Clubul nurorilor (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fla, atunci sper sa ne vedem sapta viitoare. As fi vrut sa ne vedem pana mai tine vremea buna, la o terasa, altfel stii ce problema e cu locurile pentru nefumatori in orasul asta. Cu Rox n-am mai apucat sa pove, dar pana sapta viitoare ne intelegem noi ce si cum. Ce bine de tine ca te petreci o saptamana, ca-n povesti!

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

apai... ma dor picioarele de la dans (am facut senzatie cu...valsul la cort ..ma rog, am dansat langa cort ) si funduletul de la...banci. abia ma misc!

toata seara ne-am chinuit (noi, orasenii), sa mancam avand doar furculite...data viitoare, pe cuvant k bag 2 cutite-n geanta!

Lasa fata ca il pui pe puiu sa faca masaj la ....si trece...
Si zi asa vals la cort, cu tocuri infipte in pamant?
Asa sa manca draga la tara la nunta, fara cutit ca sa nu se gusuiasca mesenii. Zi mersi ca ai avut si furculita Dar lasa ca te stiu eu: sigur te-ai distrat pe rupte!

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Bey sa nu se strice vremea!!! Eu vineri plec la greci in saptaluna de miere si vreau sa ma balacesccccccccccccc si sa stau cu burta la soare..............

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

Si zi asa vals la cort, cu tocuri infipte in pamant?
Asa sa manca draga la tara la nunta, fara cutit ca sa nu se gusuiasca mesenii. Zi mersi ca ai avut si furculita Dar lasa ca te stiu eu: sigur te-ai distrat pe rupte!

la vals deja aveam pantofii cu tocuri mici, asa k n-am mai avut problema...tb doar sa fiu atenta la pietre si cablul de la statie. da' ce ne-au mai privit babele cu gura cascata ce ne mai aratau cu degetu'...ce mandri mai erau nasii nostri!

si da, m-am distrat!!! si pe cuvant, data viitoare iau cutitele-n geanta!

k ma binedispui!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Briza, nu cred ca se strica vremea la greci, asa ca stai linistita. Dar cum de plecati abia acum in saptaluna de miere?

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza
Dar cum de plecati abia acum in saptaluna de miere?

of . pai din cauza serv sotului. Fata patronilor s-a maritat in elvetia la incep lui august si ei au plecat acolo. Si cum la firma aia lucreaza 7 oameni cu tot cu cei 2 patroni...seful a zis ca nu pleaca nimeni in concediu cat sunt ei plecati, ca ce, cine mai lucreaza?!
Asa ca ma imbarbatez si eu si imi zic, lasa ca e mai bine acum, ca nu or sa fie 50 grade la umbra, ca nu or sa mai fie preturi asa de mari...

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Nasol moment, dar ai dreptate, in septembrie e si vremea mai blanda si nu-i nici aglomeratia, nici preturile din high-season.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

fetelor va urez o dupa amiaza placuta
sorry pt lipsa mea de pe forum, dar tb sa recuprez saptamana trecuta

Mergi la inceput

Dupa-masa placuta si de la mine, c-am taiat-o imediat spre casa la smotru.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo @ all!

Nu numai la voi a venit toamna, la mine e deja oktomber de cateva zile. Azi noapte a plouat intr-una, azi dimineata nici nu vroiam sa plec la lucru. De temperaturi nu mai vorbesc, ca eu umblu de o saptamana cu pulovar sau geaca pe mine. Eu una nu mai cred ca se indreapta vremea.

Flavia, inca odata , sa fii sanatoasa, sa ramai fericita, sa ai parte de bucurii, realizari alaturi de familia ta.

Nico, bine ai revenit.

Aly, spor la smotru.

Lavi, frumoase pozele. Spor la invatat.

Cherry, mersi de intrebare. A primit Leo potcoava de fier inapoi si imediat a vrut sa o ia la galop, cu greu l-am tinut. Ne bucuram ca e bine, sper sa nu mai aiba probleme.

Cami, acomodare usoara la serviciu, stiu cum e.

Andreea, sa-ti traiasca Bianca Maria.

Buni

la toate fetele, va doresc o saptamana usoara,
Him

Mergi la inceput