Tulcence?
Raspunsuri - Pagina 28
aurora56 spune:
Tulcence haideti la distractie, ca de azi avem spectacol in piata civica (canta Simplu,djProject si Hi-Q).
Stie cineva unde pot gasi in Tulcea un fotoliu din acela din inlocuitor care sa ia forma corpului atunci cand stai pe el .Este pentru copii dar si pentru adulti de diverse culori si arata ca un cub sau ceva o forma neregulata (nu stiu cum se numeste) si doresc sa-i iau asa ceva fetei in camera pentru ca e destul de comod .Am vazut asa ceva parca la Bricostore dar nu am avut spatiu unde sa-l caram.
laura72 spune:
Aurora ms de invitatei,daca George nu mai are febra o onoram.
nu am vz fotoliu din acela si tot rascolesc magazinele de mobila de vreo 2 luni.poate gasesti sa comanzi pe net sau pe cineva sa-ti aduca de la Cta sau Buc.
frumoase locuri ati vz in vacanta.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
arissa spune:
Buna fetelor, n-am mai intrat de mult. Laura, chiar ma intrebam ce mai faci. Eu eram, intr-adevar, in piata civica. Daca ma vezi prin oras, poti sa vii sa ma tragi de maneca
. Si eu am vazut-o pe Mirela cu sotul ei la plimbare dar n-am indraznit sa ma apropii. Parea asa de suparata.
Laura, mersi de pontul cu sala. Probabil voi ajunge cand o sa incep diversificarea, ca pana atunci nu am nici o sansa. Alaptez exclusiv si Maya inca papa haotic si e cam dificil sa o las singura. Pe de alta parte, nici cura nu pot tine, tot din cauza alaptatului. Si am 20 de kg de dat jos
. Cred ca o sa scot painea si dulciurile deocamdata.
Am fost si noi pe faleza sambata si i-am prins pe cei de la Simplu, care mie imi plac. Doar ca pe Maya o apucase foamea si am gasit cu greu o banca unde sa pot alapta. Si-asa a trecut o doamna si s-a uitat asa de urat la mine, dar ce puteam face cand ea nu se mai oprea din plans. Apoi am dansat putin cu fata mea si a adormit asa de bine in carut, ca acasa nici nu i-am mai facut baie - direct la patut.
Nici eu nu am vazut in Tl fotoliu din acela. Sunt foarte faine. M-am uitat putin si pe net, dar probabil nu stiu eu sa caut, am gasit doar asa ceva
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
laura72 spune:
LA MULTI ANI MARIA,MARIAN,MARIUS SI ALTE DERIVATE!MULTA SANATATE.
Arissa daca atunci cand te-am vz prima data nu eram sigura ca esti tu,vineri am trecut una pe langa cealalta in fata la Cronos ,la piata veche.chiar intentionam sa te opresc,dar vb la telefon.La multi ani micuta Maya
,sa cresti mare si frumoasa,cuminte si cu minte,sa ai noroc.La multi ani!
eu n-am ajuns la nici unul din concerte ca am avut si musafiri sau am asdormt odata cu copilul.deseara sper sa reusesc.
distractie placute deseara.
laura72 spune:
Tatiana,am vz acum la ziua marinei,pe un bloc la intrarea pe faleza,un baner ce prezenta o gradi particulara.mai multwe nu stiu.
arissa spune:
Tatiana, activitatea va incepe probabil odata cu anul scolar. In legatura cu locul de joaca, este un club pentru copii, Nemo, pe str Bucovinei, nr 23. Poate te interesezi acolo ce activitati mai au.
pozici
laura72 spune:
buna dragelor,ce mai faceti,pe unde sunteti?in concedii,faceti renovari,conserve?
hai sa ma laud la voi am, reusit sa slabesc 4kg si am ajuns in sfarsit la greutatea dinainte de sarcina,chiar cu 1,5kg sub ea.la sala nu am mai reusit ajung,am facut acasa niste ex de pe net si niste pilates.inca nu m-am mutat ca ne-au vandut patul si acum asteptam sa ne aduca altul.si bucataria va fi gata saptamana asta.
va urez multa sanatate si spor in toate.
laura72 spune:
fetelor nu uitati ca duminica seara la ora 20 ,pe faleza este concert Voltaj si Clas.
o sa lipsesc ceva timp de pe aici,incepand de maine nu mai am net,.pana ma mut.
multi
si sanatate.
aura_modo spune:
Buna tulcencelor!!!Si eu sunt din Tulcea!!
Dar is plecata de vreo doi ani in Spania.Aici m-am casatorit si ...am ramas graviutzaa
Sunt foarte fericita si abia astept sa-mi vad micutza,care se tot impinge in coastele mele..si moor de durere!!Se va numi Deborah,si se zice ca se va naste pe 25 sept.Mi-e tare dor de Tulcea,am multi prieteni acolo,si rude...Liceul l-am facut acolo,Pedagogicul...Anul asta,nu am putut ajunge din cauza ca am fost insarcinata si nu am vrut sa risc sa ma pun pe drumuri.Dar la anul vin sigur!!Si vom
veni...3!!!Ce fain,nu?Cred ca s-a schmbat mult Tulcea in bine,ptr c anul trecut cand am venit era tare schimbata...tare faina!!!Bun primarul asta!!
Astept noi stiri despre Tulcea si vreau sa vb cu mamicile de pe acolo...Sa-mi povesteasca cum mai e,cum isi cresc micutii si unde..V-am pupat pe toate,ca doar sunteti de-ale mele!!!
arissa spune:
aura, bine ai venit, sarcina usoara si nastere usoara! De acord cu tine in legatura cu primarul, se cunosc schimbari de cand e el.
Eu am o fetita de 5 luni si jumatate si abia invat cum sa o cresc. Suntem la capitolul diversificare si nu merge prea bine. Mananca foarte putin piure de legume si tot laptele e baza. Trebuie rabdare multa.
Laura, spor la treaba. Cand revii sa te uiti putin pe poza asta sa vezi daca recunosti juniorul indragostit de Maya mea.
pozici