Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 8
dolores spune:
si eu ti-am trimis raspuns..nu l-ai primit?
quote:
Originally posted by alexandra_25
dolores ti-am trimis PM...l-ai primit?
Fetelor multumesc mult de tot pentru urari......sunteti niste scumpe....nu ma indoiam eu..........
alexandra 28 + cu
poze
dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.
asiza spune:
Alexandra, Cipi, ...sa fiti fericite si sanatoase alaturi de familie! Pupici!!!!
Da' am avut ceva de recuperat la citit, nu gluma...
Dandusa, faci, te rog, publica listuta cu analizele de repetat in luna a 7-a? Mersi de felicitari, sarbatorim amandoi, insa chiar si tati si-a dorit fetita, sa stii!
Donia,uraaaa, da, suntem in 22+ saptamani!!! Iti dai seama ce repede trece timpul...Insa cand o vad pe Dandusa la 30, parca as vrea sa grabesc si eu putin timpul....
Miro, mersi de felicitari!
Marcela, sa stii ca eu cu epiziotomia sunt foarte de acord! Decat sa te rupi si apoi sa vezi cat e de greu sa te dreaga medicul, mai bine o mica incizie care, desi incomoda cateva saptamani, dupa vindecare te lasa ca noua! Plus ca te ajuta foarte mult la nastere!Iei colacel si nu mai simti chiar asa incomod si dureros taietura...Cat priveste listuta cu nr. de tel, eu zic sa o pui pe mail si sa o actualizezi saptamanal!
Aelita, eu stiu ca sunt destui medici buni, insa am vazut eu atitudinea medicului care ti-a supravegheat sarcina la nastere si am vazut si atitudinea unui pe care-l cam doare-n cot...plus ca eu m-am informat foarte bine despre medicii din spitalul unde voi naste si sunt vreo 2,3 pe mana carora nici nu ma gandesc ca voi ajunge...ca o sa fac crize serioase...asa ca mai bine inducerea nasterii...vom vedea noi pana la sfarsit ce si cum...
Dbunny, felicitari pentru rezultatele la eco!!!! Asa gandesc si eu ca tine, da' de scap pe la 38-39 de saptamani...stiu si eu, sper din tot sufletul!!!
Dolores, sper ca ti-ai mai revenit din sperietura!!! Lasa ca nu-i foc cu apa aia tonica, doar nu bei zilnic cate doi litri!!! Nu fi tristuta ca bb e bine...daca nu-i asa te las sa ma ......
Clujence, am sunat si azi la ProVita si nimic...mai incercam...poate vin doar de la 1 septembrie!
Fetele cu incompatibilitate RH, aveti de gand sa faceti vaccinul la 28 saptamani sau ba? Ca timp de 72 ore dupa nastere, daca bb e pozitiv, sunt sigura ca n-o sa-l ratati, indiferent de cost!
Va pup pe toate...fug sa ma uit si eu la poze...by the way...am pus si eu vreo 3 poze noi...
Oana 22+ cu mandrete de ...
Ralumat spune:
Buna, am intrat si eu, repede, repese, doar ca sa va zic ca suntem bine si crestem.....zilele astea am foarte mult de lucru pe la serviciu, asa ca nu prea mai apuc sa intru, iar acasa pic lata, adormind inaintea gainilor! insa mai am doar putintel....de pe 3 sept intru in concediu, asa ca o sa semnez prezentas zilnic!
Le pup si eu pe sarbatorite , la fel ca pe toate burticile!
Raluca 25+
dolores spune:
multumesc asiza..m-ai linsitit..fug sa vad pozele
poze
asiza spune:
Am gasit si nume la baietel....sper sa nu ne razgandim...Ia uitati-va la semnatura!!!
Oana 22+ cu Denis Cristian
dolores spune:
suuuper..denis pericol public...ca in filmul ala stii, nu???felicitari pentru nume..imi place...pe sotul tau il cheama cumva si cristi???ca pe al meu da...asa ca pe fi-su hihi
quote:
Originally posted by asiza
Am gasit si nume la baietel....sper sa nu ne razgandim...Ia uitati-va la semnatura!!!
poze
dolores spune:
asiza[ ce mandretze de burtik...super...si pe tine te prinde asa bine sarcina....o gravi frumoasa
poze
asiza spune:
Da, Dolores, ai ghicit...sotul meu e Cristi, bineinteles...el a avut si ideea asta inspirata cu Denis, ca mie nu mi-ar fi trecut prin cap...si chiar mi-a placut si mie numele...e si international, in cazul in care plecam de aici!
marcelac spune:
dolores - tot zicea Miro pe la inceputurile mele pe forum ca o sa imi zica "hormonela"... shtie ea de ce...
asiza - nici eu nu exclud total epiziotomia, doar ca imi pare mie unii medici o fac prea ushor... poate greshesc
Merci ca te ocupi de ProVita, o sa te rasplatesc regeshte... sper sa inceapa aia o data ca parca nu mai am rabdare...
asiza , ai "furat" unul dintre singurele doua nume de baietzi care ne fac cu ochiul deocamdata - David si Denis... ca de Dolores nu pot spune nimic pentru ca l-a ales inainte sa ma gandesc eu la el...
marcela 24+
leyla spune:
Aziza, si eu am Rh negativ si pana acuma am tot repetat analizele si mi-au iesit absenti anticorpii, mai fac inca o data peste vreo doua saptamani, apoi daca tot absenti sunt, tot voi face vaccinul in sapt 28.
Leyal 24+
quote:
Originally posted by asiza
Alexandra, Cipi, ...sa fiti fericite si sanatoase alaturi de familie! Pupici!!!!
Da' am avut ceva de recuperat la citit, nu gluma...
Fetele cu incompatibilitate RH, aveti de gand sa faceti vaccinul la 28 saptamani sau ba? Ca timp de 72 ore dupa nastere, daca bb e pozitiv, sunt sigura ca n-o sa-l ratati, indiferent de cost!
Va pup pe toate...fug sa ma uit si eu la poze...by the way...am pus si eu vreo 3 poze noi...
Oana 22+ cu mandrete de ...