Cluj rulz! - 58
Raspunsuri - Pagina 16

mariana tache spune:
N-au fost ei....
Revenind:
Simona, nu pot sa spun ce surpriza am avut ; dar trebuie sa remarc ca nici in cele mai erotice vise ale mele nu ma asteptam la asa ceva de la sotiorul meu minunat
!
Multumesc; am sa mai port rosu ca incepe sa-mi placa si mie.
Fug; ca nu mai pot; trebuie sa stau pe geam!
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

jozsaerika spune:
Stanca pe mine m-ar interesa neste oua (doar 20 buc eventual 30 dak vrea si soacra) din pacate maica-mea are acum doar gaini tinere care inca nu se oo si mie imi plac asa muuuult oule de casa
va pup fetelor
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze

asi spune:
Simona am rezolvat cu data
Mariana imi dai emotii.
Erika se rezolva dar doar duminica cand merg la ai mei.O sa iti trimit pm cu nr meu de tel .
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

asi spune:
Erika nu pot sa-ti trimit nici mail nici pm.

carrie spune:
Stanca io astea le-as vrea(sa-mi zici cat trebe sa-ti dau).
-paste cu jambon
-legume cu pui -1
-curcan cu orez si dovlecei
-curcan cu legume(hipp)
(desi as fi preferat numa Hipp, da no pb).nu e urgent cand ne mai vedem, ca le vreau numai in concediu, de rezerva.
mi-o venit o fusta de la Quelle si am trimis-o back ca inotam in ea:(
Mariana, nasol ca nu poti sa ne divulgi surpriza ca m-ai facut curioasa rau di tat.
Simo, mersi ptr ce mi-ai trimis, ff utile informatiile.
va pup
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

asi spune:
Ok.
Eu am luat nestele ca au mai multa carnitza decat hipp si sunt mai consitente.

baby-boom spune:
Ptiu-Ptiu, ca-mi crescu' tensiunea vazand asemenea sacrilegiu....apo' pi pagina 3 ni-i noua locul??? Se poate???
Gata, va readuc, la loc de cinste, asa cum bine se cuvine scumpelor de noi........si anume pe pagina intai!!!!!!!!
Shi:....Daaaaannnssss....zi-le Roxu' mai departe, asa cum numa' tu stii
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edit:...si moooor de ras...in timp ce eu scriu Elise incearca sa se catere la calc.....si am roaga, zice ca nu poate, dade-dade ma indur si o pun in locul meu....si la un moment dat se ridica in maini pe scaun, icneshte taaare de tot, si se da batuta, revenind cu picioarle jos, si conchide : "OH, FUCK"....domne, mare esti, dumnezeu stie cand o fi auzit asta la mine-n gura....ca mi-o cos, nu alta!!!!!
poze cu noi

mariana tache spune:
IOANA si ION
Sa ne traiasca cu numele multi ani fericiti si cu sanatate toti cei care poarta numele de Ioana sau Ion!
(azi a fost sarbatoare: taierea capului sf Ioan Botezatorul).
Plec la culcare ca-s franta.
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

Alynutza spune:
Mariana, sa-ti traiasca Simon, sa creasca mare, frumos, destept si cuminte si sa-si bucure parintii! Simon!
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere