Ce poate fi?
![](images/user_woman.png)
Am avut aseara o senzatie f ciudata. De ani de zile incercam sa avem un bebe, fara rezultat deocamdata.
Aseara m-am apucat sa citesc Acatistul Sf Parinti Ioachim si Ana (pe care il mai citisem inainte, dar fara lumanare si tamaie). Am aprins lumanarea si tamaia, si dupa ce am terminat m-a sunat sotul meu, care este plecat la niste cursuri la mare toata saptamana. Cred ca a simtit ca ma rugam pt noi si a vrut sa stie cum ma simt, de parca ar fi avut o presimtire.
Dupa ce am inchis telefonul am inceput sa citesc Acatistul Sf Stelian. Dintr-o data am inceput sa transpir si aveam senzatia ca ceva vrea sa ma opreasca sa ma mai rog. Nu mai vedeam bine ce citeam, ma balbaiam cand citeam, etc. Mi-am pus toata ambitia si credinta si am terminat rugaciunea si apoi toata senzatia a disparut. Treaba este ca m-am speriat f tare si mi-e frica sa nu mi se intample si in seara asta la fel.
O doamna mai in varsta mi-a spus ca pot fi forte rele. Nu stiu ce anume poate fi, dar in seara asta vreau sa il sun pe un calugar de la Manastirea Frasinei sa imi spuna ce sa fac.
Voi ce credeti ca poate fi?
catalina
Raspunsuri
Jocelyn spune:
Nu ma pot arunca cu presupuneri deocamdata. Poate ti s-a facut rau de la miros si aer greu?
Iti fac o sugestie daca se poate. Incearca sa citesti din Biblie fara tamaie si lumanare. Pe urma incearca si cu. Vezi ce se intampla.
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
catty spune:
JOCELYN, nu are miros si aer greu. Pe mine mirosul de tamaie nu ma deranjeaza. Tamaia are un miros f frumos. Este luata de la Manastirea Curtea de Arges. Dupa cum am spus am mai citit inainte Acatistele, dar fara lumanare aprinsa si tamaie si nu s-a intamplat nimic.
Oricum, orice ar fi fost m-a speriat. Sper ca in seara asta sa nu se mai repete figura.
catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irina_p_c_p_/irina_p_c_p_.jpg)
irina.c. spune:
Catty,astea sunt ispite.Poate ar fi bine sa te spovedesti.Vorbeste cu parintele de la Frasinei si cere binecuvantare pentru rugaciune.Doamne ajuta! si sa aveti un bebe cat mai curand.Irina si
bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Cred ca la ora aia cind ai avut tu senzatia un diavol l-a contactat pe sotu" pe litoral.
ManyHope spune:
quote:
Initial creeata de catty
Am avut aseara o senzatie f ciudata.
... am inceput sa citesc Acatistul Sf Stelian. Dintr-o data am inceput sa transpir si aveam senzatia ca ceva vrea sa ma opreasca sa ma mai rog. Nu mai vedeam bine ce citeam, ma balbaiam cand citeam, etc. Mi-am pus toata ambitia si credinta si am terminat rugaciunea si apoi toata senzatia a disparut. Treaba este ca m-am speriat f tare si mi-e frica sa nu mi se intample si in seara asta la fel.
O doamna mai in varsta mi-a spus ca pot fi forte rele. Nu stiu ce anume poate fi, dar in seara asta vreau sa il sun pe un calugar de la Manastirea Frasinei sa imi spuna ce sa fac.
Voi ce credeti ca poate fi?
catalina
Pai...ceva normal sau "nimic" sigur n-a fost, ci ceva 'nu de bine' precis a venit peste tine = e clar!
Bine ca ai luat seama shi ca n-ai maturat 'gunoiul' sub covor!
E normal sa tzi se faca frica, da sa nu te lashi "paralizata" de frica e foarte important!
E bine sa intrebi pe calugarul care se pricepe shi in care ai incredere, iar "solutzia" ce probabil tzi-o va spune, intr-o forma sau alta, dupa mine, este mai multa rugaciune in primul rand sa faci ! caci "LEGEA" e simpla: raul se alunga prin facerea binelui shi nefacerea raului!
Altele din astea neobishnuitele ai mai avut? care? cum? cand?
![](albina.gif)
catty spune:
IRINA.C, asa voi face. Voi suna si voi vorbi cu el si sa vad ce imi spune. Partea nasoala este ca este greu de prins la telefon pt ca nu prea are semnal. Sper sa il gasesc eu pana la urma.
MANYHOPE, nu mi s-a mai intamplat pana cum sa simt asa ceva. Ca l-am visat pe tata care ma anunta ca o sa mi se intample ceva rau, sau ca am visat cand mi-a murit cel mai bun prieten, de asta nu ma tem. Stiu ca de acolo din Lumea de Dincolo cei care ne-au iubit ne apara si ne vestesc relele pt a ne putea feri, si de asta chiar nu imi este frica.
GUEST, nu imi este frica de nici o ispita care il "ataca" pe sotul meu.
catalina
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Faptul ca nu are semnal la telefon pe litoral este destul de suspicios. Nu am mai pomenit asa ceva.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
guestus, editeaza repede:D
parintele de la Frasinei nu are semnal la telefon.
si vezi ca daca mai intri mult pe aici o sa zica lumea ca nu e Xeno in concediu
Sabina si
![](hippi.gif)
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.