Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 29
dolores spune:
marcelac iti multumesc mult pentru reteta....o s aincerc azi sa fac saru`mana
miro merci si tie..avand in vedere ca o sa mananc doar eu..asa zic acum...direct din cratita....haha sper ca te-ai mai linistit
aelita sa cauti...e foarte bun..ia temperatura in 10 secunde..maxim 30..are varful flexibil..asta e foarte important..sora mea care si-a luat cu varf fix m-a sfatuit sa iau cu varf flexibil....asa, despre statul la mama seri la rand..nu stiu cat va mai dura. vin de la munca, nu pot sa fac mare lucru....ca se insereaza si plec la mama pana vine sotul meu acasa. asta sper sa se termine curand, ca ma tine din treaba...
atudor iti doresc ca toate visele sa devina realitate. iti doresc multa sanatate, fericire si multa rabdare pentru a putea face fatza greutatzilor vietii
leyla insanatosire grabnica si sa ai grija de tine
dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.
asiza spune:
Vai ce mi-ati lipsit...parca a trecut o vesnicie de cand nu v-am mai scris/citit...ieri la 13.00, stateam eu de vorba cu voi, foarte relaxata, si vorbesc cu sotul meu la telefon, ii spun ce fac si el zice: "Vezi ca la ora 14.00 ai programare la pedichiura"...n-am putut sa cred...uitasem complet...sa vedeti MIg-urile lui Miro au fost grupa mica pe langa cum m-am apucat eu sa ma imbrac, machiez, dus si toate alea...Ce noroc am cu al meu ca tine minte si pentru mine...parca mi-a amortit memoria de cand sunt insarcinata...
Avdanaarhire, bine ai revenit!
Bamboletta, stai inistita ca nu-i cancerigen sterilizatorul pentru microunde...asa se vorbes si de cuptoarele cu microunde la inceput cand aua aparut...nu-i nimic cancerigen...mai ales ca sterilizatorul e facu dintr-un material special pentru a functiona la microunde...nu-ti face griji!
Madaluta, suna un alt medic si intreaba de burtica ta si...stai relaxata...mai lasa musafirii acuma...daca-ti sunt prieteni adevarati te vor intelege! Cu atatia musafiri, pregatiri peste pregatiri, curatenie si toate alea, nici nu ma mir ca ai simptomele alea...Ai grija de tine si de bb!!!!
Mayaione, felicitari pentru fetita...In cate sapt esti?
Almo, ai dreptate, aici preturile sunt extrem de mari, insa mai depinde si de unde le iei...pentru ca acelesi lucruri pe care Cleo a dat banii astia, in alta parte le gaseai la juma' de pret sigur...oricum ca la noi la nimeni...eu sper sa-mi aduca finuta mea carucior din canada...am gasit la sears cu 220 dolari canadieni...pret super rezonabil. Aici acelasi model e 14.000.000. Suntem saraci lipiti, dar mareti nevoie mare!!!! Asa functioneaza Romania...Oare e vreo problema daca vine finuta mea cu caruciorul dupa ea pe avion, nu stii???? Adica, va plati ceva extra?
Adina, si eu il simt pe bb jos cateodata, chiar js de tot, la linia chilotului...la ultimul control mi s-a spus ca totul e ok, colul lung si inchis, asa ca nu mi-am facut probleme...cine stie, poate-si mai scapa cate-un piciorus mai jos sau sughite, habar n-am...
Revin cu raspunsuri ca-s abia la pag 16
Oana 22+ cu Denis Cristian
poze
atudor spune:
Fetelor va multumesc mult mult pentru urari !!!!!!!! Si voi sa fiti sanatoase, sa nastei usor si aveti parte de cei mai grozavi bebelani !!!
Bebicul meu mi-a spus primul LA MULTI ANI pe la 6 dimineata cu 3 lovituri puternice care m-au trezit din somn. Cred ca ii canta lu' mami
Laura13, nu te speria, si al meu bebic se zbate cateodata ore in sir. Nu stiu de unde atata energie
Va pupa mama pe toateeeeeeee !!!!!!!!!!
Ana 29w6d cu Mihai
alexandra_25 spune:
Buna mamicutzelor........of....de abia acum am avut timp sa va scriu si eu....iar v-am citit in graba.....
ATUDOR........sa ai parte de un bebe sanatos si sa va bucurati alaturi de el.....La Multi Ani!!
Asiza ....ce norocoasa esti.....ca ai unde sa mergi la cursuri.......
Fetelor cand vad ca povestiti toate ce miscatori sunt bebeiiiiii......unele se plang ca prea mult altele ca si mine.....prea putin....asa din cand in cand mai da si el cate un picior poate si atunci sa-i spuna mamei sa stea linistita ca el e bine....dar in rest....
Azi ma simt mai bine......se pare ca m-am refacut ieri dupa somnicul ala mult....
Miro.......dar nu iti da medicul concediu?....daca te duci numai cu el la sef si-l arati?....
Apropo de bunatati......am gasit un site cu retete si de acolo mi-am downloadat trei carti de bucate:traditionale romanesti,internationale si orientale.....ce retete faine sunt acolo....daca vreti si voi o sa trimit in mailul comun adresa
V-am pupit si la munca.........
alexandra 28 + cu
poze
danita spune:
dragelor
sunt tare dezamagita :( am inceput sa intreb despre cursurile prenatale si la provita inca nu e nici macar persoana care sa tzina cursul ce sa mai zik de cursante :)) iar la Scoala mamei costa 350.000 lei pe sedinta si inca nu s-au strans cele 20 cursante ptr a putea incepe cursul . mi se pare cam scump si nu cred ca merg desi eu as fi adepta ......dar mai vedem !
BeBelusca
asiza spune:
Aelita, felicitari pentru rezultatele la eco...ma bucur ca totul e in grafic...Nu te-ai gandit la nume pentru "prunica" ta???
Atudor, , sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familie! La Multi Ani!!!!!
Desiree, pupici, mersi de intrebare...Denis e bine, miscaret nevoie mare..., dar nu ma plang... Despre bere in stimularea lactatiei, am citit ca e un mit din mosi-stramosi, nici vorba de asa ceva...Am citit ca in bere s-ar pune hamei sintetic si alcool metabisulfit care e foarte toxic, mai ales pentru bb...eu nu am de gand s-o incerc deloc, oricum nu-mi place...exista metode mult mai sanatoase sa stimulezi lactatia!!!! ]
Dinzo, felicitari pentru sarcina...din pacate, eu am ajuns la concluzia ca vergeturile tin de structura genetica a fiecareia, DAR e bine sa folosim creme oricum...Eu folosesc lapte de corp cu ulei de masilne de la Sanosan si Dove...exista si o crema tot de la Sanosan, antivergeturi, recomandata in sarcina, insa nu am incercat-o...Oricum, NU folosi creme obisnuite antivergeturi pentru ca contin unele substante care ar putea dauna copilasului...
Miro, daca zici ca seful asta nu-i asa de negru-n ceru' gurii cand vine in Romania si daca tu te simti mai ok la servici, eu zic sa-l mai suporti 2 saptamani, apoi urmeaza cele 3 sapt. relaxante, dupa care rapid in ce concediu vrei tu...si gata...Ai grija de tine!
Leyla, acasa in patuc pana-ti trece..lasa munca...Ai grija de tine!
Monis, felicitari pentru rezultatele la eco...asa-i ce dulci sunt>>!!! Nici tu nu te-ai gandit la un nume pentru baietoi???
Alexandra, ma bucur sa aud ca te simti mai bine...las' ca principalul e sa miste, macar din cand in cand, sa-ti dea de veste ca-i acolo,bine mersi si sanatos! Nume????? Inca nu te-ai gandit?
Dolores, fug sa vad ce site-uri ai trimis...si poze...of, of, nici 24 de ore n-am lipsit de pe forum si vad ca am de recuperat serios!!!
poze
Lavinia_P spune:
buna dimineata gogoselelor,
Atudor..LA MULTI ANI FERICITI, SANATOSI SI PLINI DE BUCURII,sa ai un bebe frumos si mancacios si sa va faca mereu fericiti.
Eu imi doresc foarte mult documentarul "In the womb" realizat de National Geographic, dar nici un site nu vrea sa trimita in ROmania produsele.E pe departe cel mai bun si emotionant documentar despre viata intrauterina.Stiti voi cumva ce site-uri au incredere in romani?
Dinzo, da un search pe google si fa-ti comanda de o crema speciala pt gravidute.
Dolores,daca tot stai la mami altau povesteste-i de cremade zahar ars,poate o faceti impreuna.
Mirona, eu am niste sefi super de treaba, si chiar sefa mea a zis sa imi iau un medical, inainte de prenatal.Acum stau acasa si intr-un fel mi-e dor de colegi, dar sunt mai odihnita,am timp sa citesc,sa ma plimb, sa ascult muzica..Saptamana viitoare voi pleca la tara,mai ales ca au inceput zilele astea frumoase de toamna..Ce tot atata stres...lasa serviciul si dedica-ti numai tie urmatoarele luni.Dupa ce nasti tot timpul tau va fi al lui BB.
O zi buna,
Lavinia 26+
doradora spune:
dinzo eu am inceput sa folosesc doar de o luna, pt ca nu am luat multe kg in plus si de abia acum am considerat ca se mai intinde pielea pe burta. pot doar sa iti spun ca sunt fericita posesoare de vergeturi de vreo 7-8 ani, si dandu-ma cu crema asta s-au mai atenuat. altele noi nu am descoperit, dar niciodata nu e prea tarziu!
nu imi dau seama cat e efectul in sine al cremei sau daca e totul dintr-o hidratare mult mai constiincioasa si mai constanta a pielii. ma dau insa pe toate zonele din prospect, preventiv.
important e ca fiind speciala pt gravide nu are substante care sa ii dauneze lui bebe, si mai precizeaza pe eticheta si ca nu influenteaza rezultatul ecografiei.
e vreo 200 ml si un milion. cealalta de la chicco tot pe acolo se invartea. dar am impresia ca si celelalte creme antivergeturi din comert sunt pe la aceleasi preturi-ma refer la gallenic, doar ca nu cred ca sunt si pt gravide.
mai zicea o mamica despre crema de la mothercare, insa nu a precizat pretul.
chris 24+ alexandra
asiza spune:
Lavinia, am eu documentarul "In the womb"...daca vrei il pun pe un CD si ti-l trimit prin posta! Da-mi un semn...
Dolores, am gasit site-ul, mersi ...acuma am vazut ca te mai cheama si Loredana!!! Asta era unul dintre numele noastre preferate daca ar fi fost fetita!!!! Cum ti se spune, de fapt, Loredana sau Dolores????
poze
alexandra_25 spune:
Asiza.....pe cuvant parca sunt batuta in cap....nu pot sa ma hotarasc la un nume....ce bine de voi ca l-ati gasit....sunt si mofturoasa....ba ala e prea comun.....ba ala nu-mi place si uite ca va veni si bebele si eu nu o sa-i stiu numele...trebuie in weekend sa ma pun pe treaba si sa aleg.....
alexandra 28 + cu
poze