Clubul nurorilor (67)
Raspunsuri - Pagina 24

cherry22 spune:
Hop si eu!
Mai fetelor, nu mai vorbiti de bunatati, ca mor de . Sa-mi dati si mie o portie, nu mancati voi tot
Andreuta, ai o frumusete de fetita, sa-ti traiasca si sa aiba o viata frumoasa! Sa-ti traiasca si nepotelul! Cum este sa fii mamica? fetele
Him, ma bucur ca Leo este mai bine. Am vazut pozele, este un animal minunat!
pupi fetele

fannna2003 spune:
m-ai prins aly inca nu am facut anul asta dar e musai sa fac...gombotii sunt deliciosi...si in banat tot asa le spune...si daca tot vorbim mama e ardeleanca si face niste "putisoare" de mori
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Alynutza spune:
Fanna, nici eu n-am facut anul asta, ca asteptam prunele de la tarani, ca-s mai micutze si pot sa pun una intreaga. Dar trebuie sa ma mobilizez sa fac si eu zilele astea.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere

Alynutza spune:
Pa gagici, dupa-masa faina!
Nunta noastra de vis
Luna de miere

Himmelsduft spune:
Azi nu prea am chef de scris asa ca va salut scurt. Azi a fost o zi incarcata, vremea ciudata, a plouat toata noaptea, dimineata la fel apoi a iesit soarele, apoi iar ploaie. la toate si va doresc o seara placuta, ne auzim maine cu mai multa energie,
Him

doibebei spune:
MULTUMESC PENTRU PRIMIRE!pentru toate fetele
soacra mea e super .....daca nu ne vedem foarte des
seamana putin cu tamara buciuceanu actrita,mai baga citeodata batul printre gard, dar am invatat ca cel mai bine e sa nu-i raspund la provocari.sunt norocoasa ca am un sot superobiectiv care nu se lasa influentat.
va pup dulce !noapte buna!

Alynutza spune:
'Neatza si de la mine. S-a facut un frig fetelor... eu tot mai sper sa se mai indrepte vremea, ca prea repede a venit frigul...
Nunta noastra de vis
Luna de miere

briza_marii spune:
Neata. Va salut rpd ca tre s aplec pe teren.
aly sa sti ca le-am facut (am pus dovada la semnatura). Au iesit bune avand in vedere ca le-am facut pt prima data, dar dupa gustul meu nu sunt suficint de dulci. Sotul meu a mancat 4 deodata, iar eu 2 dar am procedat ca tine, le-am taiat si le-am mai pus pesmet cu zahar. Oricum, mersi de indrumari.
Pupici la toate
briza_marii
poze

Alynutza spune:
Briza, arata bine. Foarte dulci n-au cum sa fie, pentru ca in aluat se pune doar o lingura de zahar, de indulcit se indulcesc cu zaharul din pesmet. Ma bucur ca ti-au reusit.
Nunta noastra de vis
Luna de miere