Am si eu o problemuta!
Si anume, dimineata ma trezesc cu degetele de la miini si fata umflate. Fata se desumfla dupa vreun sfert de ora, dar inelele pe degete nu intra nici dupa o ora.
Nu tine de caldura, pentru ca si iarna ma trezesc la fel.
Nu tine de cata sare maninc, pentru ca mananc putina.
Apa beau aproape 3 litri pe zi , si o elimin repede. Sau faimoasa retinere de apa si functionarea proasta a rinichilor se manifesta altfel?
Eu as zice ca imi merg bine rinichi, dar poate ma insel? Altfel cum s-ar explica cirnaciorii din locul degetelor dimineata?
Kya - viitoare mamica in asteptare
Vreo investigatie ai facut, analize de sange? Ce varsta ai?
Alte simptome de genul amorteala a mainilor, durere, intepenire ai? S-au inrosit pana acum?
Sa stii ca poate fi vorba de o boala reumatismala, sunt destule care apar la femei tinere.
Iti recomand Clinica de Medicina Interna si Reumatologie a Spit. Sf. Maria pt. un consult amanuntit.
Sanatate!
Am 28 de ani iar analizele ultima data le-am facut acum vreo 6-7 luni, si au iesit toate ok. Alte simptome nu am - inrosiri, intelepeneli sau dureri.
Kya - viitoare mamica in asteptare
Poate ti se pare aiurea ce-ti zic, dar sa nu fii alergica la puful din perne sau altceva.
Eu aveam o colega care avea mainile umflate mai tot timpul si nu stia de ce. Dupa un test alergologic a iesit ca este alergica la detergent!!