Cumparaturi Viena

Cumparaturi Viena | Autor: impreuna

Link direct la acest mesaj

Stiti cumva daca mai sunt reduceri la tzoale, cosmetice...etc?
M-ar tenta sa petrec un wk la Viena si sa am o zi pt cumparaturi, stiind ca acolo sunt reduceri masive. Dar oare mai gasesc ceva in perioada asta?

Fla (sotie si mamica fericita)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Reducerile se termina in 30 august, deci acum nu prea ai mari sanse sa mai gasesti ceva toale.Reducerile bune sunt intre 15 iulie si 1 august.S-ar putea sa mai gasesti, dar nu cred ca prea multe , deoarece aici de exemplu deja sunt colectiile noi de toaman, si nu gasesti decat ori numere foarte mari ori foarte mici, ori ramasaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mai gasesti cate ceva dar slabutz. Marfurile mai frumusele si tentante care erau la sale s-au vandut deja. Eu am fost la Viena acum o saptamina si pot sa iti spun ca deja nu prea mai aveai ce alege din sale-uri.
Dar sunt si marfuri de toamna aproape la aceleasi preturi ca la noi, dar mult mai bune d.p.d.v. calitativ.
Poate mai precis ti-ar putea raspunde cineva care se afla chiar acum la Viena.
Spor la cumparaturi!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

S-au cam terminat din pacate reducerile, ceva resturi de ai noroc dar posibil sa faci drumul degeaba.Doar daca nu vrei sa iei la preturi normale.
Mai bine faci un drum la sfarsitul lui Decembrie, sau dupa jumatatea lui Ianuarie 2007.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mersi mult fetelor pt sfaturi. Intr-adevar m-am trezit tarziu, dar macar acum stiu pe cand pot sa reprogramez.
Deci urmatoarea perioada de reduceri va fi dupa sarbatorile de iarna?

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Da,cele serioase(50%) incep pe 27 Decembrie.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Eu am fost la Viena anul asta in februarie.Am gasit atunci reduceri..si am luat cateva bluzite,pantaloni..Erau foarte multe lucruri care ma tentau.Foarte multe :)....Dar banii mei erau limitati din pacate.
Asa ca..daca ai timp si drum prin februarie ..e foarte bine.

Mergi la inceput