Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 23
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Ce mai fac burticutele?
Fetelor da ce de bunatati pe aici clatite ,crema de zahar ars yami yami eu mi-am facut budinca
Mirona- sigur o sa-l mai pun la desenat ca i-a placut si bebelinei
LaviniaP- pai hai punel pe sotiorul tau la desenat sa vedem ce iese si eu aseara nu mai puteam de rasma gadilam cand ma desena pe burtik
M-ar interesa si pe mine cursule prenatale din 15 sept? oricum mai vb noi pana atunci
Dolores- am vazut noile achizitii tare dragute costumasele si sterilizatorul l-ai luat f bine la pret eu pe net am vazut la 1.750.000 mil scriu tot in lei vechi na ce sa fac nu m-am obisnuit inca
Mayaione- felicitari pt. sarcina usoara in continuare
Ne-am hotarat si noi la un nume pt bebelina Antonia acuma sper sa nu ne razgandim
pupici pe burtici
bamboletta 28+
bebelina
"poze"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Cleomoni spune:
Buna dragele mele burtici!
Asa rau imi pare ca nu pot sa va scriu mai des, abia acum am putut sa intru si sa va salut ca toata ziua a fost haos total in firma.
Am fost si am cumparat si veioza si lampita pt camera lui bb ca mobila fara cele doua nu se asorta nu? Am dat pe ambele 4700000lei, sunt asa dulci de imi vine sa le mananc, bb s-a bucurat mult a si reactionat.
Va pupic si ma duc sa citesc ca am ramas pe la pagina 9.
Cleo 26+ saptamani
marcelac spune:
fetelor, cred ca e ceva in aer... trageam cu ochiul la fetele de sept-oct (au 4 bbi nascutzi deja!!) si si ele numai de dulciuri vorbesc, ishi fac pofta si se amenintza reciproc...
dolores - eu te poftesc cu drag la crema ca distantza e aceeasi intre Cj si Buc indiferent in ce sens mergi. Asha ca te ashtept 6ore juma' ca eu atat fac maxim cu mashina si daca nu suni la usha maninc singura toata crema (ce a mai ramas de pofticiosul de tati). Dar la ct e de simplu si ushor de facut, eu ma sacrific sa lipseshti 5 minute de pe forum ca sa itzi faci o gratitza mare numai pentru tine!
marcela 25+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/almo/almo.jpg)
almo spune:
Voi fetelor din Ro vorbiti acolo de niste scoruri!!! O lampita si o veioza 4,700,000 lei. Clemoni sa ne pui niste poze sa le vedem si noi ca mie mi se par scumpe si pt Canada dar pt Ro. Sa nu mai zic de alte preturi pe care le-am vazut vehiculandu-se pč aici. OF fetelor de-as putea v-as lua la toate de aici ca aici e atata concurenta incat sunt sigura ca preturile sunt sub jumate din ceea ce dati voi acolo!!
Moni28+ cu
marcelac spune:
HEEEEI, ati vazut? nu stiu de cand, dar se pare ca am o stelutza albastra la nume... ar trebui sa i-o trimit unui anumit moderator sa vada ce gravidutza serioasa sunt, nu cum credea el de nu ma lasa sa intru sa va scriu ... ce zici MIRO?
marcela 25+
roxana c. spune:
Marcela, si eu tot acolo am citit pana acum. Si am inceput sa pe-aici.
Am vorbit cu var-miu, spunea ca i-au mai trecut din greturi nevesti-sii cu apa rece. Lamaia n-o suporta. M-am uitat pe calendarul ala chinezesc, care da sexul bebeului in functie de varsta mamei si luna conceperii, la mine se nimereste la bb3 si bb2, la Oana nu. Si i-am spus lui ca dupa calendarul ala ar fi baiat si la el, radea ca prostu, m-a amuzat rau. Daca-i fata cred ca vine cu
Roxana26+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
Dia1609 spune:
Miro, eu nu am cumparat sterilizator, in schimb am primit unul cadou de la cumnata... e din ala care se pune la microunde si sterilizeaza in 7 minute, consum minim si tapid... ea a zis ca in franta toata lumea foloseste din ala ca e cel mai practic si mai usor de folosit... pui biberoane, apa, il inchizi si il bagi la microunde... simplu de tot...
cand ai chef mergem la cumparaturi si-ti arat de care am eu... abia astept sa ne intalnim si sa iesim sa mai cumparam una-alta, ca si eu mai am o groaza de cumparat pt. bb
Miro, ca sa ai program de 6 ore tb sa-ti recomande medicul de medicina muncii, care trebuia pana acum sa-ti fi acut o fisa de risc maternal cu recomandari/.... cand ai chef da-mi un tel ca-ti spun eu ce si cum, ca e stiu prea multe ca sa-ti scriu aici (ca doar lucrez pe resurse umane)... dar vezi ca oricum ai dreptul la 16 ore pe luna pt analize.... sa le folosesti!
Dia tu ti-ai luat sterilizator? Daca da ... detalii plizzz si la fata. Daca nu ... hai s-o facem impreuna - mergem si la un suc ... si la cumparaturi, vrei?Intr-o zi cu soare ... habar n-am cand ... dar ne vorbim noi.
Fetelor - cine ma ajuta si pe mine? (In astfel de momente imi pare rau ca nu mai scrie la noi Mioara - cate as avea s-o intreb ...)
Unul din colegii mei are probleme personale home ...asa ca de luni va intra in program de lucru pentru gravide - adica 6 ore. Seful e de acord cu chestia asta, insa eu NU. Eu sunt gravida si mie nu m-i s-a redus programul - doar ca nu mai stau peste program (asa de des), nu mai particip la proiecte stresante .. etc. Cine poate sa-mi dea exact legea, paragraful, ect sa i le pot baga sub nas sa mi se reduca si mie programul ... neafectandu-mi salariul????
Merci anticipat.
Miro
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
[/quote]
Dia
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Cleomoni spune:
Almo din pacate stiu ca e scump dar atat am dat de la mobexpert, daca te uiti la pozele puse de mine cu mobila pe masuta de infasat se vede lampa si deasupra patului se vede lustra agatata.Eu le am in portbagaj la masina dar mai tarziu le fac poze cand ajung acasa si maine le pun sa vedeti cum 2 carpite costa peste 100 euro. Stiu ca si in Ger sunt mai ieftine dar e greu sa comanzi.Pupici
Cleo 26+ saptamani
Dia1609 spune:
dolores, eu vreau site-ul pe PM... multumesc
Dia
quote:
Originally posted by dolores
sa va mai dau ultimele noutati...dimineatza mi-am facut comanda de pe un site la urmatoarele lucruri: termometru digital cu varf flexibil, aspirator nazal, costumas, pantaloni cu botos si camasutza (ei le numesc pieptarash) si tot azi le primesc acasa..si preturile sunt destul de bune...daca va intereseaza va dau site-ul pe pm..pupicei
dolores25+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.
Dia
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)