La noi la Galati sa veniti (28)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

Crisa-77 asa am auzit si eu despre dr. docan. ca asista la nasteri si e atenta cu pacientele.
acum nu stiu daca in maternitate la noi la gl se face epidurala. voi stiti ceva?
inca nu am apucat sa vorbesc cu dr. despre asta ca mi s-a parut cam devreme.
voi ce stiti de asta? cum se procedeaza?

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Astazi am facut vaccinul antipoliomielitic, cel care se face la 1 an.Sper sa nu faca febra mare si sa fie totul bine.Intotdeauna am avut emotii cu vaccinul asta.
Va pupacim si va dorim multa sanatate.
Vorbeste cu drDocan tot ce vrei sa stii.Mie puteau sa-mi faca cezariana,dar am optat pt nastere normala.De epidurala nu stiu ce sa zic.
Cu toate ca am ceva sa-i reprosez dr.Docan,la al 2-lea bb tot la ea ma duc.
pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Si noi mergem,ori azi,ori maine pt. vaccinul de la 1 an ,sa speram ca va fi bine si nu va raci -ca de obicei dupa fiecare vaccin-.Acum ma astept sa raceasca fata,la gradi cand am fost ieri sa o iau am vazut medicamente pe birou,iar fata mi-a spus ca este racit baiatul cara doarme langa ea.Am sa incep sa ii dau Imunoroyaljunior,sa o luam din timp,sa nu raceasca,pt ca apoi va raci si fratiorul ei ,si nu mai vreau.
La multi ani Daria Maria am vazut ca azi face un anisor.

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
Poze si filmulete:
http://www.dropshots.com/OrbuGabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Loina - stiu ca este un singur anestezist de epidurala la galati. Intereseaza-te la dr. ca cica trebuie sa-l rezervi dinainte. Eu nasc prin cezariana si de asta nu m-am interesat.

sheryll 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata si eu pe fuga!
nu pot sa nu remarc ca au aparut multe fete noi asa ca:bine ati venit

mai fetelor ,inca ceva, de o "sedinta" ce spuneti??? mie deja mi s-a fakut dor de voi.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

sheryll draga mea, ce medic te opereaza?

fetelor vreau si eu la intalnire, sigur de data asta

pupici

diana7+

Mergi la inceput

sheryll, cum adica este un singur anestezist in galati? unde? la maternitate sau la judetean? nu stiam de asta..
ce doctor iti face cezariana?
si multa sanatate.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

De anestezistul de epidurala stiu si eu de la o fata care acum e in spital a nascut. O sa o intreb cum il cheama si te anunt. Este la judetean si e foarte ocupat din cate am inteles . Daca ai ghinionul sa nasti noapte chiar nu vine nimeni.
Eu nasc cu dr. Bucatanschi la judetean cu cezariana pe data de 23 oct, ieri mi-a dat biletul de internare. Ieri am fost foarte suparata ca ma asteptam sa fiu programata mai repede, ca nu mai rezist. Mi se par cele mai grele sapt astea ultimile .

sheryll 35+ cu Bianca

Mergi la inceput

sheryll, curaj si sanatate multa. sa dea DD sa iti vezi cu bine BB si sa fiti bine amandoi
eu o sa nasc la maternitate ca acolo este dr. Docan. acelasi anestezist este si la maternitate? cum este posibil intr-un oras asa mare , cu atatea nasteri? parca suntem in evul mediu: un vraci la nu stiu cati oameni..cica suntem si noi civilizati...

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabeldimanescu spune:

Loina cred ca e vb. de dr. STOICA el se ocupa de "Bl9cul de nasteri" dimineata sau cand este de garda(vb. deoarece eu lucrez in sectia de Anestezie si Terapie Intensiva de la judetean).mai stiam ca expert in astfel de anestezii e dr. Ghinea. in general toti pot face astfel de anestezii dar se pare ca nu prea e recomandat. depinde f. mult de durata travaliului ,de pozitia fatului,de cat de mare e copilul. din cate stiu eu la maternitate pe "chicos" anestezista e dr. Harabor care abia anul acesta a terminat rezidentiatul. dupa parerea mea daca nu vrei sa nasti normal alege intre cezariana cu rahieanestezie sau cu anestezie genarala.Liliac am dat-o la gradinita din tg. bujor pentru ca aici nu ar avea cu cine sa stea atunci cand eu sunt la servici. am facut naveta doar acum in primele saptamani sa vad cum se integreaza. Cristina multumesc pentru ce mi-ai trimis pe mess, e tare frumos. m-a impresionat.

Mergi la inceput