Tulcence?
Raspunsuri - Pagina 21
mirelaionut spune:
Arissa, sa va traiasca fetita!!Sa fie sanatoasa , cumintica si mancacioasa!E o dulcica de fetita, abia astept sa-mi tin si eu bebelul in brate...Cat despre nastere, ma bucur ca a fost totul ok, super, pana la urma a fost o alegere foarte buna.
Laura, ma bucur de primii pasi la camin, e bine ca s-a acomodat repede, o sa invete o groaza de chestii acolo, stiu de la nepotica mea, mai incolo o sa fiu si eu cu ochii in patru de camine, etc...
Va pup pe toate in special pe noua micuta venita printre noi
27+
spanu.mirela
laura72 spune:
Fetelor toate sunteti ocupate cu gospodareala?
eu am racit si vineri vrem sa plecam la Pitesti la socri.sper sa-mi treaca pana atunci.o sa fie prima calatorie a lui George.sper sa ne descurcam.
spor la treburi.
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
arissa spune:
Laura, eu mi-s ocupata cu refacerea
- mi se paere mai grea perioada asta decat sarcina.
As vrea sa va urez sarbatori fericite si odihna placuta zilele astea. Va pup, Paste fericit!
www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007
mirelaionut spune:
Buna, fetele!Sper ca ati petrecut cu bine sarbatorile de Pasti. Noi am fost la rude in Constanta si apoi la parintii mei in Calarasi...mai mult drumuri
.
Bebe creste, e bine, da din picioruse...
Arissa cum e cu bebe mic, mai ai timp de altceva?? Tot ma intreb oare o sa fac fata...dar ne descurcam noi...
Va pup!
spanu.mirela
arissa spune:
mirela, este frumos! Timp de altele am pentru ca trei sferturi din zi, adica noaptea si pe parcursul zilei pana spre seara, Maya se comporta exemplar: papa, ragaie si doarme. Asa ca pot sa mai fac si altele. Seara are program de agitatie si scancete si plansete cateva ore, dar ne-am obisnuit deja cu asta (la inceput intram in panica. Partea buna este ca eu il am foarte mult timp pe sotul meu acasa si am beneficiat din plin de sprijinul lui.
Ma bucur ca bebe al tau e bine. Ai sa fii o mamica tanara si frumoasa!
laura, as fi vrut eu sa semene cu mine, dar tot spre tati bate. de la mine cred ca are doar nasul. Dar inca nu are trasaturile bine definite, vom vedea mai tarziu cu cine seamana exact.
Restul lumii nu mai zice nimic?
www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007
LuisaTL spune:
Buna tuturor!
Arissa, te felicit ca ai ales sa nasti in alt oras!
. Sa-ti traiasca puiutzul!
Nici eu n-as mai alege Tulcea pt a-mi aduce copilul pe lume
...din pacate.
Luisa,
si sotie fericita + Dorothy (24 nov 2004)
aurora56 spune:
buna tulcence !
am aparut si eu din vacanta si a fost destul de bine mai ales ca am fost la socrii...dar... cel mai bine e acasa unde ai tabieturile tale si programul tau ....
Totusi am fost la pescuit si mi-a placut .M-am bucurat si pentru parintii mei pe care i-am dus acolo doar asa ca sa mai iasa din monotonie si cred ca s-au simtit bine .Ma bucur pentru fata mea care a fost foarte incantata cat a stat acolo si abia am putut sa o luam de acolo .Nu ma bucur ca s-au imbolnavit si fiica si sotul deh... conditii ca la tara...(wc in curte,si caldura doar in camere nu si pe holuri )....dar una peste alta a fost destul de bine .
poze1
poza2
laura72 spune:
,
hop si noi dupa calatoria la socri .a fost frumos dar obositor.cu drumul a fost bine,fara mari probleme.de luni l-am lasat la cresa si sa doarma,fara scandal.iar de azi ma prezint la munca.desi ar fi trebuit sa merg de luni,la personal mi-au spus ca daca nu ma prezint inainte pierd dreptul la concediu.mi-a picat cam rau ca-mi srtica multe planuri pe care le aveam pe sapt. asta.pt aniversarea de 2 ani.
Luisa TL bine ai venit.te asteptam cu povesrttile tale.
Arrisa asa e la inceput pana va acomodati in timp iti intri in ritm.creste bine Maya?e papacioasa?
Aurora insanatasire grabnica bolnaviorilor.bine ca ai scapat tu sa aiba cine-i ingriji.
Mirela ma bucur ca merge bine sarcina.
la bb.
acum va las ca maine dim la munca cu mine.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
LuisaTL spune:
Buna tuturor,
Laura, vreau sa te-ntreb ceva. La ce cresa merge baietelul tau?
Noi cautam gradinita pentru anul viitor. Fetita mea implineste 3 ani abia in noiembrie. Deocamdata sta cu bunicii.
Stie cineva vreo gradinita buna...in Tulcea?
A si in mod normal ar fi trebuit sa te reintorci la serviciu pe 23 aprilie, adica luni. Beneficiezi de concediu pana pe 22 inclusiv (am vazut ca baietelul tau e nascut pe 22 aprilie).
Luisa , mami de Doroteea (24 nov 2004)