La noi la Galati sa veniti (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Ce tari sunteti:"mama teroristilor" si "tata teroristilor"!!!
Ce-ar fi sa faceti "familia teroristilor"???

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Avem poze noi.
Speram sa va placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena balcan spune:

Buna fetelor, caut o mamica din Galati care sa aiba nevoie de carucior, fetita mea are sase luni si nu-l mai folosim. Poate ma puneti in legatura cu cineva care are bebe micut, de la noi din oras si ar avea nevoie, caruciorul este no-name. Mai am o rugaminte mare, noi ne pregatim pentru premergator,ni-l poate da cineva sau imprumuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Elena ai zis 6 luni si nu mai folositi carutul? curios , noi avem aproape un an si il folosim :), premergator nu am ca am fost total impotriva, dar invata sa mearga mai usor cu le , e adevarat.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena balcan spune:

Buna Alina, carutul pe care vreau sa-l dau este tip landou, pentru fetita mea, folosesc acum un carucior tip sport. Doresc sa-l daruiesc cuiva pentru ca si eu l-am primit la randul meu si mi-a prins tare bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

buna dimineata Galati!

pagina 4 ??? unde sunteti fetelor?

eu... nu prea am facut mare lucru in we, sambata in vizita la nasi iar duminica acasa.
burtika tot ma doare si a inceput si stomacul .
si am tot timpul o senzatie de voma.
mi-am cumparat ceva carti care sa ma ajute sa inteleg cum e cu "nasterea naturala", cred ca v-am spus ca sunt ingrozita de asta.
cam atat.
voi ce-ati facut?
pupici

diana 6+

Mergi la inceput

Paky ,nu te mai stresa atat cu nasterea naturala.Ce crezi ca ti se poate intampla???Fruntea sus si tot inainte!!!Eu mai vreau un bb asa ca nu e cine stie ce cu nasterea naturala.Si sa-ti mai spun ca am sub 1.50 m inaltime si am nascut normal.De ce ti-ar fi frica?!?Totul va fi bine,ai sa vezi.Si nu mai asculta povesti "horor" despre nastere.
si ai sa vezi ca totul va fi bine.Tu ai grija de tine si de burticel si sa nu uiti sa-ti faci analizele.Ar fi bine sa-ti faci si ceva analize genetice.E doar o sugestie, tu faci cum vrei.

Mergi la inceput

ce liniste ....ce cautati la pagina 4? vad ca nu mai intra lumea pe forum, ma uitam azi pe poze si ma gandeam ca nu a mai scris de mult Roxi, Viorica ...... hai fetelor pe unde sunteti?

poze

Mergi la inceput

neata!
mai, voi ma faceti sa nu mai intru pe aici, numai la pagina 4 va gasesc si mai vorbesc si singura .

sa va spun ce ma asteapta in we? pai sambata dimineata am examen, cica trebuie sa sustin proiectul de master, bleah nasol, apoi am 2 nunti la care emusai sa merg toata ziua si noaptea una la varamea si una la fratele sotului ..... problema apare seara cand o bunika e la o nunta si cealalta la alta nunta ....deci noi ne vom fatai intre nunti cu bb dupa noi ca nu am cu cine sa las teroristul, apoi duminika taiem motul copilului ca luni face un an ....un an ce trece timpul parca a fost ieri

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

da, alina mare dreptate ai. pag 4, pag 3, numai asa se lucreaza in ultimul timp.

draga mea ai un we .... intradevar ocupat.
succes si spor la toate,
petreceri frumoase iti urez.

pupici la toate fetele

diana 6+

Mergi la inceput