La noi la Galati sa veniti (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Buna ziua fetelor , eu fac parte dintre puturosi postez rar dar citesc des.
Super-lia aproape ca esti vecina si cu mine eu stau in Doja la C2.

Liliana si Dani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Mey, fete cucuiete, iar pagina 4?
Hai repejor pe prima pagina, ca tare greu va mai gasesc.
Alinam, super weekend. Sa ne povestesti impresiile de dupa. Iti urez de pe acum 'La Multi Ani' pt micul "terorist", sa creasca mare si voinic, sa fie sanatos pana la adanci batraneti si sa se cuminteasca cat mai repede. Uite un dulce si de la "terorista" de fii-mea care e calare in bratele mele.
lauraspeedy si Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Salut fetele,
Bine v-am gasit! Abia ne-am strans si noi pe acasa si tare rau ne pare ca n-am putut sta mai mult la munte. A fost super bine. Va pun doarpoze sa vedeti cum a fost(pt cine vrea) si o sa mai scriu maine.
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Remember me?
Azi is de dupa-amiaza, da' tot ma pregatesc sa plec, am o sedinta
Inca nu m-am obisnuit cu ritmul, mai ales ca dupa o zi obositoare, vin acasa si ai mei ma iau de odihnita...da-i cu papica, vase, rufe, joaca...stiti voi...

Dayssy, frumoase poze, frumos flacau!
Of, of, ce dor mi s-a facut de munte....

Liliana, oare cum de nu ne-am intalnit niciodata??? Noi stam la C6...

Alinuto, mai, mai, ce mondena ai sa fii tu in weekend!
Bafta maxima la examen si distractie frumoasa la nunti!
Vezi, ca sa te relaxezi si tu si sa faci si tu un dans cu sotu', mai paseaza-l pe ala micu' pe la invitati...sa-l plimbe, sa-l dragaleasca...
Chiar asa, ma gandeam si eu, ce repede a trecut un an...parca ieri asteptai sa nasti si acum ai ditamai flacaul, cu mot in frunte

Si mai fetelor, nu ma lasati sa va caut pe cine stie unde...pe la paginile codase...
la toata lumea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Cookie parca parca nemai amintim de tine ..... si decat asa mondenitati ..mai bine erau pe rand ca sa ma bucur si eu, ca asa toate odata ... si tu hai intra in ritm

Laura multumim pentru urari !

Dayssy foarte frumoase poze, ce "apropiat" e baiatul tau de catel, al meu e speriat ca potaia mamie mele il latra si unde era milka aia mare si frumoasa?

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

'Neata!
Iar pagina 4? Hai sus pe prima.
LauraFlo, unde esti? Tu semnai condica in fiecare dimineta si,
dintr-o data, ai disparut.
Cookieshor,si mie mi-e groaza sa ma gandesc ce ma asteapta cand ma intorc la servici.
Alinam, bafta la examen, vezi ca la disertatie profilor le place(apreciaza fff mult) sa le vorbesti liber,eventual nici sa nu ai vreo foaie de hartie in fata.
Paky, ce-ti mai face burtica?
Va,
lauraspeedy si Lavinia

Mergi la inceput

neata!
Da si eu ma intreb unde umbla Laura ......nici pe mess nu e activa ...o fi in concediu.

Laura mai liber decat o sa vorbesc acum , adika din top .....nu cred ca se poate nu am citit nik din proiect care evident e luat de pe net si impopotonat pe ici pe colo, da nu ma lasa asta mik delok sa citesc, iar seara cand adorme el adika dupa 11 nu mai am nici un chef..... proiectul e desper credite si asigurari bla bla ...bag io 5 min de blabla pe tema asta.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Gata cafelutza?
La ora asta si la mine e gata.
pt voi.
Andrei sta de cateva saptamani foarte bine in fundulet.Se ridica si din culcat pe perna.Am incercat si din culcat de tot ;uneori reuseste,alteori nu.De mers merge doar tinut de axila.Merge si tinut de manute dar foarte greu,asa ca mai amanam.Sunt bucuroasa de aceste "performante" deoarece dupa operatie am avut un soc in momentul cand am constatat ca Andrei al meu nu mai sta nici in fundulet,dar sa mai mearga ca inainte de operatie.
Kineto nu am inceput.Nu gasesc un kinetoterapeut bun,care sa fie dispus sa vina si acasa. weinen
In rest e binisor,dar de cateva zile nu mai vrea sa manance nimic. weinen grübel Cred ca vom ajunge iar la dr.Si numai o sapt avem de cand am terminat injectiile. weinen
Dar ce am observat:puiutul meu nu mai vorbeste eek weinen eek De ce? grübel Niciodata nu a fost asa tacut ca acum.Dintii nu ne mai dau;bine ca avem masele grübel
bussi umarmen pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

salutari si de la mine

laura multumesc de intrebare fac foooarte bine. burtica nu ma mai doare asa tare (iau no spa si duphaston).
in rest nu am nimic nu , nu alte dureri. singurul lucru ar fi o permanenta senzatie de greata. atat.
ma rog la DD sa nu am probleme pana la sf. sarcinii. si de mancat mananc de toate, am adaugat insa un surplus de fructe.
oricum va tin la curent.

pupici

diana 6+

Mergi la inceput

neata!
Crissa ne bucuram ca Andrei face progrese.

Paky cu greata permanenta m-am luptat si eu vreo 3 luni :), te-am incurajat vezi si nu suportam mirosurile, imi miroasea salamul din frigider, eu fiind in dormitor, de fiecare data cand deskidea cineva frigiderul

poze

Mergi la inceput