspect... asta e... dupa cateva zile va sti ca nu i se intampla nimic acolo, asa ca va merge mai voios... (asa sper pt. fiica-mea cea "istericoasa" mai nou)... dar noi mai vorbim despre astea
Fetelor, poate din cauza cresei, fata mea parca a avut cosmaruri azi noapte, mai precis pana pe la 1; a baut pana atunci doua sticle mari cu lapte, altfel nu a vrut sa se culce... iar dupa ce a adormit, eu una nu am mai auzit-o, ca am cazut lata!! (cand nu se va mai trezi noaptea?? ca de doi ani imi ajungeeee) Si tot azi noapte am hotarat sa o las acolo sa se culce de-amiaza, inca de azi... asa ca iar sunt cu "morcovetele" cat Kina... (Acum va spun exact ce simt: si eu as opta fara ezitare la programul scurt-asta daca as avea buni disponibilaaaa... si sunt aproape la
cu husbandu meu pt. asta... Criss. stie ce zic) In fine, vom vedea !!
P.S. Mariana, e fff tentanta propunerea ta!! Sper sa ma pot delecta cu acest concert mai vorbim
minunea vietii mele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
'Neatza fetelor. Vad ca sunt multe multe emotii pentru boboceii de cresa si gradi. Le tinem pumnii pentru o acomodare rapida, atat lor cat si mamicilor.
Codruta, Er Divan e magazinul ala din Marasti, inainte de sensul giratoriu unde sunt si canapele? Ca s-ar putea sa dam azi o fuga.
O zi minunata va doresc!
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
ralucames spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
'Neatza fetelor. Vad ca sunt multe multe emotii pentru boboceii de cresa si gradi. Le tinem pumnii pentru o acomodare rapida, atat lor cat si mamicilor.
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](batutincap.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
![](floare2.gif)
![](floare2.gif)
![](pupic.gif)
minunea vietii mele
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
Mare anunt, mare:
- incepe Toamna Muzicala Clujana! Perioada: 8 - 28 sept.
M-am uitat la program; sunt concerte dragute, dar cel mai cel e la inchiderea festivalului!
Asa ca: joi, 28.09.2006, va invit sa mergem impreuna la acest concert simfonic; va garantez ca merita! E de la ora 19. Pana atunci mai e timp suficient ca ca va programati lucrurile. Nu uitati!
Ps. Hai sa va dau un indiciu: printre altele se va canta Carmina Burana de Carl Orff!
Mariana,Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
Sanatate Maxima!!!
je amatoare
unde se tin concertele? la opera/ te intreb pt ca am vazut ca se renoveaza pe acolo .....si poate nu e funcionala sala...
merci de info
![](icon_smile_wink.gif)
pupici tuturor
roxi
![](floare.gif)
jozsaerika spune:
salutare fetelor
Norbert , azi dimineatza cum s-a trezit m-a intrebat "mergem la gradi?" dar nu era trist mai degraba bucuros...oare o sa-l tina? asa fericita a-si fi sa stiu ca merge cu placere la gradi ...in masina tatal lui ii tot repeta ca are de facut 3 lucruri la "locul lui de munca -gradi" :sa ma joc, sa mananc, sa dorm...si Norbert tot repeta.."apoi vine mami si mergem acasa"
raluca vroiam sa-ti mai zic ca si eu l-am lasat pe Norbert la program lung din prima clipa (desi eu inca nu lucram ) tocmai pt. a se obisnui asa ... dar am auzit de copii care s-au integrat mai bine intai cu program scurt (~1 luna) apoi program lung....si nu uita sa ii repeti tot timpul motivul pt. care merge la gradi-noi ii spunem ca este "locul de munca al copiilor-unde adultii nu au voie-este exclusiv al copiilor-toate jucariile si toata distractia" si ca astfel "dupa-amiaza este doar a noastra si facem ce doreste el"- si chiar asa facem ..mergem in parc la topogane, mergem la Mc Donald's, sau ne uitam la stivuitoare la fabr. de bere sau ne duce tati la el la atelier si ne dam cu stivuitorul
...ideea e ca vreo 1-2 ore dupa ce iesim de la gradi e program liber..apoi urmeaza mami..mergem acasa ,sau mergem la cumparaturi etc....a si cu cosmarurile asa am fost si noi la inceput...in conditiile in care el nu se trezeste niciodata noapte (eventual daca e f. bolnav) in primele sapt. se trezea de vreo 2* pe noapte + ca nu reusea sa doarma la gradi si mergeam acasa il tineam in bratze si adormea...ii era frica sa nu ne piarda...ne tinea f. mult de mana (desi inainte nu vroia niciodata sa ne dea mana) si ii tot repetam ca "dupa ce dormi vine mami dupa tine"....
mama, ce m-am intins la povesti
va pup fetelor
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
carrie spune:
salutareee
io am avut copil super marait aseara, nu jtiu di ce.o apuca cateodata de se miorlaie din orice, asa smiorcaiala luuunga...
Raluca o sa fie bine stai linistita, stiu ce emotii ai, si stiu si de ce nu ai bunica disponibila
Mariana noi inca nu stim cum va fi cu programul, astept sa vad din cei 11 copii din grupa cati dorm acolo, dar inclin umpic spre program scurt cel putin pina in iarna.
Erika, io ma gandesc oare cum e cu copil care doarme toata noaptea...si ma gandesc ca daca am doi care se scoala...
Stanca tare ma bucur ca se simte bine Razvan la gradi!
Daniela va tinem si voua pumnii sa va adaptati bine!
va pup fetelor
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
ralucames spune:
Erika, imi e de un real folos ce imi spui... e ff buna ideea cu "locul lui de munca" si precis in timp, va tine si la noi... si Stefania ma tine excesiv de mult de mana, iar seara nu adoarme decat tinandu-ma pe mine de manutza... si precis din cauza ca simte ca altfel m-ar pierde... (in cateva zile sunt sigura ca isi va mai reveni)
lui Norbert ca e mare si ascultator, iar tie
pt. ca ai avut imaginatia necesara sa il faci sa inteleaga (pe limba lui) unde merge.
Criss., si
Abia astept sa vina vineri seara!!
minunea vietii mele