Mamici de septembrie-octombrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 7
lullabay spune:
Tasia eu le-am descoperit in facultate..aveam o colega care era din Chisinau si a facut o data marea"greseala" sa ne aduca ciobanasul..pe atunci nu erau in iasi si de fiecare data cand pleca acasa trebuia sa ne aduca cate 5- 6 cutii!!!!
37+
adinazot spune:
ALESSIA,tin pumnii,sa veniti acasa sanatosi!!!
Fetelor,am o intrebare,de un timp simt batai ritmice jos aproape de col,f jos,ma ingrijoreaza sa nu afecteze cumva colul(care la mine e cu probleme,scurt si nu bine inchis),se poate sa sughite bb???
Adina 27+Alessia
poze
Adina diverse
katia spune:
In alta ordine de idei (ca tot m-a starnit Pufy )....eu sunt binisor. Am suportat destul de greu drumul pana la Botosani si retur (la intoarcere am crezut ca nasc) dar a fost ok pana la urama.
La nunta a fost chiar frumos, am o pereche de cumnati de toata frumusetea
Luni cum am ajuns m-am dus la doctor si ne-am intors cu vesti bune. BB are cam 2400g, adica a revenit la varsta normala (ca pana acum era cu o saptamana mai mare) asa ca o sa mai stau o sapt cu 35+ la semnatura. E super activa. Cred ca si asta e o cauza a durerii groaznice pe care o am jos intre picioare. Cred ca Mexxa se plangea de o astfel de durere. Pe mine ma doare asa de tare incat la doctor cand m-am urcat pe masa sa ma 'vada' a trebuit sa-mi puna el picioarele in suporturile alea ca eu nu puteam sa le ridic de durere. Mi-a zis dr ca sunt normale la varsta asta de sarcina.
Am o ruga la voi. Din pacate nu sunt capabila sa stau foarte mult in fund si cu toata rusinea si parerea de rau nu pot sa citesc ce am pierdut. Asa ca va rog mult ziceti-mi si mie unde pot sa citesc despre Naty. Ionica daca afli spune-mi si mie.
Gata ca va plectisesc!
Pupici!!!!!!!!!
35+ cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
lullabay spune:
Katia tu te-ai intors de la Botosani...eu maine plec acolo :)))))numai ca eu fac maxim 2 ore!!!
Uite aici poti sa citesti despre Naty http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75731
Imi aduc aminte ca la un moment a dat a postat si la noi si spunea ca ea nu o sa poata lua patut...si altele de care vorbeam noi.
37+
mexxa spune:
Fetelor va multumesc pentru urarile voastre si pentru ca sunteti alaturi de mine....
Vreau si eu sa o ajut pe naty...deci cine vrea sa imi trimita si mie adresa ei sau sa ne punem de acord cum o ajutam....
Eu azi am stat mai mult in pat...acum spre seara am coborat pana jos si mi-am luat 2 pungi de Ola...cu dulciurile si eu manac toata ziua...mai nou am dat de gust la ciocolata Poiana cu cereale...e taree bunaaa
Alessia suntem alaturi de tine si te asteptam sa revii cu bebe...multa sanatate si laptic
ce vroaim sa va mai intreb....daca eu mi-am pastrat numele la casatorie...bebe va lua ambele nume(si al meu si al sotului) sau pot sa optez sa il ia numai pe al lui...??Mie inca nu mi-a venit de la bucuresti decizia pentru a ma putea trece pe numele lui...si sincer nu a;si vrea ca bebe sa fie nevoit sa poarte ambele nume ca suna tare urat.
Pupici si o seara cat frumoasa fara dureri...greturi...arsuri si alte nebunii.
_
33+ Sebastianpoze
Mult a fost, putin mai este...
pufymic spune:
Katia nu ne "plectisesti" mey!Ma bucur ca ai vesti bune despre bebica din burtica!
Si eu am dureri din acelea ingrozitoare intre picioare...si mai sunt multe fete care se confrunta cu ele...asa ca nu esti singura!
Am putea face "clubul calaretelor"....sau cracanatelor...ca eu cel putin cam asa umblu....!
Adinazot mai mult ca sigur sughite bb!E normal si nu cred ca are vreo influenta asupra colului...
Lullabay eu cu Alesio n-am avut nici un fel de presentiment inaintea nasterii....dar il asteptam deja de mult....de 41 de sapt si 2 zile....asa ca era si vremea sa iasa....sa vedem cum va fi acum..
Sunt suparata ca a facut Alesio indigestie.Acum are putina temperatura si diaree...l-am "doctorit" si sper sa-i treaca pana maine...
Pupici!
Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
mexxa spune:
Pufymic macar daca am fi calarit ceva nu ne era ciuda de durerile astea......
Multa sanatate pentru Alessio.
_
33+ Sebastianpoze
Mult a fost, putin mai este...
tasia spune:
anangel_lexi da-mi te rog pe PM datele lui naty, tel, e-mail, adresa, orice... Merci
34 +
pozele noastre
bebe
lullabay spune:
Mexxa eu una habar nu am de problemele astea legislative...imi pare rau.
Pufy ce-i drept la 41 de saptamani fiecare zi care trece e un presentiment...chiar vroiam sa iti spun ca te invidiez cu un bebe in burtica,cu unul micut pe langa tine ,cu toate durerile pe care le ai..si tu gospodaresti...si eu care ma laudam ca fac curat in casa...ce mare branza...bunica mea a fost tare gospodina avea camara mereu plina.....si mama la fel in fiecare toamna face bunatati..numai eu sunt puturosica sa imi fie rusine.
37+
adameasca spune:
Pufy, da-i lui Alessio, daca ai in casa de la Boiron niste bobitze, Podophyllum Peltatum, cate 5 bobitze dupa fiecare scaun moale. Ai sa vezi ca fac minuni. sa se insanatoseasca cat mai repede.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca