Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

fetele, eu am tocmai am facut "ceva bun" - crema de zahar ars ca a vut tati pofta . Imi convine ca dureaza 5 min si e in cuptor si noua ne si place mult. Dar si eu am pofta de clatite si daca scap sa nu fac in seara sat, maine sigur servesc!

Am trimis listutza cu telefoanele fetelor inscrise pana acum pe mailul comun, descarcati, verificatzi, daca am greshit ceva sa ma iertatzi ca fac toate corecturile de care imi spunetzi. si nu uitati ca lista e deschisa, sper sa am cu ce o actualiza saptamana viitoare. O sa remarcati ca la unele dintre voi apar mai mlte date decat mi-ati dat (am mai furat din profilele personale, sper ca nu-i bai )

marcela 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

sa stiti ca si eu am auzit la fel despre biberoane si suzete ca bb sunt f pretentiosi si o sa schimbati multe pana o sa accepte ceva anume.
Fetele din Canada aici suntem norocoaser ca eu m-am gandit ca multe chestii care nu le folosesc pot sa le returnez asa ca nu uitati sa tineti chiatantele si ambalajul la tot ce cumparati.
Ktrinel am auzit ca un balansoar ar fi o idee buna de luat asa ca eu o sa ma uit sa-mi iau unul.
Danitasi eu am acum 35 dar nici nu ma gandesc ce varsta o sa am eu cand copilul o sa fie adolescent. Cu cat ai copii mai mici cu atat te simiti mai tanara iar Moni a lui Iri o sa fie bunica la varsta mea poate si ce a rezolvat. Eu ma simt tanara si o sa fac tot posibilul sa arat vesnic tanara si cocheta Fetele care sunt muuuuuuuuuult mai tinere ca si noi si isi pun astfel de probleme eu zic ca sunt doar mofturi.
Madaluta si mie mi se intarea burtica asa tare cand aveam vreo 23 sapt dar eu cred ca e atunci cand bebe sta pe orizontala si nu are asa mult loc ca si cand ar sta vertical. Acum fiind intr-o luna mai mare o simt f bine cand se pune iar transversal ca e mai teapana burtica si parca o simt la pipaiala si alteori cand parca nici nu o simt in burta cand o pipai. Cred ca e intarirea se datoreaza pozitiei copilului.
A si mi se mai intareste asa burta de parca e umflata cu popa atunci cand pap seara mult sau pap anumite fructe ex pepene galben si am inteles ca sunt acumulari de gaze si abia dimineata ma simt mai bine.

Moni28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Lavinia, despre chimen...nu stiu, ceea ce stiu este ca e recomandat ptr stimularea lactatiei, mai mult chiar nu stiu.
Povestea nasterii unde spunea mamica aceea ca i-a trebuit pampersi ptr adulti am citit-o si eu, dar nu stiu daca chiar este cazul, singura data cand am nascut normal mi-a rupt apa doctorita, deci nici asta nu stiu, dar nu cred ca-i cazul. Sau ptr cazul cand se rupe apa acasa, daca este multa si curge ca sa nu faci dara poate ca nu strica, dar nu stiu daca se vinde si la bucata, ca sa iei un pachet chiar nu-i cazul.

Roxana26+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

mirona, sunt de aceeasi parere cu laura, se poate fractiona norma .... un program de 6 ore poate chiar ti-ar convenii ....

mirona, eu stiu ca nu ai rabdare dar ......daca trebuie .......gandeste-te ca eu sunt acasa de la inceputul lunii martie ....
pupici

D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

danita ma alatur si eu mironei la stat acasa. ultima data am mers la serv pe 20 apr, de joia mare.imi luasem pantofi comozi pt prohod, a doua zi, si pt inviere, ca la 2 slujbe merg si eu tot anul, dar vineri pe 21 nu a mai fost cazul nici de prohod, nici de pantofi, ca a inceput hora unirii.

chris 24+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

corectura - mirona, ma alatur si eu danitei. scuze!

chris 24+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

alex si marcelac site-ul este in mail-ul comun pentru ca unele fete au avut probleme la deschiderea lui...si de acolo poate avea acces oricine.pupici

lavinia si marcelac..nu vreti voi sa dati o fuga la mine sa-mi aduceti ce ati facut bun??acum mi s-a pus pata sa mananc, dar problema este: cine imi face??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

va multumesc fetelor pentru sfaturi - si mie mi-ar parea prea mult sa stau acasa si ma gandesc doar la voi cand imi doresc prenatalul mai devreme - cele care stati de ceva luni acasa.

E vb de idiotenia sefului nu de rabdarea mea, de felul cum te trateaza cateodata, cum vb si cum are impresia ca te-a astigat la loz in plic. Zau ca m-a adus azi in pragul disperarii si am avut o reactie iesita din comun. Si ieri a mai fost una si luni inca una - si el continua sa se poarte la fel - indiferent ca eu sunt in situatia in care sunt - si atunci ... stau si ma gandesc .. ce e mai important? Sa stau pe tot salariul si sa-mi manc nervii cu idioti? Sau sa stau acasa linistita pe 85% din salar ... si aici pot sa ma dau singura cu capu de pereti ... nu am nevoie de el.

Roxana merci de lamurile cu biberoanele - cred ca ai dreptate - sper sa am lapte cat mai mult timp. Eu am fost sfatuita sa cumpar sterilizator abia dupa nastere.
Despre ceaiuri stiam ca sunt doar cele doua valabile pentru lactatie: anason si fenicul. Chimenul este pentru dupa nastere. Zic prostii? Si parca si bebe primeste tot de chimen pentru colici. Sau?

Madaluta neaparat intinsa in pat pe stanga si stat cat mai mult. incearca si mangaieri usoare pe burtok. daca nu cedeaza nici pana maine - fa un control ... indioferent cine te vede ... poate sa-ti dea un sfat.

ruxmax si mie mi se pare dubeshă treaba la tine. Ce zice medicul? Bebe cum e? In grafic? Acum ca sa te linistesc un pic ... eu am o prietena care a inceput sarcina la 54 de kg si in final a avut 55. A slabit fff mult pe perioada sarcinii si astfel nu putea sa-si dea seama cat e sarcina si cat e ea. Bebe a fost putin mai mititel .. in ultima luna nu a mai pus nimic pe el ... dar acum sa-l vezi ... are deja 5 luni si e cam prea grasun zic eu. Deci curaj si capu sus ... daca medicul spune ca e totul OK ... asa e.

mayaione felicitari pentru . Fug sa te trec si in lista. Bravo mami! Bine ai mai revenit printre noi.

ma duc sa-mi calculez cat concediu mai am si ce fac cu prenatalul. Merci de raspunsuri.

Miro29+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

almo ador chestia asta cu dusul inapoi...ca eu nu am chef de stat si probat mult timp prin magazine ...asa ca cumpar si apoi duc inapoi...
si nasa mea care are tot fetita (de 1 an ) o sa imi dea multe chestii ...de-aia nici nu ma grabesc cu cumparatul . si nici nu o sa cumpar fara ea , ca ea deja a batut tot orasul la picior , stie o groaza de shortcut-uri si deal-uri bune , asa ca nu ma grabesc.

si eu sunt fan GAP, si MEXX dar mai mult pt copii, nu ma avantajaza cele pt femei ...sunt cam ingustute.ZARA merge , dar doar unele.

cum ai facut tu de ai convins medicul ca vrei cezariana? sau el a decis? trebuie sa incep si eu sa intreb doctora despre nastere.
pana una alta, azi am control.

Donia, Iulia ?? voi ce mai ziceti?

Ktrinel si 26sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Ktrinel mie nici nu-mi place Maxx si Gap pt mine nu sunt geul meu. Ma refeream strict la copii. Eu sunt fun Guess, Mango, Bebe sau da, unele doar de la Zara, nu sunt genul clasic elegant.
O si eu ador dusul inapoi dar nu pt ca nu-mi place sa incerc ci pt ca sunt f f nehotarata si rareori sunt multumita sau ma indragostesc de ceva la prima vedere.

Sa-mi conving medicul ca vreau cezariana la mine nu a fost asa de dificil ca i-am zis ca am 35 si nu sunt f mare in bazin si sunt mignonne si ca nu o sa-mi fie f usor plus ca copilul l-am avut prin tratament de infertilitate asa ca nu vreau sa risc nimic sanasc natural. El a si zis ca m-am chinuit destul sa-l am si ca e ok. A mai zis ca totusitre sa am un motiv bun si i-am mai zis ca am fost diagnosticata cu anxietate si nu cred ca fac fata respiratiei in timpul travaliului. O amica a zis ca atunci cand ea s-a nascut s-a folosit forcepsul si ca i-au atins un nerv la fata si primul ei an de viata a facut tot felul de tratamente si ca nici acum nu e bine si ca ea refuza sa se foloseasca forcepsul pt copilul ei in caz de ceva asa ca e raspunderea medicului de ce se intampla. Si ala i-a facut cezariana pe acest motiv. O alta nu a avut nici un motiv dar a zis ca ea vrea doar cezariana si cand a vazut-o ca e f f hotarata i-a facut. Se pare ca iti face pana la urma daca asta vrei. Inca una am auzit ca a insistat cu cezariana fara motiv si nici nu a putut sa minta ceva ca e preoteasa si o sa-i faca cezariana.
Asa ca daca asta vrei ori minti ceva ori esti tare pe pozitie.
Am 4 prietene care au nascut cu cezariana si a zis ca a fost super ok chiar si a doua zi.
Bafta!

Moni28+ cu

Mergi la inceput