Iasule, mandra cetate! (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna ziua la toata lumea, cu ultimile puteri...astazi Ruxi m-a terminat, a fost mai dificila ca oricand saracuta, chinuita de febra si probabil si de sete si foame, pentru ca refuza constant mancarea, iar apa bea cu picatura...A slabit vizibil si are niste cearcane de te sperii...Am fost iar la doctor, ne-a dat antibiotic. Cica a fost viral dar s-a complicat, a coborat spre plamani, acum se aude cu stetoscopul...A inceput de aseara sa si stranute si azi si-a dat drumul si nasul...Cam asta e, sper sa o rezolvam cu antibioticul.
Eu cred ca antib de data trecuta (acum o sapt si ceva) ori nu a fost suficient de tare, ori nu a nimerit grupa de "microbi", ori nu au fost de ajuns cele 5 zile cat a tinut sticluta...nu stiu...
Gata, sper ca asta sa fie ultima data cand va scriu de boala, de maine intru sa va zic ce bine ne simtim! Multumesc de urari tuturor!

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

Ai grija, mama, ca sperii lumea! Multa bafta si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Carmen noi eram, zgomotosi si ff in verva . imi pare rau ca nu te-am vazut.
Si noi aveam azi programata o vizita la Teba, dar cum a intervenit altceva, mergem maine.
Dana, sanatate multa Ruxitzei si la cat mai putin antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Aime, te rog, daca mergi maine la Teba, te uiti si la program? Ma intereseaza sambata intre ce ore e deschis. Si duminica?
Multumesc.

Carmen(37+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Multumesc frumos pt. raspunsuri, in special Gabi si Carmen
Nu am fost niciodata la Teba, sper sa ajung candva.

Multa sanatate copilasilor, in special celor bolnaviori.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Carmen,bafta multa la terminat scoala de acu,daca tot ai reusit sa depui actele.Si mai ales bafta multa sa reusesti sa iei permisul.

Aime,si noi mergem maine la Teba!

Dana,te asteptam cu vesti bune! Sanatate multa lui Ruxi!

quote:
Codrut a mancat sambata bors de vacuta

Si Robert a papat astazi supa de rosii!

Sambata am avut un accident in parc.I-a intrat lui Robert in genunchi o aschie destul de mare si groasa din balansoar.Am scos-o cat de usor am putut,apoi am tras fuguta la farmacie si am luat apa oxigenata si Kanamicina (mi-a dat farmacista).Problema e ca de ieri locul s-a umflat usor,e rosu si tare la atingere.Vreau sa merg la un medic,dar nu stiu unde.Ma puteti ajuta? Ma gandeam sa sun maine dimineata la Pedilife,ca tot pusese Darria link-ul...

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bine ai venit, anca, da datele de nastere ale copiilor

quote:
Originally posted by anca_oana

Salut fetelor,sunt Anca si sunt noua pe aici.Ma treceti si pe mine in lista?M-am nascut pe 10 03 1973 si am doi copii Ioana-Diana de 6 ani si 7 luni si Stefan-George de 7 luni si 2 sap.Merci.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

fetelor, am o mare, mar rugaminte la voi. O amica de-a mea si-a pierdut buletinul azi si pe 1 sept tb sa se prezinte la concursul pe post la inspectoratul scolar. A fot azi la politie, dar tocmi miercuri sunt audientele la comandant. Aveti vreo cunostinta pe acolo care ar putea-o ajuta sa aiba buletinul pe 31...ca practic pe 1 ii trebuie dimineata la ora 8. Sau macar o idee, cyum s-ar putea rezolva problema...
Multumesc mult,
Gabriela si baietii

Carmen am vb azi cu Ladi..astept un telefon de la tine in zilele urmatoare
Azi am fost si am vazut-o pe Timeea...e o scumpica si frumoasa foc...si somnoroasa...si Alex e tare mandru de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cu intirziere, la multi ani, flavius! la multi ani, mihaela!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Ne-am intors si noi din cocediu si sunt pe fuga ca mi-e somn

Gabi, la fel am patit veriosara mea si este bun si pasaportul pentru astfel de cazuri. Pila n-am.

Si eu vreau sa ajung maine la Teba, pana la urma ne-am hotarat si o dam pe Stefi la cresa, imi trebuie haine pentru ea.
Alex, am intrebat la cresa (cresa nr. 8 din Tatarasi), primesc copii de la 1 an in sus.
Paula (alipiticot) ce faci cu Raisa, o mai dai la cresa?

Fug la nani, o zi buna maine!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput