Buna fetelor, daca ma puteti ajuta, va rog, sa-mi spuneti si mie daca in timpul tratamentului(ca sa zic asa) cu contraceptive se pot bea ceaiuti pt. slabit, mai bine spus "ceaiul verde"?
Nu stiu de ce, dar am impresia ca nu prea sunt recomandate sau ma insel eu? Stiti voi ceva despre asta?
Multumesc.
ceaiurile depurative provoaca scaune si implicit impiedica absorbtia completa a contraceptivelor deci este contraindicat. Din cate stiu eu ceaiul verde nu are efect depurativ...intradevar este un stimulant in procesul de slabire alaturi de dieta+miscare dar sa nu te astepti la miracole peste noapte. Noile cercetari au demonstrat ca, consumarea ceaiului verde zilnic scade semnificativ incidenta cancerului la femei deci este foarte sanatos.
Ceaiul verde la care cred ca se refera ea (ala chinezesc, in cutie verde) e foooooarte depurativ.
Cristina si ghighiloi
Da, asa cred si eu, ca se refera la ceaiul acela chinezesc, care, intr-adevar, este contraindicat.
Ioana
Si care este solutia fetelor?, ca din cate scrie pe prospect contaceptivele schimba greutatea corporala(de obicei te ingrasi). Asta inseamna ca nu ai decat sa te resemnezi sau sa o lasi balta. Spre exemplu la mine ceaiul verde face minuni si sa stiti ca nu consum din acela chinezesc, neaparat. Bine sunt mai multi factori care treb. luati in seama daca ai un ritm de viata echilibrat ceea ce nu se poate spune despre mine. Cam aiurea, oricum. Mersi.
Eu n-am luat timp indelungat conceptionale,numai 4 luni,in tot acest timp am continuat sa consum ceaiul de care vorbesti,pe care il beau in fiecare zi,ca tratament pentru constipatia mea rebela.la vremea respectiva nu m-am gandit ca poate scadea efectul contraceptivelor,dar uite ca nu s-a intamplat nimic.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.