Cluj rulz! - 58

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu vreau s avand canapeaua care i-am luat-o lui Petra acum 4 luni. Ca vreau alt model
Mariana, ce a crescut Simon ...

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara.

Fetelor, ma bucur ca va plac pozele si copilasii mei.

Cristiana, nu te certam ; esti totala la faza asta.
Cum se inteleg ai mei? Excelent; pe cuvant iti zic ca se iubesc la nebunie si se joaca impreuna tare frumos; dar asta pana il apuca pe Stefan nabadaile si incepe sa-l impinga pe Simon sau sa-i mai ia jucariile. Oricum, eu reusesc cat de cat sa tin fenomenul sub control.

Apropos de control: fetelor, azi am castigat o batalie in lupta de a-l educa pe Stefan; am reusit sa-l fac sa stea la colt (dar i-am oferit un scaunel ca sa para penitenta mai draguta ); daca ati stii cat m-am stradiut pana am reusit sa-l induplec...

Simona, tine o . Sa stii ca si eu cred ca fel. Dar mi-e greu, totusi, sa sper la ziua cand Stefan va fi linistit, la locul lui .

Raluca, trimite-mi pe mail o poza ca sa vad in ce hal e supraexpusa. Sincer, ma indoiesc sa mai pot face ceva; subexpunerile se mai corecteaza, dar supraexpunerile .... intelegi tu ; dar trimite-mi ca sa vad.
Acum ai uitat sa te login?

Fetelor, ai mei flacai s-au jucat azi si au ras impreuna pana la epuizare; eu stateam cocotata in pat si ma uitam la ei si nu puteam sa ma minunez indeajuns! Ma treceau toate transpiratiile de caldura. Faceti repede bebe2, ca-i tare fain, jur! Oana poate sa confirme! (nu-i asa, Oana?)

Stanca, hai sa-ti zic o chestie; aia de la magazinul de pielarie cu reduceri ne-a mintit cand a zis ca nu mai aduc alta marfa. Azi a fost Adi pe acolo si avea alte haine de piele; si-a cumparat una f faina neagra (nu aveau maro, dar e faina si asa) cu nasturi (eu vroiam cu nasturi). Numai ca desteptu` si-a luat-o prea mare; m-am crizat cand am vazut; maine ma duc sa vad daca mi-o schimba sau daca am cu ce sa o schimb.

Gata... fug la somnic!
si somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Salve !!

Fetelor, sunt trista de mor, fiindca a doua zi de gadi a decurs asa cum spuneau educatoarele... abia avrut sa intre in sala unde auzea alte urlaturi, asa ca ne-am despartit fortat!! plangea de abia respira, si ma striga intr-una.... sper macar sa nu o tina mult starea asta... ca altfel renuntam de tot la gradi... (intr-un fel, dar numai intr-un fel, as vrea sa am buni disponibila, asa ca si Criss. )

Mariana, mersi muuult de tot

Florina, cred ca sunt inapoiata, dar oricum iti doresc drum bun si vacanta de vis!!!

uitati cu ce ma delectez eu acum.... mai vorbim

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mi-am dus copilul la gradi.Nu a plans dar m-a intrebat "dar tu unde pleci?".Ma incearca niste sentimente controversate.Nici eu nu stiu ce simt.
Desi am asteptat amandoi clipa asta , sa il duc la gradi, parca acum imi pare rau desi sunt constienta ca asa trebuie.Vai ce ciudat ma simt

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza!

Mai, mai ce mica e lumea... Cred ca asta e ultimul loc unde m-as fi asteptat sa dau de tine, Daniela. Mersi mult de urari, nu-i niciodata prea tarziu, oricum eu inca simt ca abia a trecut nunta. Am vazut pozele, ce fetitza mare ai... sa-ti traiasca si sa creasca mare si frumoasa. Tie cum iti merge?

Cristiana, eu nu neaparat de ecologista ce sunt nu vreau canapea din piele. Ci nu-mi place vara cand stau imbracata mai lejer prin casa parca mi se lipeste de piele.

Fetelor, iar va iau la intrebari Aveti vreuna saltea Domus Flex? Sunt ok? Ca trebuie sa-mi iau saltea si ma gandeam sa iau de la ei.

O zi minunata!

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Stanca, la fel de pierduta si ciudat ma simt si eu... mi-e o ciuda ca trebuie sa ma despart asa de ea, de-mi vine sa mor. Educatoarele ziceau ca din a doua sau a treia zi incep copiii sa planga, fiindca stiu ca raman acolo cateva ceasuri si se simt pierduti... stiu si eu.... La Stefania s-a adeverit!! Sper ca Razvan, fiind mai mare, sa reactioneze mai bine!! Tu il lasi sa si doarma acolo?? daca da, de cand? adica dupa cate zile?? ca eu nu stiu cum sa fac...

Oana, tu de ce nu ne pove cum a fost cand ai dus-o pe Medeea la cresa??? te rog, cand ai timp, zi-mi; precis o sa-mi foloseasca !!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata!

Fetelor, avem copilasi mari! merg la gradi si cresa! Pe cuvant ca si eu ma simt ciudat cand va aud povestind; imi imaginez ce simtiti voi!

Se pare ca victoria mea cu coltul e reala; azi l-am trimis iar pe Stefan la colt si de data asta fara mari eforturi.

Azi ma duc in oras la cumparaturi diverse pe la ora 14.30 - 15.00. Aviz amatoarelor

Mi se strica mouse-ul; am la el 2 rotite pt scroll; una nu mai merge ; dc-ul e de vina!

Alynutza, buna alegere cu canapeaua de material; acelasi principiu am avut si eu cand am cumparat. Detalii despre saltea habar nu am.

Raluca, cred ca ti-e sufletul cat un purice; eu m-as fi prapadit de plans! Ai trimis poza?

Stanca

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana, am trimis doua poze, vezi daca le ai... sa stii ca mi-au curs lacrimile, si nu numai mie... ca mai erau mamici ce faceau la fel... urat sentiment in orice caz. Las' ca trece, vedem daca ne acomodam, apoi hotaram ce urmeaza.

Si apropo, am pus poze din "vacanta la mare"... sper sa va placa

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, chiar ca aveti copilashi mari. Stiu ca acum vi se rupe sufletul cand ii vedeti plangand, dar trebuie sa treceti si prin asta, gradinita e un pas important catre scoala, copiii invata tot felul de lucruri, plus ca se socializeaza si le va fi mult mai usor. Eu am lucrat in invatamant 6 ani, e drept ca doar 2 luni la gradi. Oricat ar fi de greu, nu trebuie sa stati mult cu ei dimineata cand ii duceti, ca e mai greu pentru educatoare sa-i linisteasca. Dar nu va faceti griji ca au ele metodele lor. Si primele zile sunt cele mai grele.

Mariana, sper sa si gasesc o stofa care sa mi se potriveasca la mobila si covoare si sa fie si buna (plusuri nu vreau). Stiu ca e buna alegerea, desi din alt punct de vedere, pielea (sau imitatia) se curata mai usor. Dar fiecare cu avantajele si dezavantajele sale.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Alinutza, m-ai facut sa zambesc... uite opt. asta. (si ai dreptate)

minunea vietii mele

Mergi la inceput