Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Cat despre vaccin ... da si noi il facem in septembrie ...

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SILVI Diana dorame cam 8 ore pe noapte,apoi mai baga cate o ora dimineatza,mai vreo 2 la pranz si chiar si seara la plimbare vreo ora.Dar asta in caz fericit. Mai sunt si exceptii cand doarme 2-3 ore odata sau cateva ture de juma d eora...cam neregulat,dar nu prea atinge decat max 12 ore in 24 de h sa zicem.Eventual cand e zi ploioasa mai mult.
ANA mai ce pretentios e TIBI! Imi amintesc ce ma critica mami ca ii dadeam aceleasi piureuri zilnic,ca cica se satura ,dar n-a fost asa,vreo luna a papat cam acelasi meniu la pranz - piure din morcov,cartof,patrunjel,tzelina si dovleac Acu suntem mai diversificate cica
MIRELA si mie imi era tare frica sa nu se inece, de aia ii dadeam doar coaja de paine sa o roada si o umezea cu totul...Am avut insa surpriza la Moneasa s-o vad cum ... musca din piscot! Si dupa aia din piersica si din paine si din prajitura...si am ajuns la concluzia ca daca are dinti e ok!Si ea are 2 jos deja ,asa ca se descurca acum!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ursulina, sa va traiasca dintisorul si pupicei fetitei ca-i tare cumintica sa doarme si sa pape....e extraordinar.Nu poti sa-i lasi patutul mai jos, noi am trecut la cel de voiaj ca Alain era ca un leu in cusca in cel de lemn, se lovea de el si imi iesea printre gratii.
Moni, super simpatica esti. Mi-am amintit ca aveam un tricu in faculta pe care scria"Nu sunt perfecta dar sunt atat de aproape incat ma sperie !!!"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA las ca in curand iti arat o poza,numai sa mi-o trimita colega ... ca mi-a facut-o azi la birou,cu sandwiciul meu,ea zicea ca e cat antebratzul ei (sandwiciul )
Pai sigur ca nu mai pot! Erau prea gretzoase de dulci,dar pot altceva,bag o cana de lapte de exemplu,ca nu se asorteaza cu prajiturile omleta cu sunca si cascaval pe care aveam de gand sa mi-o fac.Daca mi-a adus prajiturile intai,asta e,schimb meniul.
A adormit si Diana in the end
Fug sa-mi aduc laptic,mai stau un pic pe DC si trec la nani si eu ca sunt cam nedormita ...

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Moni, tricou am vrut sa scriu. Totalizat si Alain doarme vreo 13 ore, poate si mai bine ca el doarme 10 ore pe noapte dar ziua nu doarme mai mult de o ora si jumatate niciodata.
Fetelor, as putea sa-mi pun si eu o titulatura dar habar n-am ce...nu ma ajutati voi cu vreo idee?

poze

Mergi la inceput

Silvi pai daca zboara din patut este din vina mea nu a fetei ca nu ridic marginea de tot. Dar ... ea este cuminte in el doar ca se hatana asa tare cand este pe genunchi de mi-e frica ca la un moment dat sa nu isi faca elan mai tare si sa ... ... dar de maine il ridic si gata.

Mergi la inceput

Ali, eu nu m-am hotarat inca cu vaccinul de 7 luni, as vrea sa-i fac ceva cumparat nu cel de la stat, am inteles ca este ceva dozat cum trebuie pentru un bebe, nu asa...impartit de asistenta, Dumnezeu stie cum.

poze

Mergi la inceput

Moni uite de foame mi-am luat si eu sa beau ceva ... un pahar de 200ml cu ... multivitamine si minerale ... na sac...
Asa imi trebuie daca sunt prea si am lipsa de toate cele, sa ma vezi cum iau un pumn de vitamine si minerale si mai sunt obligata sa beau si minim 2,5 l de apa sau ceai pe zi cel putin! Bleah ... nu intra...
Aaaaaa si cica asta am reusit sa intru in blugii de dinainte de sarcina ... deci=am slabit ... putin...

Mergi la inceput

Ursulino draga eu ti-as sugera sa-i ridici marginea cum trebuie, ei sunt extraordnar de imprevizibili.mie mi s-a rasucit Alain intr-o fractiune de secunda, m-am departat de pat uitandu-ma la el si cat am intors capul sa iau tricoul din dulap l-am pescuit in timp ce ateriza din pat, am tras o sperietura....Alain se balangane in patru labe, o ia la sanatoasa asa si se catara pe pat, nu poti sa sti cand o apuca pe Raisa sa se salte peste pat...

poze

Mergi la inceput

Silvi ... imi jignesti mamica... pai ce ea dozeaza dupa ureche??? Nuuu, are seringi standard in care trage doza si injecteaza, aaaa si inca o chestie daca timp de 6 ore nu a terminat flaconul il arunca si deschide altul la nevoie!!

Mergi la inceput