Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SILVI dupa ce s-a chinuit o vreme neuronul meu sa- prins ca de tricou era vorba
URSULINA stai sa vezi cand da cu moaca de patutz! Fericita esti cu asa papusa cuminte! Dar ce m-as distra sa se schimbe brusc in ceva gen Diana sau Ana ? NU vrei?
Bai si eu pot bea apa multa doar dupa dulce si sarat! Sa daca e super cald eventual.Asa ca eu sunt de obicei cu ciocolata si apa langa mine.Azi ciuciu cioco,mi-a schimbat Ghita meniul cu gretzoasele alea (da' atunci au fost bune) Sa stii ca cioco nu ingrasa!!!! E mai buna ca prajiturile ... la cura de slabire!

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Hai sa va intreb? Voi tot separat spalati hainutzele bebeilor? Ca eu de la 6 luni le-am cam bagat deja la gramada cu ale noastre.Ma enerva ca acu vara ar fi trebuit sa spal cu masina de spalat pe trei sferturi goala!Asa ca gata!Ca detergent oricum tot normal foloseam. Si n-are nimic gagica!

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Deci rufe spalam separat cu detergent normal.
Cat despre schimbat NUUUUUUUUUUUUU ... Ce eu am baut cafea ca tine? Nu multumesc!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

La Bee nu ma pronunt nu cunosc situatia. Dar la cat de agitata este ea cu calatoriile ... normal ca vrea si pitica calatorii, si ei parinti rai o lasa acasa ... pai bine ti-a facut cand a fost suparici pe tine ca sa simti si tu cat de mult te iubeste ea pe tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ursulina mami nu te supara si mamica mea e asistenta, si eu am fost pana in anul 2 de faculta, dar sunt asistente si asistente. Cel putin in cazul lui Alain, la ce asistenta are nu am incredere,pur si simplu.Toate sfaturile pe care mi le-a dat sunt din 1900 toamna... Nu vreau sa detailez ca nu imi place sa barfesc...
Moni, deci tu zici ca cioco nu ingrasa? Pai in cazul asta as tine si eu o dieta recomandata de tine, cred ca mi-ar placea meniul.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Dana_ene e super listuta asa cum ai facut-o acum.Dar cat de mic era semnul de la vaccin ca la noi e de 3 mm si nu e nici o problema.E super ca papuselele tale se iubesc asa mult, sa iti traiasca.la Roxana sa ii treaca durerea de la vaccin.
Ursoaica dau eu o ciocolata calda, premergatorul e bun si e reglabil numai ca m-a pus si pe mine sa o pun.
irinatunza si premergatorul meu e reglabil are 3 trepte dar se pare ca nu ii prea place. e frumusica Sabina sa fie numai sanatoasa ca de papat a papa cand ii va fi foame(ca si Iarina)

Nu stiu cu le dati voi la bebei sa pape dar Iarina mea numai pe spate vrea orice ii dau, ca sa poata sa isi bage si picioarele in gura in timp ce papa,se rostogoleste,se distreaza si cate si mai cate, si ma mai minunez ca nu pune in greutate dar de unde... daca nu sta locului nuci cand papa ...si acum mai papa cum papa
silvi_2005 e fain ca se plimba dupa tine las' ca crestem si noi mari si o sa o luam la goana...oricum curand nici nu am sa o pun in premergator decat cateva minute pe zi.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Mai fetelor ...PUTE AICI LA MINE ca la tigani.
Avem langa blocul nostru o fabrica de mezeluri si cum mezelurile se fac si la afumatoare ... va imaginati si voi cum miroase!

Bei schimbul 3 ... cica vroiati activitate si voi ...LIPSA!

Mergi la inceput

SILVI uitam, buna poanta cu tricoul,cred ca faceai senzatie
URSULINA si eu sper ca faca treaba buna asistentele,daca ne cheama mergem si noi la vaccin,de obicei dupa 20 a lunii suna.
Mai,mie mi-e dor de Jasmine,BOMBOOOOOO pe unde bantui? Macar un filmuletza acolo!
Si de Anastasia mi-e dor ! Ralu nu mai dai prin zona? Tot pe la tzara sunteti?
Macar Irina mai baga nasul pe mess,pe fuga,dar voi???
Iar m-ati lasat singura asa ca trec la nani !
NOAPTE BUNA VA ZIC!
la toata

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Ali da vreau cioco calda! Eu zic ca nu este nicio problema daca ai asezat-o in premergator, eu ziceam ca este mic, dar daca ai zis ca este reglabil este ok.

Mergi la inceput

Ce naiba ,acum am vazut ca voi ati scris si al mine nu se vedea desi am dat refresh

ALBUME DIANA

Mergi la inceput