Mamici de septembrie-octombrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 6
anangel_lexi spune:
Fetelor, pentru cine e interesata, am primit pe PM adresa lui Naty si multumirile ei din suflet. Deci, cine vrea adresa ei, sa-mi spuna sa-i trimit PM.
Iata si mesajul lui Naty:
"va multumesc din suflet ptr.ca va ganditi si la mine,mai ales ca aveti si voi atatea pe cap in aceasta perioada si aveti nevoie de multe ptr.puii vostri care se pregatesc sa vina pe lume...nici nu am cuvinte de multumire,dar sper ca D-zeu sa va rasplateasca ptr.bunatatea voastra si mai ales sa aveti parte de o nastere cat mai usoara si de copii frumosi si sanatosi!!!!"
36+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
ionica spune:
Buna seara burtici!
Azi poate stau si eu pe acasa avand in vedere ca sunt fara masina,a luat-o mecanicul pentru reparat
Va multumesc la toate pentru complimentele camerei bebelinei noastre,noi am asteptat-o vreo 10 ani sa vina!
In toti cei zece ani de asteptari am pierdut patru sarcini,a fost un drum lunnnnnnnnnng dar suntem deja la capatul tunelului!
Fetele care le este teama ca nu vor avea lapte;
sambata am facut un curs viitoare mamaici in privat care a durat vreo 6ore,lung cei drept dar f util:
Eu stiam de exemplu ca trebuie sa ne stimulam sanii pentru lactatie;
se pare ca este contraindicat, deoarece stimularea sfarcurilor stimuleaza o glanda pe creier si se declanseaza OCCITONINA si PROLACTINA care la randul lor acesti hormoni provoaca contractii si puteti naste inainte de termen.
Deasemeni nu se face masaj circular pe abdomen ,stimuleaza contractii.
Eu ma pregatesc psihic pentru nastere naturala cu peridurala,m-am schimbat ,desi doctora nu vrea sa auda avand in vedere trecutul buclucas.
Pentru fetele care se plang de bebei foarte activi;
Se pare ca le scade glicemia in toiul noptii ,tocmai de aceea este bine sa beti un pahar cu lapte rece sau cald,veti vedea cum o sa adoarma,eu asa fac de vreo doua luni ,pe la 3am se trezeste cu bombardari ,dupa ce beau lapte este ca un mielusel!
Am inceput sa ma plimb in fiecare seara pe jos 30minute cu sotul sau cateii(depinde cine vrea),si am constatat ca dorm super bine,mi s-au desumflat mainile si picioarele,este surpinzator de placuta o plmbare dupa cina!
Vreau si eu povestea lui Naty si a lui Caty ,unde le pot gasi la ce pagina?
Anyway ,sunt dispusa sa ajut cu drag si din sufltet.
Va pupic pe toate!
P.S. aeti grija cu dulciurile,daca bebe este prea mare, poate avea probleme cu insulina la nastere!
+36SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
notquiteso spune:
Merci frumos de lamuriri. hai sa vedem daca merge:
[URL=http://community.webshots.com/photo/2038394030096039340EWoGxa][/URL]
[URL=http://community.webshots.com/photo/2143113040096039340RrQAUZ][/URL]
programul de introducere a datei nasterii sux.
am 32 de ani.
pufymic spune:
Notquiteso am vazut pozele tale.Esti f draguta...si grasa deloc!Numai burtica e de tine!
[ url= " http://community.webshots.com/album/553422786uJgPKq" ] POZE [/url ]
Asa trebuie sa scrii la semnatura ca sa-ti apara link-ul de la poze sub forma unui cuvant, dar fara spatii!!!
Lexi eu vreau adresa lui Naty!
Pupici!
Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
katia spune:
Salutare!
In sfarsit si eu pe forum
Am o veste pentru voi!!!!!!!!!!!
Gata de galerie?
Am vorbit azi cu Alessia pe la 6 si mi-a zis ca in doua ore ii fac cezariana!!!!!!!!!
Adica la ora asta ar trebui sa mai avem un bb in listuta!
Ea luni a fost internata cu perfuzie cu gynipral ca avea contractii. Am inteles ca i-au revenit si cum doctorita ei pleaca in concediua au hotarat cezariana acum. BB din burtica avea la ultima eco 2700g asa ca eu zic ca va fi un copilut sanatos!!!!
M-am gandit ca sigur va fi obosita in seara asta asa ca o sa-i dau un telefon maine sa aflu noutati!!!!
Hai Alessia
35+ cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
pufymic spune:
Katia pentru vesti!Tu cum esti?
Alessia !Asteptam vestile bune si de la voi!
Pupici!
Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
tasia spune:
cata14 Am citit povestea ta, ma impresionat atat incat atunci cand am citit ca ti-au aparut 2 liniute pe test mi-au dat lacrimile Nici nu imi venea sa cred pt ca eu nu sunt atat de sensibila, dar ma impresionat povestea ta si am bucur ca sa teminat cu bine
Nicolstoy felicitari ! Sa va bucurati de bebe si sa fiti fericiti
Eloise Da, la Chisinau se fac dulciurile Bucuria, chiar nu stiu de ce nu sunt promovate si in Romania. In Rusia, Ucraina, Letonia, Israel se gasec bomboane Bucuria. Am vazut si eu pe site-ul fabricii ca unii din Ilfov dar in magazine nu am vazut nicaieri, de mult timp ma uit dupa ele in magazine si NIK O sa-i contactez sa-i intreb unde putem cumpara si noi aici
lullabay Ciobanas sunt preferatele mele inca din copilarie
Curaj Alessia iti tinem pumnii, sa vii acasa cu un bebic sanatos si papacios
34 +
pozele noastre
bebe
putzuruca spune:
Alessia, bafta multa!!! Refacere rapida, bebe sanatos si mult laptic.
Baieteii din gashca noastra sunt f grabiti dupa cum se vede. De abia se mai maturizeaza pana vin fetitele.
putzuruca 34+ cu Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
lullabay spune:
Inca un bebe!!!!!!!!!!!
Hai Alessia!!!
ma gandeam eu ca era mereu prezenta pe forum...nu degeaba a zis ea mereu ca naste mai devreme!!!!
Te asteptam alessia cat mai repede cu bebe sanatos si mancacios !!!
Ionica multumim de informatii..mi-ai readus aminte ca sunt datoare cu cateva spicuiri din cursurile lamaze ..mai ales fata de Inni!!
Fetele care aveti un bebic..voi ati avut presentimente inainte de nastere?adica acum privind retrospectiv s-a intamplat ceva inainte care sa va duca cu gandul ca poate nasteti?
Eu am o stare superciudata de agitatie interioara nu stiu cum sa o explic....
37+
putzuruca spune:
Lexi, te rog trimite-mi si mie adresa lui Naty.
putzuruca 34+ cu Andreea-Iuliana
poze cu dragoste