Iasule, mandra cetate! (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Roxana,un atelier de asta de care cauti tu este si in Nicolina,langa Catedrala Catolica.

Cristina
,masuta a costat 140RON cu tot cu accesoriile de care spuneai sau alea le-ai luat separat? Nu am catalogul de care spuneai.

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:
sex-shop in Piata Unirii nu cred ca mai este(era ala de langa baie), cel putin nu am mai vazut.

Ultima oara cand am trecut pe-acolo (2-3 luni in urma), functiona...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Mihaela - 140 de ron cu toate accesoriile; ii fac o poza daca vrei cat de curand; eu deocamdata i-am strans creta (are 2 cutii, alba si colorata), creioanele si acuarelele, i-am lasat doar magnetii - e mare fan.

in libraria aia mica de langa farmacia city pharma am vazut 2 jocuri dragute cu magneti - unul cu cifle si unul cu litere.

Adi - eu am fost azi si prin libraria diverta din Podu Ros - si i-as lua o carte mai pretentioasa; de exemplu "codul lui da vinci" - varianta cu ilustratii; chiar, o are cineva - sa-mi spuna daca merita, ca e in tipla de plastic, nu ma pot uita la ea;
eu citesc acum cartea in varianta normala, si cum se vorbeste foarte mult despre simboluri, mi-ar place tare mult sa le si vad; si cred ca si lui - ca noi suntem acum intr-o perioada de citit pe subiecte religioase si controverse "la moda" ("ultimul templier", "conspiratia sixtina", de-astea).

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

[quoteAlex,m-am gandit la asta,dar voiam si ceva"serios" pe langa.[/quote]Apoi daca nici asta nu e ceva "serios"... Altminteri, mie imi plac chestiile haioase, si cred ca si "lui" i-ar place. Gen... un carton rosu pe care scrii cu creta un mesaj ("te iubesc", dintr'astea) si taiat bucatele mici, ca puzzle. Sau, din piata, se cumpara vreo 10-15 trandafiri dintr'aia de dulceata (sunt ieftini si tot trandafiri sunt). Se imprastie petalele, lumanari, alea-alea...
Sau, scrii cu vopsea lavabila pe masina ceva gen "Proaspat casatoriti de ... X ani" si mergeti la un picnic... Sau cumperi o buruiana (Dracena, de exemplu, care creste destul de repede. Sau, eventual, un bambus) si legi o carte de vizita pe care scrii geva la modul "dragostea mea pt tine creste in fiecare zi"... In fine, dintr'astea. In niciun caz o camasa sau o cravata, ca astea se cumpara cu ocazia sfintei zile de miercuri, nu la o aniversare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Stiti ce am remarcat ? Ca de cind exista si un barbat care scrie la acest subiect parca se scrie mai mult , sunteti mai active .

Alex , sunt super ultimile idei pe care i le-ai dat Adrianei

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Voiam de fapt sa va spun , mai ales celor care avet copii mai mici , ca azi am luat de la mag Teba body-uri cu mici defecte (insesizabile) la 20 de mii bucata .

Poze

Mergi la inceput

quote:
Stiti ce am remarcat ? Ca de cind exista si un barbat care scrie la acest subiect parca se scrie mai mult , sunteti mai active .
Alex , sunt super ultimile idei pe care i le-ai dat Adrianei

ok, ok... cu plecaciune. Numai ca am inghitit mai multe complimente in ultimele doua-trei zile decat in ultimii doi-trei ani si deja ma simt coplesit... Ce-ar fi sa ne rezumam la discutii pur si simplu, fara comentarii referitoare la ce si cum scrie unul sau altul?
Si care-i ideea cu halba? Era o invitatie cumva? ;)

Mergi la inceput

Iti faceam cinste virtual pentru ideile alea pe care le-as putea folosi si eu cindva , de ce nu?

Asta in cazul in care nu ceri drepturi de copyright

Poze

Mergi la inceput

quote:
Asta in cazul in care nu ceri drepturi de copyright

Si daca cer drepturi de copyright?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gabiarama, pentru ce varste sunt body-urile?

Carmen(36+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput