Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

atudor sa ne traiesti. si o nastere usoara iti doresc. Bebe sanatos si papacios.

dinzo sarcina usoara in continuare. Important este sa nu te dai cu creme antivergeturi gen Avon si alte cele - pentru ca au in compozitie substante interzise in sarcina. Foloseste orice ulei doresti - de la masline - la ulei de bebe, creme hidratante, sau creme speciale pentru gravide.
Eu am un ulei din Germania - de la Weleda - Schwangerschaftstreifenoel - 12 euro sticlutza si sunt doar la a doua sticlutza. Stiu ca mai exista si de la sanosan - sau asa ceva. Important e sa te ungi mult ... sa nu te manance pielea - semn ca nu ar fi destul de bine unsa. Bebel sanatos si papacios - si mai treci pe la noi.

buna dimineatza fetelor,
mi-am sunat dr. si i-am spus de boacana mea. M-a pus sa-i explic exact cum a fost lovitura, daca am sangerat sau nu, daca am burtika tare sau nu, daca misca sau nu copilul. Dupa raspunsurile mele m-a asigurat ca nu s-a intamplat nimic grav si ca saptamana viitoare la control se va uita daca este cumva vre-un hematon format ... dar mai mult ca sigur ca NU. Sa stau linistita. Ma bucur.

aseara stateam cu tati la taclale cu Karina - si cei placea la micutza .... se tot impingea si vorbea parca cu noi. La tati i-a placut in mod exceptional ... fiindca o simtea si altfel ... nu numai ca bate ci ca se si impinge ... isi tot inchipuia ce membru e asta ce e celalalt si tot asa. Frumos.

Fetelor - nu stiu ce sa fac - seful meu se intorce in tara luni - sta 2 saptamani ... dupa care pleca in concediu 3 saptamani. Practic daca l-as mai suporta cele 2 saptamani ... celelalte 3 ar fi OK.
Mertita sa ma bag acum in prenatal? Of ce ma enerveaza - oricum are comportamentul asta numai cand e in Germania si trebuie el sa delege munca mai departe ... sa le arate el celor de acolo cat e el de sef si de destept. Ma astup, desi toti stiu ce idiot e.
Aici cand e - sta la el in birou si nu-l vezi decat la venire si la plecare - neavand pe cineva in coaste ... nici nu lucra, nici nu se intereseaza de cum merge firma - ne descurcam si fara el. Halal.
Oricum pana miercuri nu fac nimic - pana merg la dr. mea.
Va tin la curent cu ce hotaram.

pupici la toate toate.

Miro29+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salutari fetele!
Atudor La multi ani sanatosi, fericiti si cu bebe frumos si sanatos!!
Fetele am si eu o mica "problema". Stiu ca nu e bine daca nu il simti pe bebe 8 ore. Dar daca il simti pe bebe ca misca in continuuuuuuuuuuuu...... Ieri m-am suparat si eu foarte tare aci la munca si de atunci nu mai are stare deloccccc!!! Nici daca stau in pat, nici daca ma plimb, nici daca incerc sa dorm. Pur si simplu misca in continuu de ieri de la ora 11. Ar trebuie sa sun la doctor?
Hai ca fug la treaba, mai vorbim!

Laura si bebe strumf 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Mirona incearca sa iti iei concediu medical cele 2 sapt cat va fi pe capul tau si sa te intorci la munca fix cand pleaca el in concediu!

Laura si bebe strumf 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Girls, eu cred ca am racit, din nou, ar fi deja pentru a treia oara in sarcina. Aseara ma durea tot corpul si am facut febra dar ma uitat la meci si eram asa de tensionata de am transpirat la greu, si parca dupa meci ma simteam mai bine. Am luat niste paracetamol si am baut mult ceiut cu lamaie si miere. Dimineata ma simteam bine ca atare am venit la birou dar m-a luat o durere de spate si am frisoane, tremur si am pus un pulovar pe mine de zici ca e iarna.... Ii dau inainte cu ceai dar cred ca patutul de acasa va face minuni...
Leyla 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dinzo eu folosesc mustela 9 luni, dar parca vazusem si de la chicco. intre timp mi s-a adus din germania tot pt vergeturi gravide si un l`oreal si un vichy. nu stiu daca ultimele 2 sunt si pe la noi, cand m-am interesat eu pe la farmacii am intrebat de cele la care vazusem reclama prin revistele pt mamici.

chris 24+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DINZO,EU FOLOSESC O CREMA DE PORTOCALE DE LA FIRMA rICA,PRODUSE PROFESIONALE DE SALON.E F BUNA.
LEYLA,eu zic sa stai acasa in patut,eventual sa iti suni doctorul sa ii spui de starea ta,te va sfatui ce sa faci,analizele cand ti le-ai facut ultima data?Deja de 3 ori in sarcina e cam mult,poate ai sistemul imunitar slabit.Multa sanatate

Adina 27+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
S-a vorbit atat de mancare ieri ca am facut si eu aseara o placinta cu mere si de-abia astept sa incerc si eu reteta Marcelei, pt ca spre rusinea mea nici eu nu am mai facut pana acum crema de zahar ars. Mersi, Marcela

Pupici la burtici

Luly 24s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

si cum este mustela? e buna? Ce pret are?
multumesc pt raspunsuri.
Mihaela 16 s + bebe Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Am reusit la ProVita!!!! ...asadar...cursurile sunt luni si miercuri, de la 17-19, prima ora gimnastica si a doua ora teorie...taxa e 480.000 pe toata perioada sarcinii, inclusiv pentru lauzie...sa va aduceti echipament lejer si sosetute......revin ca trebuie sa citesc cam muuult din urma...

Oana 22+ cu Denis Cristian
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis spune:

atudor si un bebe sanatos, mancacios si frumos.

fetelor, ieri am fost la eco, suntem tot baietel, ne incadram in grafic. Tin sa va anunt ca m-am indragostit de fata lui, am vazut-o asa de clar, ca nu mi-a venit sa cred (mai ales ca e eco 2D), am vazut cum deschidea gurita, si clipea din ochisori, si i-am vazut si puztuca cum ii atarna intre picioare, imi venea sa-l mananc cat era de scump.

va pup

moni 25+

Mergi la inceput