Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

quote:
Originally posted by monica70

Mai ia notati acolo ...cum are grija Ghita de silueta mea - a aparut cu o farfurie cu ... doua prajituri "bucuresti" si "indiana"
Ma apuc de treaba acu

Aoleooooooooooooo iar incepi?????????

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Da, ce ma ce? Si Alex mi-a adus ieri din proprie intitiativa 2 prajituri: 1 Fructa si 1 mascota. Na!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni, subscriu si eu la ce a zis Mirela in legatura cu Ghita, e un supertatic.
Ursulina, ce--ti mai face micuta Raisa? Chiar am dmirat-o in seara asta cand m-am uitat si eu prin album.
Mirela, pupici si lui Dani, e superb in toete pozele, in cele cu jucaria de plus enorma, e cel mai cel.
Anasebe tot cu dintisorii care necajesc sunteti? Saracutul Tibi, cred si eu ca e suparat, de mancat iti mananca bine?
Fetelor sa nu uit sa va spun ca sunt superincantata de grisul instant de la Humana, e f bun si satios. Inainte de culcare ii dau si o sticluta de apa lui bebe, bea vreo 100 ml si doarme pana la 8 dimineta, e super bine, am scapat de trezitul la ora 6 dimineta.De la 8 pana la 8,30 se joaca si noi ne bem cafeluta si dupa aceea il luam in primire.Mai nou, de cand cu programul asta de trezite imi doarme doar doua somnuri pe zi, de la 11 pana pe la 12-12,30 si mai doarme pe la 15,30 pana la 17. Voua cat va dorm bebelasii? Oare dorme destul Alain, ca mie mi se pare cam putin.

poze

Mergi la inceput

Fetelor, de mai citesc doua denumiri de prajituri imi scade glicemia, pe bune....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Silvi Nu ma plang. Tibi papa bine in ultimul timp. Am observat 2 chestii: mancarea sa fie cat mai apropiata gusturilor noastre si sa nu-i dau 2 zile consecutiv aceeasi mancare. Ma refer evident la legume, supe etc.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Silvi ... Raisa face bine: sta in pozitia pe genunchi (mi-e frica sa nu cada din patut), se taraste, mai are un pic si o ia in 4 labe, aproape se ridica in fund, papa super bine (traiasca AC), doarme super, si ... avem un clantos. Multumesc de apreciere dar pozele sunt un pic vechi ... na daca m-am modernizat si eu acum sunt vechi pozele, dar pun eu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Daca tot suntem pe schimburi sa salut si eu schimbul 3, daca mai e cineva pe aici.
Mai fetelor eu am pus-o pe Iarina in premergator numai asa de chichi sa vad ce face...si nu a facut nimic doar ca s-a distrat putin.Azi nu a vrut sa pape deloc si i-am facut si supica de cartofi si...ciuciu, toata sunt un pachet de stres dar poate maine se pune si ea pe mancat, cred ca e din cauza vaccinului ca a durut-o tare rau dar acum s-a calmat si a adormit.
Asa deci si prin urmare...nu suntem noi singurele care facem vaccinul de 7 luni, ca incepusem sa ma impancientez.Mai citesc si revin...pana atunci

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai, ia nu-l mai laudati atat,ca sa va desumflati, precizez ca prajiturile sunt cumparate din banii scosi de pe cardul meu Ca nu poate fi perfect,nu?

Diana n-are chef de somn,asa ca am adus-o si am instalat-o in balansoar,s-o legene Ghita pana se uita la film.A iesit omul un pic,cand s-a intors Dia era bine mersi in fund lang abalansoar si radea cu gura pana la urechi

Si n-am putut baga amandoua prajiturile,cam trei sferturi din fiecare.Restul le "curatza" Ghita ca eu nu mai pot acu.

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Bravo lui ca papa asa de bine, ii faci cu blenderul toata mancare? Adica ii di totul sub forma de pasta?

poze

Mergi la inceput

Moni vrei sa zici ca tu nu mai poti????????? Nu te cred!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput