Tulcence?
Raspunsuri - Pagina 29
aurora56 spune:
buna tulcence!
Eu sunt in renovari .Acum pun usi din acelea la 380 ron din E3 sau de pe Isaccei .Nu ma prea pricep sa spun din ce material sunt dar arata bine(mie imi plac),am ales de stejar si le-am adaptat apartamentului meu.
laura72 spune:
salutare,ce mai faceti fetelor?
Aura bine ai venit.
Aurora spor la treaba si muuulta rabdare cu mesterii.
Arissa,pai cum sa nu-l recunosc,e finutul meu.cum ai facut legatura?in legatura cu diversificarea e mai greut la inceput si tr rabdaere,dar o sa fie bine.si oricum pana la 1 an alim lor e bazata pe lapte.
inca nu m-am mutat.
va pup si ne auzim curand sper.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
arissa spune:
Fetelor, spor la mutat si renovat!
Laura, m-a uitat pe pozele tale si am realizat ca eu cunosc pe unul din piticii care se juca cu baietelul tau. Poza e facuta cand am fost cu parintii lui la mare.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
aurora56 spune:
Laura,ai avut dreptate cu rabdarea.Treaba cu usile a durat doaar o zi dar greul a fost dupa aceea cu baia.Si acum stau in moloz si inca nu s-a apucat de pus gresia si faianta.Nu mai spun ca azi am facut vreo 3 curse eu si doua sotul dupa piese ,dupa ce sambata am crezut ca i-am cumparat tot ce trebuie.Eu mi-am luat concediu ca altfel dura mai mult .Asa daca sunt acasa altfel merge treaba dar oricum destul de greu .Din curiozitate oare cat timp poate sa dureze renovarea unei bai (decopertat gresie si faianta veche si scos vechile obiecte sanitare si tevi,schimbat instalatie apa calda ,rece partial si la vecin ca sa nu ma trezesc ca i se sparge vreo teava si eu trebuie sa stric bunatate de faianta, montat gresie ,faianta,toate obiectele sanitare ,ingropat si mascat tevi,evident si zugravit)?
Oare cat timp dureaza in general aceasta renovare?
laura72 spune:
Aurora, cam in 2 saptamani,din ce am auzit.spor la treaba .
Arissa,multumim,multumim.
azi am primit si mobila lui George,a iesit destul de bine.sunt tare suparata pe furnizorii astia de mobila din Tl,niste neseriosi.
Va sarut,fug la treaba.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
aurora56 spune:
noi am inceput miercurea trecuta si azi speram sa o terminam .Din pacate cred ca ne vom intinde cel putin pana duminica.Eu tare as fi vrut ca azi sa fac curatenia generala ,apoi sa fac o baie in cada cu hidromasaj dar cred ca o sa trebUiasca sa mai astept .Bine ca am trimis-o pe fiica-mea la mama sa se spele pe cap.
Luni,i-am spus ca nu pot sa o insotesc la scoala ca mi s-au cam epuizat zilele de concediu cu curatenia asta dar e destul de mare (clasa a IV a).
aurora56 spune:
Tulceance,nu mai scrie nimeni la acest capitol!
Povestiti impresii din noul an scolar sau de gradinita.
Eu ma bucur ca fiica mea a inceput sa se maturizeze si sa nu mai fie copilul razgaiat de alta data.
Cine stie de un magazin de unde sa-mi iau un costumas cu fusta de ocazie ,dar nu marfa turceasca sau mai exact nu costumele acelea cu tot felul de impopotoneli.
Nonna76 spune:
Fetelor,eu nu sunt din Tulcea dar am fost de multe ori la voi in oras.(imi place faleza).
Caut un fost prieten din facultate,se numeste Badescu Alexandru si a facut facultatea de fizica la Iasi.(i se spune Sandy)Acum 4 ani era prin Bucuresti.Cumnata lui Mioara e profa de romana.
As vrea PM daca stiti ceva.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
canuta-om-sucit spune:
o fi Tulcea mica, dar nici chir asa
, glumesc,bineinteles.
Salutare tulcencele mele!