Cluj rulz! - 58

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Raluca, sunt moi sau tari? Magazinul e la acelasi etaj cu Elvila? Poti sa-mi spui cat v-au costat? Na, ca acum te bombardez eu cu intrebari...

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Mariana rusine bre! Pai chef numai intre baieti?
Uitandu-ma la poze m-am trezit spunand :ce smecheras o sa fie Simon! Eu care-s cu extrasenzorialele de te-apuca zic ca Stefan o sa fie un visator si un om foarte asezat si echilibrat iar Simon o sa stie foarte bine ce vrea si n-o sa lase sa-i stea ceva in cale. Nu stiu de unde-mi vine, doar uitandu-ma la figurile lor.

In alta ordine de idei Alynutza nu, cred ca nimeni nu a avut de-a face cu canapelele in ultima vreme. Eu am vazut una la Mobexpert, la vreo 300 euro dar n-o au acum pe internet ca s-o identific. Mergi pana acolo si vezi, desi nici ei nu-s ieftini deloc!

Stanca tinem pumnii pt maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Simona multumesc.

Alynutza canapele faine au la Divani si mai este un magazin de mobila de la Pitesti(Alprom parca) , in Marasti.Astia au modele mai mult clasice dar foarte elegante.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Simona, mersi, o sa incerc si la Mobexpert. 300 de euro nu-i mult oricum, la Ambient se invarteau lejer pe la 30 de milioane, cu toate ca eu nu vreau din piele, ci din stofa (am eu piticii mei).

Stanca, stii cumva sa-mi spui mai exact unde anume in Marasti gasesc magazinele indicate de tine?

mersi fetelor de ajutor.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Pe parte cu Piata Marasti dar mai spre sensul giratoriu.Au fiecare reclame afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Ali, mag. e la acelasi nivel cu Elvila, doar ca intrarea e prin spate, din piata... oare sa ii zica Divani??? crezi ca nu mai stiu??? dar e intr-adevar moale, extensia e pe schelet metalic si e destul de confortabiala deschisa fiind... a costat 20 milioane, iar la expozitie era 21.... Sper ca te-am ajutat

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Si Casa Augustin are canapele faine.

Mergi la inceput

Mersi mult fetelor. Parca se intrevede luminita de la capatul tunelului. Sper sa si abia program macar pana la 6 magazinele astea, ca eu doar la 5 scap de la scarbici si sambata asta sotziorul meu e de servici si chiar as vrea sa ma scap de o grija. Stanca, am notat si Casa Augustin.
Raluca, mi-s de folos precizarile tale, asa vreau si eu, extensibila si moale, in primul rand moale, ca asta e primul lucru la care ma gandesc (vigula) cand spun canapea. Se pare ca nu si producatorii, ca mai toate pe care le-am vazut parca erau captusite cu caramizi (in afara de cele din piele naturala la 60 de mil bucata).

Edit: cum plec spre casa imediat, va doresc o seara frumoasa si ne "auzim" maine.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Stanca succes maine la gradi.

eu am fost azi in vizita la Tandarica.sunt inscrisi 11 in grupa mica, azi erau 4.ziceau ca nu stiu inca sigur cati raman la program lung.dara daca sunt f putini n-o las nici eu, na, se duce de rapa tot sondajul meu da daca are 2 bunici disponibile parca-s mai linistita sa stiu ce papa.de fapt sincera sa fiu inca habar n-am ce o sa fac.mergem numai de saptamana viitoare...

Simona,tu si mama cu capacitati extrasenzoriale, nu dejaba vi-s zilele de nastere una langa alta!
si ia zi, cum o vezi pe fie-mea?

Alina, siner eu n-am ajuns inca la canapele, din pacate astept cu nerabdare acel moment care inca imi pare tare indepartat.si nici eu nu vreau deloc de piele,deh chiar is ecologista cat pot...

Mariana, absolut superbe pozele, ai niste copii asa de dulci si balai.chiar, cum se inteleg unul cu celalalt?

vreau sa va zic, da va rog io sa nu ma certati ca i-am pus scutec in seara asta, si i-am zis sa ne cheme daca vrea pishu.si ca ne uitam dimineata impreuna si cand n-o sa mai fie scutecul ud il abandonam.simt ca nu e pregatita.si ca noi suntem taare obositi

is f trista ca a murit Steve Irwin-Crocodile Hunter.stiu ca trait pe muchie de cutit dar era un ecologist desavarsit si iubeam lupta lui ptr animale si pasiunea cu care o facea.

gata, noapte buna ca pic

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ma scuzati, fetelor, ca intru buzna asa peste voi.Va mai citesc din cand in cand ca doar Clujul e orasul meu de suflet.Vreau neaparat sa-i urez Alynutzei "Casa de piatra" si o casnicie desavarsita, multa sanatate si fericire.Stiu, Alina , ca-s cam "intarziata", dar abia ieri am descoperit cine e "Alynutza" de pe forum cand m-am uitat la pozele tale de la nunta.Tu la ce firma lucrezi in Cluj?Hai ca te-am facut curioasa, dar te poti uita la ultimele poze, poate ma mai recunosti.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput