Clubul nurorilor (67)
Raspunsuri - Pagina 19
Alynutza spune:
Briza, la Cluj au fost 11 grade dimineata... Din pacate saptamana asta incepe septembrie... si eu tare as mai vrea sa mai tina vara, inca macar o luna... Ma consolez totusi cu faptul ca la meteo au anuntat zile frumoase pentru inceputul lui septembrie.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
cherry22 spune:
Neata!
Fla, , sa fii iubita, fericita, sa ai parte numai de lucruri frumoase alaturi de familia ta!
Sotul tau este un dragut, ti-a facut o surpriza pe cinste. Sa o tina tot asa! Astazi cum petreci?
Cami,Nico bine ati revenit!
Aly, fata harnicutza
Him, ce mai face calutul tau, e mai bine?
Lavi, frumoase pozele! Acum, treci la invatat,vezi ca sunt cu ochii pe tine
Nadia
bunicuta spune:
neata si de la mine si o mare si fierbinte ca la Buc a fost destul de racoare dimineata.
Flavia inca odata LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa, sa ai numai fericire, bucurii si realizari sa te bucuri de fetita si de sot.
Lavinia-superbe pozele si mult succes la invatat-
Bune ati revenit Cami si Nico .
Cami acomodare usoara la serviciu -este cam greu , dar reusesti tu si multi pentru prichindei
si pentru ca incepe o noua saptamana sa dea DD sa fie usoara si cu putine probleme-
fetelor cu activitati gospodaresti(unde sunt si eu) spor la treburi sa le terminam odata-
tuturor
a.cicel spune:
Ce fac noricile?
Am aparut si eu... mai rar, ca Bianca imi ocupa mai tot timpul.
Mai intai sa urez si eu sarbatoritilor.
Fla si multe bucuri alaturi de cei dragi.
Nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, dar sper ca nu va suparati pe mine. Noi suntem bine, Bianca creste vazand cu ochii, s-a ingrasat. A luat deja 1,100 kg si 7 cm. E uriasa. o sa pun poze zilele astea. A avut si ceva colici, iar seara de la 6 jumate pana la 8 jumate are program de plans. Nu vrea nici suzeta sa ia. Nu se satura cu laptele de la san si bea acum si lapte praf. E hapsana rau de tot. Bea 100-120 ml de lapte praf si mai suge si de la san, abia apoi adoarme. nu stiu unde intra atata in ea. oricum, are niste falcute...
Va las ca am un somn...
Am promis ca pun poze zilele astea si asa o sa fac.
noricile
Andreea si Bianca Maria
POZE
Raza de soare spune:
Fla, multa, multa sanatate, fericire si dragoste! LA MULTI ANI!
buna, fete...
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Alynutza spune:
Andreea, sa-ti traiasca bebelina!
Cherry, . Ai vazut ceaiurile pentru "problemutza"? Ca le-am postat vineri.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
Raza de soare spune:
abia ajunsa la birou, ma ia briza-n primire, k nu povestesc de la nunta...
apai... ma dor picioarele de la dans (am facut senzatie cu...valsul la cort ..ma rog, am dansat langa cort ) si funduletul de la...banci. abia ma misc!
mi-e somn, k la 4 am taiat-o spre casa...la 5 si ceva am ajuns si am dormit pana la 10. suntem franti!
ce sa spun? n-am vazut organizare mai proasta ..am asteptat 3 ore sa vina mirele sa ia nasii..pe autostrada, o masina a ramas fara benzina, alteia i s-a stricat nu stiu ce...intr-un final, plecati de acasa la 12, am ajuns la tara la 17:30.
puiu si socru' (si eu, bineinteles!!) au comentat vis-a-vis de diferentele mari care s-au facut, da' asta e alta poveste.
toata seara ne-am chinuit (noi, orasenii), sa mancam avand doar furculite...data viitoare, pe cuvant k bag 2 cutite-n geanta!
am stat cocotata pe tocuri pana seara, dar la dans am rezistat eroic doar juma de ora; mi se infigeau tocurile jumate in nisip/pamant...asa k pana seara, cand de fapt a inceput nunta, mai mult am stat si-am privit. iar cand a inceput nunta oficial, am schimbat pantofii, cu unii comozi si da-i si danseaza...si da-i...si sa-i!
la incalecatul bancii, Briza, am avut probleme ..avand rochita rosie (de la cununie), cand ridicam piciorul cu crapatura, tb sa ma asigur...
praf! mult praf!!! asa k seara am renuntat sa iau rochita neagra..spre dezamagirea nasei noastre, da' spre binele rochiei; aveam toate sansele sa o rup/agat la vreo sarba...
poze nu am facut... (k de obicei)
m-a surprins sa vad k mireasa s-a inspirat din ideile mele...
m-a bucurat sa aud, iar si iar, la aproape 3 luni dupa, ce nunta de poveste am avut!!!
nu mi-a placut sa fiu pupata de toata lumea, da' sa-i fac in necaz soacra-mii, am rezistat; ea credea k nu bag pe nimeni in seama pe acolo, cand de fapt...cunosc mai multe pers decat ea.
si cel mai important!!! am scapat de mersul pe jos la biserica! am incercat, vreo 5 min, timp in care am luat toate pietrele de pe sosea...apoi m-am urcat cuminte in masina.
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
lavinai spune:
mneatza!!
fla LA MULTI ANI!! fericiti alaturi de familie. sa fii sanatoasa si iubita !!!!
Mareea iulie 2006
impreuna spune:
Multumesc mult de urarile din toata inima fete dragi
Maine dimineata cred ca plec si imi va fi tare dor de voi, cred ca ma intorc la sfarsitul saptamanii cu musafiri sa continuam cheful aici:)
Aly din pacate nu apucam sa ne vedem sapt asta, dar cealalta nu lasam sa scape:) Oare Rox ce mai face? Tot cu mama?
Lavi fata frumoasa si plina de viata, sa ramai mereu asa. Fain chef ati avut:)
Ma bucur mult ca Andreea are fetita sanatoasa si papacioasa:) Te asteptam cat de des poti cu vesti despre voi, despre Bianca
Astazi o sa petrec cu familia la restaurant diseara, pana atunci ma pregatesc de plecare, sunt in culmea fericirii ca acolo ma asteapta multi prieteni pe care nu i-am vazut de ani de zile, azi m-au sunat sa-mi ureze toate cele bune si sa ma convinga sa plec din seara asta:)))
Va pupez si multumesc inca o data pt tot
Dc am timp revin mai incolo, sper sa am ce citi:)
Fla (sotie si mamica fericita)
lavinai spune:
fla distractie platuca diseara si maine (unde mergi?).
andreutza sa iti traiasca bebelina mancacioasa!!! la faza cu colici poti sa te consideri norocoasa (ca are program doar de la 6.30 la 08.30 )nepotzica mea avea "program" toata noaptea..... si ziua o lua iarasi de la inceput!!! (dc poti sa iti imaginezi asa ceva....)
buni, cherry ce sa fac ca nu mai am nici un chef de invatzat si mai am doar 4 zile????
briza , nu tii se pare , a anuntat ca vremea incepe sa se raceasca...si la noi e cam racoare!!! asta e....stii cum am incurajez eu, cand trece vara???? ma uit pe calendar si vad ca mai sunt doar 3 luni (din septembrie) pana la sarbatorile de iarna mult!!!
Mareea iulie 2006