Clubul nurorilor (67)
Raspunsuri - Pagina 13
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
da' ce rad eu acuma... de..altceva...pui mic ce esti!
[/quote]
Ca sa nu ziceti ca raza noastra a luat-o razna, sa va spun de ce lesina ea de ras: eu citind ce scria ea cum a aruncat chilotii lu puiu radeam cu lacrimi, iar sefa mea trecea prin camera si imi zice cu o spanceana ridicata in sus:" Cocosel ce ai patit"? Eu: "nimic d-na, mi-a intrat o geana in ochi"
Asa ca sa stiti cu cine vorbiti: piu piu
briza_marii
poze
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Nadia, ma bucur ca nu este nimic grav cu nepotica ta. Dar, totusi, cum se va rezolva problema cu coasta aia despartita? Ce au zis doctorii?
pup fetele si sa aveti o zi frumoasa ca voi!
cherry
'mneatza!
Cherry, exista o solutie: se poate opera; DAR dr. au zis ca nu ii afecteaza sanatatea in vreun fel, asa ca sora mea si cumnatul au hotarat sa nu o opereze; ar fi pacat, totusi, sa o supuna unei operatii pe piept si sa ramana cu o cicatrice mare, daca nu e absolut necesar. Asa ca ramane asa, umflatura aia se vede ptr. ca nepotica mea e slabuta rau si se vede coasta. Dar nu e nici un risc.
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Alynutza spune:
Briza, esti mortala... Da' "Cocosel" de unde pana unde?
Fla, la faza cu rochia, chiar urat din partea ei. Pentru ca rochia de mireasa este super-extra speciala si fiecare fata are dreptul sa-si aleaga ce-i place ei. Tin minte cand am fost la Expo sa imi caut rochitza, era o fata cu parintii si-am surprins o discutie de genul "gata, asta e, o cumperi si gata" desi pe fata fetei sa vedea clar ca nu-i incantata de rochitza... Si m-am gandit in sinea mea "saraca fata". Si daca zicea cineva ceva rau de rochitza mea, cred ca foc si para ma faceam.
In alta ordine de idei, sa-ti stapanesti sanatoasa telefonul.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
Nadia1976 spune:
Lavi, La Multi Ani! fericire, sanatate si Bafta! la licenta!
Aly, La Multi Ani si ptr. taticul tau! Sa-i dea DD sanatate.
Azi ar fi fost si ziua de nastere a bunicii mele...
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Alynutza spune:
Nadia, bine ca nu e grav cu nepotica ta. Mersi si de urari, noi n-am apucat inca sa-l felicitam pe tata, ca era in baie cand am plecat noi de dimineata la servici, dar mergem acum seara, cu tot cu cadoul dupa noi, sa ne scoatem parleala.
Fetelor, pupici, eu am plecat!
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
Nadia1976 spune:
Aly, merci!
Himmelsduft spune:
Lavi, fericire, multa sanatoasa si bafta la licenta. Daca intram pe dc mai la pranz, mai prindeam ceva si din friptura, asa imi trebe daca intru numai seara.
Aly, La Multi Ani si tatalui tau si multa sanatate!
Raza, ignora-ti soacra, principalul ca tie sa iti placa (sa nu zic de sotul tau), spune-i ca tu iti stii lungul nasului si mai ales ca asa ii place sotului tau sa te vada imbracata. La faza cu chilotii, am ras si eu.
Eu sint inca putin supi, ca Leo are o infectie la picior, a venit dr si a trebuit sa ii dam potcoava de fier jos. Imi pare rau ca sufera, ca se uita asa la mine, ca un copil, nici morcovi nu ia trebuit, cu toate ca infuleca un sac de 2 kg imediat. Azi ii merge ceva mai bine, maine vine iar dr la control, apoi sper sa vina potcovarul sa ii puna potcoava la loc, ca nu il pot misca in hala, ca are bandaj la picior. Na ca am scris un roman, scuze daca v-am plictisit.
O veste buna am totusi, imi vin socrii la sfarsitul lui septembrie si ma bucur.
Va doresc o seara placuta si la toate nurorile,
Him
impreuna spune:
Him m-a induiosat mesajul tau, imi sunt asa de dragi caii, se vede ca il iubesti mult pe Leo. va fi bine, ai sa vezi
Nadia multa sanatate nepoatei tale, bine ca nu e mai grav, la cati copii bolnavi sunt pe lumea asta...
Aly ai dreptate, urat din partea ei. Dar asta e, nu exista soacra perfecta, ma consolez cu gandul ca nici maica-mea nu e
Astazi chefuiti? Distractie placuta
Oare cand se intoarce Cami de la mare? Sunt si surorile mele in Mamaia si au zis ca vremea e tare faina si apa calda.
Am dat o tura prin orash, maine o luam de la capat. Nu mai am stare, parca am un batz in
Fla (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Buna fete dragi,
Lavi iti doresc sa fii sanatoasa, sa ai parte de impliniri cu miile si fericire cu carul! Sa fii o licentiata bucuroasa si mai apoi o angajata ideala! Si cat mai curand un bebitz frumos ca mami lui! La multi ani, draga mea! (imi cer scuze ca asa de tarziu)
Alinule...sa-ti traiasca tatal, sa fie sanatos 1000 de ani!
In rest...pupaturi pt toata gasca....va cer si voua scuze ca nu mai trec asa des, dar am multe treburi...acum sunt in priza cu nunta prietenei mele scumpe! Dar....din pacate sau din fericire(dupa caz) voi reveni cat de curand!
O seara faina si...weekend placut!
The future belongs to those who believe in their dreams.
impreuna spune:
sunulica dragutzica, distractie maxima la nunta si sa termini cu treaba cat mai curand ca ti se simte lipsa. cine ne mai da noua desteptarea?:)
Fla (sotie si mamica fericita)