Tulcence?
Raspunsuri - Pagina 20
Elle_seb spune:
Am revazut si eu orasul, intr-adevar, arata parca din ce in ce mai bine. Apropos, am de inchiriat in Tulcea un ap cu 2 camere, stiti pe cineva care vrea sa inchirieze? Il dau ieftin ![]()
Elle_seb
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
mirelaionut spune:
Elle Seb, buna! sa stii ca eu sunt f. interesata sa inchiriez un apartament in Tulcea, am innebunit cautand. Iti trimit un pm.
spanu.mirela
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by mirelaionut
Elle Seb, buna! sa stii ca eu sunt f. interesata sa inchiriez un apartament in Tulcea, am innebunit cautand. Iti trimit un pm.
spanu.mirela
Buna, ma bucur ca ne-am cunoscut, chiar si numai prin telefon. Cand vine bebele?

Elle_seb
laura72 spune:
buna fetelor,ce mai faceti?
noi de luni ne prezentam la prima zi de cresa si am niste emooootiiiii,nu va spun.nu credeam ca o sa fiu asa,mai ales ca am lucrat in una.dar cand esti tu in cauza
se schimba situatia.si sapt asta mi-a fost tot mai clar ca George e probabil claustrofob.observasem ca plangea in lift,iar acum la un mag cu usi metalice a inceput sa planga si sa se traga inapoi. zilele astea cand am fost la Nemo si n-a vrut in castel cu nici un chip,il privea cu teama de cate ori era in apropiere .
Elle_seb, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi.toate bune?
Mirela, ce face baietelul,joaca fotbal?
Aurora,esti bine?
Arissa asteptam poze si povesti despre printesa.
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by laura72
buna fetelor,ce mai faceti?
noi de luni ne prezentam la prima zi de cresa si am niste emooootiiiii,nu va spun.nu credeam ca o sa fiu asa,mai ales ca am lucrat in una.dar cand esti tu in cauza
se schimba situatia.si sapt asta mi-a fost tot mai clar ca George e probabil claustrofob.observasem ca plangea in lift,iar acum la un mag cu usi metalice a inceput sa planga si sa se traga inapoi. zilele astea cand am fost la Nemo si n-a vrut in castel cu nici un chip,il privea cu teama de cate ori era in apropiere .
Elle_seb, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi.toate bune?
Mirela, ce face baietelul,joaca fotbal?
Aurora,esti bine?
Arissa asteptam poze si povesti despre printesa.
Buna, Laura si mersi de intrebare. Sper ca toate SPRE bine
Ti-am vazut pozele, ai doi copii superbi, sa-ti traiasca!

Elle_seb
laura72 spune:
Elle_seb,pai atunci sa fie cat mai curand totul ok.multumim ca ne-ai vazut pozele,dar celalalt baietel din poza"are mama 2 baieti"este finutul meu ,Danut,cu 2 luni mai mare decat George.stii ca se spune ca finii sunt ca si copiii tai,iar cum diferenta e asa de mica e chiar ca si al meu.cand s-a nascut aveam emotii mai mari decat cand am nascut eu.na,fiind si eu insarcinata mi-era o teama.si apoi am tot fost in vizita la ei cand era bb mititel.asa ca e chiar un fiu si pt noi.
dulci la toate tulcencele noastre si duminica placuta.
Elle_seb spune:
No, pai atunci sa-ti traiasca finutul, si la mai multi ![]()
Elle_seb
mirelaionut spune:
Buna, fetelor!
Noi suntem bine sanatosi, crestem, bebe e cumintel imi place de el ca inca "nu ma ia la suturi",sa vedem mai incolo![]()
Laura, cum e la cresa, s-a adaptat baietelul tau, la ce cresa l-ai dat?
Arissa, abia astept sa ne povestesti despre fetita ta, despre nastere, spital, bla, bla...
Elle seb, noi ne vedem sambata...
27+
spanu.mirela
arissa spune:
Buna fetele!
Multumesc de urari; laura, mersi de PM! Am venit si noi acasa si ne acomodam inca. Incercam sa ne face program,dar suntem la inceput.
Am avut o nastere usoara, am nascut in 5 ore de la internare (nasterea a fost semi-provocata, avem deja dilatare iar doctorita a accelerat procesul) si nu am avut dureri mari decat in ultima jumatate de ora. Ce sa zic, a fost bine iar fetita este sanatoasa, maricica(3600 la nastere, 52 cm) si frumoasa. Doresc si altora nastere ca a mea. La spital a fost super, dar asta datorita veisoarei mele care lucreaza acolo si care m-a ajutat sa beneficiez de un salon separat unde am stat in travaliu si am nascut, iar apoi am avut o rezerva in care am avut fata cu mine. Am fost bine tratata, probabil nu doar datorita ei, dar cu tot circul din presa legat de maternitatea din Cta din ultima vreme, au fost multe controale si multa strictete pe acolo. Per tottal a fost cum nu se poate mai bine.
mirela, ma bucur sa aud ca esti bine, sper sa nu ai probleme nici de acum incolo.
laura, sa-ti traiasca finutul!
Am pus poze la semnatura.
www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya
laura72 spune:
Arissa,superba Maya.doamne ce dulceata de fetita,nu este rosie si are fetisoara f curata.a, si bine ati venit acasa.la inceput nu prea ai ce program sa-i faci doar ora de baie sa fie aceeasi ca sa o inveti sa adoarma la ore normale.papa la san?plange noaptea?ma bucur ca ai nascut asa usor . la patut se pot
bloca picioarele acelea de leganat?
de la George pt Maya si pt tine un 

.
arissa si Elle-seb multam de urari si felicitari pt finut.sper ca nu am fost uracioasa am vrut doar sa stiti care e bb meu .acum cateva luni mi-a mai zis o fata ca eram frumoasa gravidta si de fapt acolo era o colega a mea care ma rugase sa pun pozele pe ZYahoo sa le vada mama ei,din alta loc.
Mirela lasa sa stea cumintel ca si ficatul lui mami e suprasolicitat in sarcina si nu-i trebuie suturi.eu am avut un bb tare cuminte in burtica.avea program de miscare la 7 dimi si 8 seara.da sa-l vedeti acum,e titirez.
la bb din burtica.daca te mai intereseaza am vz azi pe victoriei la centrul radiologic ca fac si eco 2D,3D,4D si eco Dopller. oricum de putin timp ca eu trec mereu si nu am vz.
La cresa sunt super incantata nu a plans deloc,nici nu m-a bagat in seama.s-a dus direct la copii,la lego,a studiat tot pe acolo.l-am lasat si putin singur cam 40 min si nu a bagat de seama lipsa mea.pana la Paste mergem pana la pranz cu mami si apoi o sa ramana si sa doarma.ca asa e moda acum.a si mancat ceva mai bine ca acasa.si a stat la masuta,spre deosebire de acasa unde alearga toata casa.si ma dispera.de la 10 luni nu a mai fost chip sa-l tin in scaunel.e la cresa in vest,acolo ne este mai usor cu serviciul si daca ne si mutam in centru era si mai peste mana.acum deja doarme,dar azi a adormit in carut si cand sa-l culc in patut au inceput cinii vecinei sa latre si s-a trezit.
daca va intereseaza sa-i dati la cresa sa stiti ca trebuie inscris la 15 sept in curs pt anul viitor.zilele astea se mai deschide o cresa pe babagad pe langa Star 2000.stiu ca acum vi se pare o mare de timp pana atunci dar au trecut in zbor.