Iasule, mandra cetate! (39)
Raspunsuri - Pagina 8

mariussimiuc spune:
Cristina,ar fi minunat.Si poate imi dai si adresa unde ai facut comanda.
Gabriela,body-urile sunt si cu maneca lunga?
Miha

ghinetz spune:
Buna.
Va rog spune-ti-mi si mie unde sa evadez w-e asta. Stefan e cu bunicii si sigur daca stau acasa stau numai in fata tv-ului. Vreau sa plec undeva in afara orasului, dar nu stiu unde. Aveti ceva sugestii? (mica mentiune: nu avem masina pentru o perioada, asa ca ar tr sa ne putem deplasa cu trenul sau microbuzul; suntem insa dotati cu rucsac, si toate celea. Si mai ales cu chef de duca).
Oana si Stefanel
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

herra spune:
Miha, mai bine ne vedem si iti imprumut catalogul; sa iei si codul...
da-mi pe PM nr tau - si orele cand doarme Robert.
te sun cand plec de la servici; eu sunt cu masina si merg spre Podu Ros, asa ca un mic ocol prin Nicolina nu ma deranjeaza.
iata si albumul.

herra spune:
Gabiarama - in cazul meu cred ca ti se pare.

Danna_36 spune:
Adi si Darria, multumesc La teorie stau bine, cu practica e mai greu, mai ales cu...finantele
...
ghinetz, eu daca as pleca as merge prin zona manastirilor, ca e aproape si frumos...Ce ne mai spui despre gradinita voastra?
Adi, poate o escapada in doi la un motel prin jurul Iasului, ca doi porumbei fara griji si fara cuib?
Primavara 2006

carmenp spune:
in nicolina linga biserica catolica este un atelier cu geamuri, oglinzi, acolo se inrameaza si tablouri si-am mai avzut undeva da`mi scapa.... a, in centru linga unirea este un magazin cu rechizite da` erau agatate pe pereti muulte rame
quote:
Originally posted by alexzquote:
Stiti cumva unde se pot inrama tablouri...eu am vazut un magazin..dar neuronul meu pierdut a uitat..poate in spate la Moldova?
In spate la Moldova nu stiu sa fie...decat ceva gen studio foto, care poate face si inramari. Altminteri, era un atelier dintr'asta in ACB, la capatul liniei 28...
alexz & Codrut
Ridente dicere verum
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

carmenp spune:
no, da data nasterii ca aia nu e la profil...
quote:
Originally posted by alexz
2. Despre mine ce sufletu' sa zic? Cel mult sa-mi mai copii o data profilul...
alexz & Codrut
Ridente dicere verum
Carmen,Ilinca&Ionut

carmenp spune:
io as merge in partea aia sinaia, predeal da` nu stiu daca va e usor fara masina. sau spre campulung...
quote:
Originally posted by ghinetz
Buna.
Va rog spune-ti-mi si mie unde sa evadez w-e asta. Stefan e cu bunicii si sigur daca stau acasa stau numai in fata tv-ului. Vreau sa plec undeva in afara orasului, dar nu stiu unde. Aveti ceva sugestii? (mica mentiune: nu avem masina pentru o perioada, asa ca ar tr sa ne putem deplasa cu trenul sau microbuzul; suntem insa dotati cu rucsac, si toate celea. Si mai ales cu chef de duca).
Oanasi Stefanel
![]()
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Carmen,Ilinca&Ionut

arianna spune:
Raspuns pt Herra eu am cartea Davinci code in varianta ilustrata dar in engleza,mie place ,arata bine si iti faci o idee despre semne.
Eu am citit si Holy Grail si are imagini,eu le privesc ca niste carti istorice ,si sunt pasionata de istorie.
Eu vin sapt viitoare in Iasi sper sa am un timp frumos.
O zi buna la toata lumea
Lily

gabiarama spune:
Body-uri erau doar cu mineca scurta ,de la nou-nascuti pina la virsta de 4 ani .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze