Clubul nurorilor (67)
Raspunsuri - Pagina 23

bunicuta spune:
Alynuta nu esti singurica , m-am intors si eu si sunt cu voi acum.
Andreea sa-ti traiasca si fetita si nepotelul sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei-

Alynutza spune:
Bunicuta, ce bine ca nu sunt singura. Si eu ar fi trebuit sa ies putin, dar sefu' n-a mai plecat (trebuia sa plece in delegatie) si nu-mi prea place sa ies cand e el, numai daca n-am incotro, ca tot timpul comenteaza (desi e dreptul nostru, ca avem pauza de masa 30 de minute).
Am uitat sa va spun ca ieri am mutat hainele in dulapul nou (inca nu pe toate, doar pe cele de vara, ca am avut si de calcat si n-am mai apucat sa fac mai mult) si imi place teribil de mult, e asa spatios... Abia astept sa termin de pus toate hainele, dar nu azi, ca mergem intr-o vizita si oricum trebuie sa ma ajute si sotzul cu paltoanele si hainele mai grele de iarna, plus ca mai avem de recuperat si ce haine i-au mai ramas sotzului acasa la ai lui, ca tot nu le-am luat ca nu aveam unde sa le pun.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere

preda_vicky spune:
la norici!
Andreea, pe nepotica mea tot Bianca o cheama, si Alexandra! Maine e ziua sotului si a ei, trebuie sa merg in oras azi sa le cumpar ceva! Sa-ti traiasca si nepotelul!
Ce vraji mai fac soacrele? la norici cu soacre rosii, sa va treaca de suparare!
Him, l-am admirat pe Leo, e un frumos! Cum sa nu-l iubesti?
Raza, imi pare rau pt. Zorro, o sa aiba repede o dantura nou-nouta, si nu o sa mai fie asa muscacios, acum e asa ca-si schimba coltii! Cumpara-i oase de vita, sa aibe o ocupatie. In afara de papucii vostri, evident...
Bun venit in club, doibebei!
http://community.webshots.com/user/viki39

fannna2003 spune:
norici!
andreea sa-ti traiasca mandra si nepotelul
doibebei bine ai venit printre noi!
alinutza...mi-ai facut o pofta de galuste cu pruneeeee...tre sa fac si eu ca mor
preda vicki pentru sotior
, sa va iubiti mereu!
brizo daca se transforma socrosenia sa ne anunti...o inrosim de nu de vede
raza se pare ca nu prea te-ai distrat la nunta...am si eu luna viitoare TREI...sa vad cum ies ...
la treaba ca am spor
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Alynutza spune:
Fana, cum ti-am facut pofta de galusti cu prune? Bantuiai pe la topicul de bucatarie? Vezi neaparat sa pui gris in aluat si doar putina putina faina, ca ies super asa. Si eu trebuie sa fac, sotzul e innebunit dupa ei si inca n-am facut anul asta.
Nunta noastra de vis
Luna de miere

briza_marii spune:
Galusti cu prune? Exact asta aveam si eu de gand sa fac diseara. Cam am emotii ca nu am facut niciodata...Dau o fuga "la bucatarie" sa vad tip-suri
briza_marii
poze
Edit Aly zi-mi si mie cat pesmet trebuie sa calesc, dc am 1 kg de prune si unul de cartofi? Ca sincer habar n-am de cat ma nev pt tavalit galuste

Alynutza spune:
Briza, in primul rand n-ai sa folosesti 1 kg de prune la 1 kg de cartofi, te asigur. Mi-e cam greu sa dau cantitati pentru chestii pe care eu le fac dupa ochi, sa fie cam 300 de grame de pesmet... Oricum eu nu ma stresez daca ramane ca de lipit nu se lipeste pe ei cat as vrea eu si cand mananc ii tai in jumate si-i mai presar cu pesmet. Pesmetul e mai bun daca il calesti in unt sau margarina (ceva bun, nu Unirea) si eu pun doar zahar in el, scortisoara doar in prune. Scuze ca nu te-am putut lamuri, dar chiar n-am cantarit niciodata, stiu doar ca din punga de 1/2kg imi mai ramane cand pun la calit.
Mi-ati facut si mie pofta de gomboti (asa le zice la noi in Ardeal) si azi nici o sansa sa fac, ca mergem in vizita si n-am cand.
Nunta noastra de vis
Luna de miere

briza_marii spune:
Am inteles...si eu merg pe principiul mai bine s aimi ramana decat sa nu imi ajunga...
Fete scuze ca ma fost offtopic! e de fapt nu chiar offtopic, ca eu galuste cu prune nu am mancat decat facute de soacra (pesmetul pe care il am in casa chiar ea m-a pus sa il cump pt galuse). dar cum intre timp nu ne mai vb, o sa le fac eu singurica si o sa imi iasa super bune. Na, uite asa!
briza_marii
poze

Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
raza se pare ca nu prea te-ai distrat la nunta...
ba m-am distrat! eu vad intotdeauna partea buna... fete, m-am intristat..e un subiect la generale..cumplit..

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950
Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Alynutza spune:
Eu anul trecut am facut prima data, ca sa-i fac o surpriza lui iubi al meu, la care ii plac la nebunie, evident, cu mama in telefon (acum ce mai fac, acum ce mai pun), dar ce mandra am fost dup-aia, c-a zis mama ca mi-au iesit mai bune ca ei.
Si nu esti off-topic, ca aici discutam de toate, ca intre gagici, nu?
Nunta noastra de vis
Luna de miere