La noi la Galati sa veniti (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Lia si noi speram sa te cunoastem curand :) poate la urmatoarea intalnire .....
a si pentru ca tot am zis de urmatoarea intalnire , poate vine si Alma sa isi ia la revedere de la noi ca pe 19 octombrie pleaka in Canada .... de tot.

Giuliella lasa ca e bine pt bb sa stea in burtika, da eu nu am retinut cine e dr. tau?

Cookie cumva ti-ai skimbat meseria? te-ai fakut contabila de te plangi de hartii? hehehee

Paky sa inteleg ca nu ai fost asa incantata de dr Pop??? hehehe asta mi-a amintit de prima mea experienta cu dr. in timpul sarcinii, ma duk eu pentru peima data la mult laudatul dr. Ciubotaru , imi face eco si imi zice "mai vii peste o luna daca mai esti insarcinata" si eu il intreb de ce? e vreo problema? imi zice "da iminenta de avort, uite sacul embrionar e ca o lacrima in loc sa fie ca o minge ...adika se scurge" am cautat pe net ....toate eco aratau ca a mea si m-am lecuit, am ales alt dr.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Super-Lia ,frumos loc de intalnire.
Qiuliella ,lasa bb sa stea cat mai mult in burtik.Ce n-as fi vrut eu ca bb meu sa mai fi stat putin!!!Dar el a vrut sa iasa la 36 saptamani.
LauraFlo ,la multi ani sotului!Si ,da ,Steaua a castigat.
Paky ,mai bine sa iei pastilute de la inceput decat sa ai probleme.
Cookie ,profesor de ce materie esti?Si unde?
pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Neata mamicutelor
E cam pranz de fapt dar eu deabia acum m-am trezit dupa o noapte super aiurea. Am mancat cam multi struguri aseara si pe la ora 3 ii dadeam de zor afara. Asa ca sunt ametita de parca nu am dormit toata noaptea. Oricum o sa fie o avampremiera ptr ce o sa se intample in sapt viitoare ca nu cred ca o sa mai dorm eu atata.
In legatura cu povestile de groaza auzite..era un exemplu dintre mai multe actiuni a dr Serban. Eu una nu m-as duce la ea si foarte bine ai facut Paky ca ai ales-o pe dr. Pop. Eu sunt la dr Dimitriu. E o dulcica. Am ales-o dupa ce am trecut prin mana multor medici. Ma simt in siguranta cu ea, e calda si nu o vezi ca te bruscheaza sau te expediaza rapid ca alti medici. Si dr. Pop are cam acelasi comportament ca dr Dimitriu, si chiar este interesata de pacienti. Paky asa se da la inceputul sarcinii - duphaston ca sa se suplimenteze productia de progesteron care ajuta la dezvoltarea fatului, iar no spa - cred ca asta ti-a mai dat- e pentru calmarea uterului- ca sa nu mai ai contractii. Deci e foarte bine sa iei asa ceva. POti lua ptr inceput si acid folic pana in sapt 12 chiar daca nu ti-a dat dr. Face foarte bine la bebe.
Cat despre statul in burtik a lui bebe- mi-e teama in primul rand ca nu o mai am pe dr langa mine in sapt urmatoare daca e sa plece in concediu, si stiti cum e dupa ce te urmareste toata sarcina si te apropii de ea sa nu o ai alaturi la greu..cam rau asa. Apoi sotul meu pleaca din tara pe 3 oct si vine prin martie. si ash vrea sa il botez pe 1 oct inainte de a pleca ca nu ash vrea sa raman cu baiatul nebotezat pana vine el, iar in lipsa lui chiar nu ash vrea sa il botez singura. Oricum e destul de mic pentru al boteza acum dar macar sa aiba 2 sapt sa ii cada buricul. Oricum eu am contractii la greu si bebe este si in pozitie pelviana si nu o sa pot naste normal asa ca tot la cezariana voi ajunge. Oricum e cam totul hotarit. Maine la 8 sunt internata.
Nu mi-ati raspuns la ce ash puteam manca dupa cezariana..chiar m-ati ajuta foarte mult cu idei.
Pupici

CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Giulia, eu am mancat iaurt/sana, supa de pui (daca nu-ti place poti incerca o supa de legume, sau adaugi putina lamaie, dar nu stiu daca ai voie). Am baut apa si ceai de colici pentru adulti ( cica ajunge la copil prin laptele de la san si previne si "inmoie" colicii bebeului ). Din pacate atat imi aduc aminte dar am s-o intreb pe mama (ca ea mi-a adus mancarea )
Sa ia o nastere usoara si un bebe sanatos ! Maine, zici ? Emotii mari ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

salutare

giulianastere usoara si un bebe frumos si sanatos sa-ti dea DD. multa bafta.
eu numai cat ma gandesc la nastere mi se increteste pielea pe maini, ma terorizeaza acest gand.

ma duc la medicul de famile

pupici

diana 5+

Mergi la inceput

Giuliella tinem pumnii maine sa fie totul asa cum vrei tu :) si te asteptam cu povesti iar legat de somnul tau de dupa ... hehehe eu n-am mai dormit de un an da uite ca traiesc

Paky toate cred ca am fost speriate de momentul nasterii ...da trece, nu are rost sa te gandesti de acum, ieri o dr. mi-a zis ca "leac pt frika nu s-a gasit inca".

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Ce surprinsa am fost eu cand ma uitam la pozele voastre si am vazut-o pe Cookie. Placut surprinsa!
Noi astazi am alergat mai toata ziua. Am fost in parc numai cu Alex si alte doua mamici si copilasii lor si ne-am distrat de minune. Adica noi am stat la vorba si copii sau jucat impreuna.
Am nepotica in spital cu piciorusul rupt. Are 2.2luni si imi este o mila de ele (mama si fetita) , asa ca ieri si astazi a trebuit sa merg la ele sa le aprovizionez cu ce le trebuia. A nimerit la doctorul Duca de care am auzit numai de bine.
In alta ordine de ideii , ne-am pregatit de gradinita. Sunt asa de emotionata.... sunt mamica cu copil de gradinita.
Mai vecina i-a sa-mi dai si mie retetele alea de tort... arata asa de bine!

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Giuliella ,iti tin pumnii sa iasa totul asa cum vrei tu,sau cum trebuie sa iasa.
Paky ,nu e chiar atat de rau la nastere.Nu mai asculta povesti infricosatoare.E o durere suportabila.Si te duci acolo sa nasti,deci esti constienta ca nu o sa dansezi.Uite ,eu mai vreau un bb-2.Asa ca.... sa fie sanatos.
pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

neata!
ce ziceti? a nascut Giuliella?

Paky sunt de acord cu Crissa, nu e chiar asa nasol sa nasti, adika eu ma asteptam sa fie muult mai rau, probabil tot din cauza povestilor pe care le auzisem da a fost ok.

Krissa esti curajoasa, eu nu mai vreau alt bb si nu din cauza nasterii , evident, dupa ce am nascut am zis ca pot sa o mai fak de cateva ori, ci din cauza plodului meu care e "tata teroristilor" ...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salut!
Hai sa va aduc pe prima pagina.
Chiar daca scriu destul de rar, sa stiti ca va citesc aproape in fiecare zi. Am poze noi cu fii-mea: http://good-times.webshots.com/album/554138407ySseGN
LauraFlo sa stii ca-mi beau cafeluta dimineata, impreuna cu voi.
Cookie cum a fost prima zi de scoala?
Alinam, fii-mea e 'mama teroristilor'. Super pozele cu flacanetul tau: are ochii tai.
Crissa,te admir: ai atat de multe probleme si,totusi, ai ramas optimista.Bravo tie!
Giulliela sa-ti traiasca bebelul.
Gata nu mai pot sa scriu nimic, ma urla fii-mea si nu stiu ce vrea.
lauraspeedy

Mergi la inceput