Clubul nurorilor (67)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

mersi nadia!!!!! de putut, pot numai chef nu ma ca sa incep!!! dar pana dimineatza mi-o veni si mie chefu'!!!

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Laviiiiiii, ce cauti aici??? Ia, hai! fuguta la invatat! ca si eu fug la dus si apoi merg la servici, pana pe la... cine stie, 4-5am...

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fetelor,merci de primire...!
Noi am fost cazati in Eforie Nord,am ajuns duminica seara si ne-a fost teama ca nu mai gasim prin alte statiuni cazare,aici oferta era f. mare si am avut de unde alege...dar ne-am plimbat prin mai toate statiunile!Trebuie sa recunosc ca cel mai mult mi-a placut Neptunul,exceptand Mamaia care e in top dar si la preturi si la aglomeratie!Bineinteles,astea micii ne-au ciugulit de bani la greu...!Oricum,a fost super,apa calda,vremea frumoasa iar in Eforie super aglomerata plaja,daca nu ajungeai dimineata pana in ora 8 nu mai aveai loc aproape de apa,asa cum trebuia sa ne instalam noi de fiecare data,ratustele mele numai la balaceala se gandeau...!Mihai si acum cand se trezeste dimineata vrea in apa...sta la usa cu colacul in mana !
Abia azi am inceput sa ne revenim la normal,foarte obositor si lung drumul,copiii se plictiseau si a trebuit sa facem multe popasuri...!
Lavi, si pune burta pe carte nu te mai gandi ca stai cu ea la soare,gata,a trecut vacanta...bafta la invatat!
Va pe toate!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ieri dimineata va scriam in graba ca sotul imi sufla in ceafa ca ne grabim sa mergem la cumparaturi:)

Si mi-a facut o surpriza meseriasha, vad ca iesim din orash si ne tot ducem... nu voia sa-mi spuna unde da m-am prins eu ca undeva mai departe. Si atunci panica pe mine: nu mi-am luat haine, trusa de cosmetice, camera foto, papuci...etc, etc. Scumpul de el numai radea si mi-a zis ca toate bagajele le-a pregatit el fara sa stiu si ca mergem sa stam 2 zile la Felix. Mi-a luat inclusiv costumul de baie :)))
A fost un vis
Acum am ajuns acasa si ma pregatesc sa plec peste 2 zile singura singurica la niste prieteni in Oltenia, doar maine stau in sanul familiei

Cami bine ai revenit, o sa fim "vecine" pt cateva zile:) Poze ai? Ca n-am apucat sa citesc tot ce s-a scris:)

Lavi felicitari pt petrecere, tine-o tot asa pana mai poti :)

fetele, o sa revin, ma apuc de facut/desfacut bagaje

Aly mersi mult pt felicitare, esti o scumpete

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

ooooo flavia foarte frumos!!!!

pe mine sotzu' m-a asteptat de ziua mea cu un buchet urias de flori , o sticla de vin, lumanarele aprinse shiii....... o f risca!!!!

a fost totul foarte fain, si acuma mai am picioarele umflate de atata cat am dansat....

maine revin cu poze, ca acuma mie lene sa le pun...

va pup pe toate!!

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

si pt ca nu am nici un chef de invatzat... am revenit cu pozele promise!!! si dupa aia chiar ca ma duc la invatzat....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?.dir=e82are2&.src=ph

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?.dir=bf74re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/my_photos

sper sa va placa!!!

gata acuma chiar am fugit la invatzat!!!

pupici si noapte buna!!

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Lavi, vazut pozele! F. faine! Un pupic maaaaaaare ptr. Alexuta! E o scumpa.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

hello
I'm back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza fetele!

Fla, ce surpriza faina ti-a facut sotziorul... Cand pleci? Iar nu ne putem vedea sapta asta?

Cami, Nico, bine ati revenit!

Si la noi a trecut foarte repede weekendul, sambata am smotruit toata ziua si abia am reusit sa-mi curatz toate mobilele noi, n-am apucat sa pun nimic in ele, asa ca azi iar am program. Ieri ne-am trezit tarziu si una doua a venit pranzul, a fost fain, au venit socrii mei si unchiul meu preferat cu matusa, iar seara dupa ce am plecat de la ai mei, ne-a vizitat si nasul, asa ca in sfarsit am reusit sa le dam pozele si dvd-urile de la nunta.

O saptamana faina va doresc la toate!

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

cami bine ca v-ati distrat si ati avut o vacanta pe cinste.
fla eeee asa sot mai zic si eu...bravo lui!!!
lavi frumoase pozele dar mai frumoasa sarbatorita!!!!
Fetelor va doresc o sapt usoara!
A, apropo, mi se pare mie sau in dimin asta e chiar frig?!!. Nu de alta dar mi-au inghetat picioarele!! Sa nu ziceti ca s-a dus vara ca...

briza_marii
poze

Mergi la inceput