La noi la Galati sa veniti (28)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelabeldimanescu spune:

Loina cred ca e vb. de dr. STOICA el se ocupa de "Blocul de nasteri" dimineata sau cand este de garda(vb. deoarece eu lucrez in sectia de Anestezie si Terapie Intensiva de la judetean).mai stiam ca "expert "in astfel de anestezii e dr. Ghinea. in general toti pot face astfel de anestezii dar se pare ca nu prea e recomandat. depinde f. mult de durata travaliului ,de pozitia fatului,de cat de mare e copilul. din cate stiu eu la maternitate pe "chicos" anestezista e dr. Harabor care abia anul acesta a terminat rezidentiatul. dupa parerea mea daca nu vrei sa nasti normal alege intre cezariana cu rahieanestezie sau cu anestezie genarala.Liliac am dat-o la gradinita din tg. bujor pentru ca aici nu ar avea cu cine sa stea atunci cand eu sunt la servici. am facut naveta doar acum in primele saptamani sa vad cum se integreaza. Cristina multumesc pentru ce mi-ai trimis pe mess, e tare frumos. m-a impresionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabeldimanescu spune:

SCUZE DE REPETARE!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutare!
Azi am fost la vaccinul antirujeolic de 1 an si 6 luni. Ooofff, ce mai plangeau mititeii de ei. M-au impresionat in asa hal, incat am iesit plangand cu fii-mea in brate. La un moment dat, fii-mea tacuse, iar mie inca mi se innodau lacrimile in barba. Doar nu-i primul vaccin care-l face, dar azi efectiv mi s-a rupt inima cand i-am vazut pe toti prichindeii plangand.
Multi pe mamicile cu burtici.
lauraspeedy siLavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

http://www.woow.ro/prezentare/Frumusetea_inimii.html?PHPSESSID=9fe344e68b891fc93f1a1cfe165a8567
Sa vedem daca va place.
Pt voi un filmulet care mie mi-a placut.
Lauraspeedy, si noi am facut ieri vaccinul de la 1 an - antipolio(chiar daca noi avem 1,6 ani).Si Andrei a facut febra azi-noapte , asa ca sunt chioara de somn.
pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!!
nu ma speriati cu vaccinul asta ca maine mergem si noi la intepat si am oroare de vaccinurile lui, ca urla dupa....... ziua resprectiva e un cosmar pt mine.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata!
Si noi eram programate la vaccin marti dar pt ca aveam un rosulet in gat si un inceput de brosita ne-au amanat. Bineinteles ca n-am scapat de febra ( a facut azi noapte de doua ori 39) chiar daca luam antibiotic de marti seara. Cand ma gandesc ca saptamana viitoare trebuie sa faca vaccinul de 2 ani jumatate...mi se face rau. Cica are o reactie tare naspa cu febra mare si rau...

Am dormit azi noapte 4 ore. ....De abia astept s-o vaccinez antigripal ca sa scapam de probleme.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Imi pare tare rau sa aud ca nu sunteti bine.
Andrei nu a facut febra azi,dar nu vrea sa manance,e foarte agitat si de dormit doarme foarte putin.Cate jumatate de ora.
Va pup ca se foieste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Buna seara ,noi azi am fost la vaccin cu Martin ,si Alice se pare ca sa obisnuit pana la urma cu gradi deci am scapat de,dar se pare ca a racit putin si am inceput sa ii dau dr.Mom,este prima data cand ii dau ati mai folosit stiti cumva este bun? sa ii dau si nurofen ceva?febra nu face. Se pare ca a terminat vecinul de daramat peretii,sper,incerc sa merg la .

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
Poze si filmulete:
http://www.dropshots.com/OrbuGabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

'Neata!
Noi am avut o noapte super, suntem chiauni cu totii.Copkila a vomat de 2 ori azi noapte, cred ca de la vaccin pt ca rosu in gat nu are, si s-a frikinit pana dimineata. Nici ziua de ieri nu a fost mai grozava.Din cauza ca nu am putut iesi afara, si-a dezlantuit energia in casa: a daramat ligheanul cu rufe inmuiate de-a inundat toata baia, a daramat un borcan cu castraveti murati in bucatarie de mirosea toata,din cap pana in talpi, a otet. Cum ma intorc o clipa cu spatele cum mai face o boacana. La un moment dat si-a tras carutul in fata usii de la intrare, poate-poate o scot afara.
Acum e bine mersi, tocmai mi-a imprastiat toata casa colectia de CD-uri si defileaza cu o poza de-a lu' tatsu' in mana.
Hai va, ma pregatesc sa-mi scot odrasla afara. Sa aveti o zi buna si un week-end excelent.
lauraspeedy si Lavinia

Mergi la inceput

Lauraspeedy , vorba unui prieten:"simti si tu ca ai copil.Cum vrei?Sa stea intr-un loc?"Eu imi doresc sa faca si Andrei asa....,dar vezi,el e altfel.Poate candva voi ajunge si eu sa nu pot face nimic de raul lui.
pt voi.

Mergi la inceput