Iasule, mandra cetate! (39)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inimioara76 spune:

Lume Lume! (ca vroiam sa scriu FEEEEEETElor... da aku nu mai merge de cand cu alex :D )AZI SUNT IN CULMEA FERICIRII....

AM scapat de examen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De-asta am si "lipsit" in ultima vreme ca de trei zile am avut in fiecare zi cate un examen la gradul II. Daca sunt fete profesoare pe aici stiu ce nasoala e pedagogia lui peshte prajit si cat de multa materie e la specialitate si la metodica. Eu in plus am avut si de interpretat pe dinafara un recital la pian de 45 de minute (Toata vara n-am fost nicaieri, am studiat la pian si cate 4 ore pe zi).

Am zis ca nu mai scap! Dar azi s-a terminat! Shampanie virtuala sau pepsi dupa caz... la toata lumea... ca nu credeam sa mai ajung ziua asta... ata m-au terminat examenele astea!

Eu n-o sa fiu in iasi vineri (mai am kestiuni de rezolvat acuma dupa examen... ca de trei luni de zile in afara de citit si studiat la pian nimic nu mai stiu) desi poate in cursul saptamanii viitoare poate ajung, asa ca cine stie, poate ma nimeresc la o iesire in parc a voastra, daca n-apuc cuconiada. Dupa cum e "zugravita" pare o kestie foarte mishto. Sper sa fiu in iasi macar la urmatoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Inimioara, felicitari pentru examen, am servit sampania. Bine ca s-a terminat, cred ca iti vine sa zbori... Acuma, nu stiu cat de departe ai chef sa zbori... te-s ruga si eu ceva, dar pentru asta ar trebui sa zbori pana in Europa(Colentina), cu statie la Kaufland Obor. Am mare, mare nevoie de doo chestiuni, una dintr-un loc si una din celalalt, ti-as fi recunoscatoare daca m-ai putea ajuta, ca eu cine stie cand mai ajung prin Bucuresti...

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Tot eu...
Trebuie sa va spun ce-am patit azi: eram la firma, stateam eu frumusel la birou si scriam ceva, cand, asa cu coada ochiului, zaresc o miscare in curte. Ridic ochii si ce sa vad? Un zdrahon de tigan, mare, negru si imbracat complet in negru, cu pantaloni din aia de-ai lor si palarie cu boruri largi, cu o mutra fioroasa dotata cu o mustata "oala", neagra si aia...Am simtit cum mi se scurge sangele din vine, (nu stiu foarte sigur de ce, dar asa am simtit) si am inceput sa ma bodoganesc singura, in gand, ca am lasat poarta descuiata...M-am ridicat repede si m-am indreptat spre usa, care era deschisa. Am iesit pe scari ca sa nu intre el, macar acolo eram in vazul tuturor. Mi-am zis: "daca asta vrea sa isi dea puradelu' la mine la gradinita ce ma fac?" Si pe cand ma pregateam eu sa ii spun ca nu mai sunt locuri (as vrea eu), dumnealuii imi cere sa vorbeasca cu proprietarul. L-am convins destul de greu ca nu e acolo si intr-un final a plecat. In aceeasi secunda am infipt cheia in broasca portii si am incuiat. In vecii vecilor nu mai las poarta deschisa! Imi pun sonerie, dar pana atunci, care veniti pe la mine, tipati, trageti de poarta, bateti in ea cu o cheie ceva, aruncati cu pietre in curte/casa/geamuri, descurcati-va cumva...

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna din nou, am mai scris un mesaj...dar s-a bagat Matei, of course si n-a mia ajuns.
Inimioara, felicitari si multumim pt sampania virtuala.
Acum cu cuconiada pt vineri m-at pus in incurcatura: vineri e ziua sotului meu...dar poate il iau cu mine, desi nu cred.
Pupici si noapte buna,
Gabriela si baietii nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inimioara76 spune:

Danna Gabi multumesc frumos pentru felicitari... a fost tare nasoala vara asta, dar bine ca s-a terminat cu bine. Ma laud shi eu acuma.... deh ... am luat media cea mai mare dintre toti care au dat gradul II anul asta...9.75 (stiu ca la alte facultati se dau mai usor notele de 10, dar la noi la pedagogie a plouat doar cu 7-nota minima pentru promovare la gradul II, si la specialitate la fel)

Danna in Europa ajung mai greu, ca e cam aproape de iesirea di oras, la celalalt capat al Bucurestiului fata de Berceni, shi chiar daca merge 21 pana acolo, stii ca e plin de "natzionalitatzi inlocuitoare" si nu prea imi vine sa merg singura. Dar in Kaufland cred ca as putea sa ajung. Spune-mi de ce ai avea nevoie? Daca te ajuta, langa bloc la mine este un Selgros si un magazin Plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi! Inclusiv Alexului meu!

Ma doare burta de cat rad de jumatate de ora cu fiu-meu. In fiecare zi isi imagineaza ca este cate un animalut si de fiecare data eu sunt fericita proprietara.
A avut o seara in care a fost pui de gaina si a venit sa isi exprime omagiile vis-a-vis de gaina mama careia i-a declarat: "esti o gaina buna, esti o gaina frumoasa!" - adica eu eram si posesoarea omagiilor, daca nu ati inteles...
In seara asta, de jumnatate de ora a fost cand cioara cand vultur... Si a venit in camera lui si s-a asezat in scaunelul de masina (care i-a ramas mic )si a spus ca el vrea sa faca oua sa faca pui caci nu are pui si are nevoie de pui... Apoi s-a ridicat si a spus ca "gata am facut ou"... si-a luat o perna si s-a asezat iar in scaunel si s-a ascuns dupa perna... apoi a inceput sa fac "tzioc, tzioc"... Ce credeti? Ieseau puii din ou!!!!

De 5 minute e lebada... a mea bineinteles.
Va las ca deja am "avicola" in casa... Ma duc sa il culc.

Dana, m-am mai inseninat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Mi-am lasat lebada pe oala asa ca am revenit...

Inimioara felicitari. Te asteptam la Iasi.

Despre cuconiada...
In septembrie nu cred ca pot veni la cuconiada... Vinerea asta am promis ca ma ocup de ceva business iar urmatoarea avem intalnirea de x ani de la terminarea liceului... si a doua zi pleaca mama 10 zile... Si cum vine inapoi mama, sotul meu are intalnirea de x ani de la terminarea facultatii... si intre ele in sambata de pe 16 sept avem o nunta la care e musai sa mergem... si intre timp sarbatoriri in famelie ca la noi cum vine toamna incep - de fapt de 3 saptamani au inceput... - socrii si cumnatii, fratii si finutii toti sunt in august, sept, oct si nov. Adica la noi e cam full, eu votez pentru cuconiada la Dana, avem noi grija sa facem curat si nu o lasam pe Dana sa faca nimic... insa nu cred sa pot rupe o seara de w-e pana pe 15 sept... dar o dupa amiaza la Dana sigur.

Asadar va urez distractie placuta si bineinteles asteptam poze.
Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Mda...si eu am scris un mesaj mai devreme si a venit Rares si mi-a dat un escape...deci:

inimioara...felicitari si mult succes mai departe.

Deci asta era ideea...se propune o zi...lumea zice daca se poate si propune alta.Nu e nimic batut in cuie.Ar fi frumos sa fim cat mai multe.Se poate si in timpul saptamanii,ca la alta cuconiada,nu e musai vinerea.Sambata,intr-adevar,e mai dificil,ca se sta in familie,se merge la nunti.Dar putem stabili orice zi.Cine e dispus sa vina,sa propuna o zi.Si pana la urma se ajunge la un consens.

Gabriela....La multi ani! sotzului.Cine stie ce se mai intampla vineri si nu apuc sa intru pe forum.Probabil aveti musafiri,dar la o adica,ar fi fost o idee sa-i faci o surpriza sa-l aduci la petrecere,fara sa-i zici unde si cu cine.Ii cantam si Multi ani traiasca!Si asa avea si Alex un umar pe care sa planga ca e persecutat

Carmen...si eu am nunta pe 16,la Club M.Ar fi culmea sa fie aceeasi si tare m-as bucura.

Dupa recomandarile facute,cred ca Master Club e ok.Si sa speram ca servesc si suc

Deci fetele...curaj si intrati la propuneri de zile.Chiar nu va doriti o iesire la vreme de seara, cu sucul, vodca, vinul,campari ... curgand? Sa auziti o muzica?sa nu sariti ca striga bebeul dupa voi?Sa ne cante Maharajahul la ureche si sa ne faca un dans din buric pe masa? (asta e o alta faza de la cuconiada...)
Asteptam propuneri.

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Lullabay:Sf Alexandru este pe 30 adica astazi.dar ti s-a raspuns vad ca deja! si ai rabdare ca 6 nu e chiar asa departe!
Alexz: faina expresia"cuconiada".nu?
Ela:bine ai venit aici!
Arianna: zbor placut si sper sa te simti bine la Iasi!si sotul meu vine tot de acolodar miercuri!
Miha: multa sanatate puitului tau. Fii tare, va trece si asta!
Nora: sunt si haine pt adolecenti dar mai putine si mai mult underwear.
INIMIOARA76:felicitari pt examen!
LA MULTI ANI PENTRU ALEXANDRII SI ALEXANDRELE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mai,da ce vorbareala pe voi astazi!! Si pan' la urma cum ramane?

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput