pasiuni

pasiuni | Autor: Elle_seb

Link direct la acest mesaj

In valtoarea vietii cotidiene, in afara obligatiilor de zi cu zi (familie, copil, etc) uitam uneori de noi. Ne dorim sa avem timpul si dispozitia necesara sa facem lucruri pentru noi, pasiuni, hobby-uri mai vechi sau mai noi. Ce v-ati doriti sa faceti uneori? Cata aprobare si acceptare din partea familiei aveti pentru a face uneori lucruri mici pentru voi care nu tin de familie? Cat din putinul nostru timp liber il alocam pentru a lua de exemplu... lectii de muzica, sau aerobic sau cursuri de dans?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paky spune:

Tare bine mai zici...
eu de exemplu imi fac destul de des timp sa ies cu prietenele mele la o cafea sau la o pizza. Mi-ar fi placut sa merg la o sala dar nu am timp si nici nu prea am de unde sa rup. Imi fac timp si pentru aspectul meu adica, o data la 3 saptamani vine cineva acasa la mine (nu suport sa ma duc la salon)si ma penseaza, ma vopseste, ma epileaza.
In schimb un alt lucru pe care as dori sa-l fac ( in afara de mers la sala) ar fi sa-mi faca cineva unghiile, asta chiar si la un salon. Ma duc foarte rar din doua motive: 1- am fost si nu am fost multumite, cand am ajuns acasa am luat-o de la inceput,
2- cand le vad urate ma apuc eu repede si le fac, nu am rabdare sa le las pt a 2 a zi cand m-as putea programa la un salon.
Altceva ... nu stiu ce-ar mai fi ... lectii de dans cred ca mi-ar fi placut sa iau, sau mi-ar mai fi placut sa continui sa iau lectii de vioara .. daca ma gandesc mai bine cred ca mai sunt multe ...
Deocamdata atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Da, Paky, sunt multe lucruri pe care am dori sa le facem. Eu de exemplu, in adolescenta am facut dansuri si mi-a placut si mi-a ramas in sange... M-am inscris de curad la cursuri de salsa dar... stupoare! Socrela e c-o falca-n cer si una-n pamant ca in cazul asta ar trebui sa stea mai mult timp cu copilul.... Adica nu-i suficient ca muncesc zi-lumina, de unde mai am eu timp si bani si pentru asta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stiti cum se spune ca daca nu si tu grija de tine, nu are nimeni?
Timp nu am niciodata, dar pentru mine imi fac (sau incerc). Imi place de exemplu sa ma duc la cumparaturi si sa ma pierd printre rafturile de parfumuri sau cosmetice.

Sau ma duc sa inot, de 3 ori pe saptamina.

O data la 2 luni am programare fixa la coafor. Mi-ar place sa ma duc si la masaj sau la sauna, dar... inca nu am ajuns.
Imi mai place sa cint la pian (cel mai mult cind sunt singura acasa si cint doar pentru mine).

Inca nu mi-a facut nimeni nici un repros ca petrec prea mult timp pentru mine. E adevarat ca nici nu avem vreun copilas deocamdata.

Cred ca e foarte important pentru starea noastra psihica sa nu ne uitam si sa ne ignoram pe noi insine.

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

E important sa iti faci timp si pentru sufletul tau ..cum se spune. Eu incepand cu primavara, vara si toamna incerc sa am tot felul de activitati in afara casei gen: mers la pescuit, o partida de tenis sau bedminton, plimbari lungi in parc si cam tot ce imi trece prin cap dar care sa se poata face in aer. Pe perioada rece in schimb citesc...imi place la nebunie sa-l citesc pe balzac, sa joc un remmy, carti de joc.. Sa ies la o sueta cu fetele, sa pierd vremea la cumparaturi studiind fiecare raion in parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Eu plec prin orash cu rolele...
Sau imi iau mashina si ma duc la cabana, in Mehedinti.

Cam asta inseamna "timpul meu cu mine". Pe viitor il voi lua si pe bb. CInd va mai creste putin.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

eu mi-as dori masaj....masaj cat mai mult!!!
ca asa ma dosre spatele!!!
da,culmea ca nu am fost niciodata la masaj,ba n-am avut timp,ba nu am avut unde,ba nu am avut bani suficienti....dar mai degraba n-am avut timp!!!
cu un copil mic pe care tb. sa-l cari peste tot dupa tine e mai greu!!
acum as avea timp ca-i la bunici,dar cred ca a intervenit lenea...
si mi-ar place sa pictez,asa-mi doresc sa pictez ca simt ceva in suflet care ma striga....dar nu am talent! si ce daca? ca le-as face doar pt. mine!!!
ma gandesc sa caut undeva sevalet,panza,acuoarele din acele in ulei....o carte care sa te initieze in arta aceasta.....asta cred ca as dori sa fac....
mi-ar place sa merg cu rolele cum merge Elise,dar nu mi-am luat inca role si asa singura nu cred ca m-as duce,dar cu fiul meu poate....e o idee buna,nu?
si....ma mai gandesc,daca-mi mai vin idei va mai spun,

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Pai... am avut si eu 3 mari pasiuni sau ma rog... hoby-uri: sa cos goblen (imi placea la nebunie, ma relaxa si imi aducea multa satisfactie sa vad cum prinde forma si culoare), sa merg la sala o data pe saptamana si sa ma obosesc tragand de fiare si sa innot. A,,, si mi-am dorit mereu un caine.
Cand eram la mama, le faceam pe toate mai putin cainele despre care mi-a spus sa mi-l iau cand oi fi la casa mea! Asta dupa ce ii bagasem deja pe gat un motan!
De cand nu mai sunt la mama ci la dragul meu sot lucrurile stau cam asa: Caine???? In nici un caz! Pai ce, ma fac sluga la caine???? si uite asa, nu mi-am mai luat eu cainele din rasa preferata la care am visat toata copilaria, ci intr-un final mi-am luat inima in dinti cand era sotul plecat in strainatate pentru cateva zile si am adunat un maidanez mic de 2 luni de pe strada, urrratttt cu spume...concura la "mister shobolan", l-am vaccinat/deparazitat/spalat/coafat - dar tot ca un mic avorton arata! am zis, ei lasa, nu e ce mi-am dorit eu ...dar e totusi caine! si banii care i-as fi dat pe un caine de rasa ii bag in posteriorul acestuia sa scot si eu ceva din el, sa-l fac sa arate totusi a caine!
La sala cand mi-am manifestat dorinta sa merg mi s-a spus ca acolo merg doar fufele "la agatat"! punct. si nu am ce cauta acolo! Mi-a luat tot felul de aparate acasa sa lucrez la domiciliu...
Piscina: "vreau si eu sa innot, dragule, ca am facut 8 ani innot si imi place la nebunie!" Raspuns: ce-i aia sa mergi la piscina???? unde merg toti sa se umple de boli si ciuperci... si iarasi faza cu fufele la agatat. am crezut ca mor! Eu in 8 ani nu am luat nimic de la nici o piscina!
Concluzie: m-am casatorit sa fac numai ce vrea sotul, cand vrea sotul, cum vrea sotul (chiar daca formal imi cere parerea) pentru ca intotdeauna sa mi se spuna ca "fac numai ce vreau eu si sunt o egoista"!

si nu am cum sa-l schimb...credeti-ma! mai bine il mint si dau o fuga la piscina, ca altfel nu merge cu el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Lachione esti o dulce!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Lachi

Pasiunea mea e sa cumpar si sa fac cadouri.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

e...si pasiunea mea e sa CUMPAR (sa fac cadouri...mai putin! )
Insa nu prea mai am parte, pentru ca al meu s-a lamurit care e capacitatea mea de "economisire" cind scap singura.

Iar ultima oara am venit acas' cu 2 fotolii portocalii.
Printre altele.

Asa ca...de atunci prefera sa supervizeze achizitiile.

Elise

Mergi la inceput