Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 21
desiree spune:
Buan fetele,
abia acum am reusit sa mai intru si eu
miro sunt bucuroasa sa te ajut cu intrebarea ta; concediul prenatal si postnatal se calculeaza in zile calendaristice, stiu asta de la o proaspata mamica colega cu mine..nu te mai enerva, fii mai egoista..nu ne ridica nimeni statuie...pupici
desiree 24+
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"9George Orwell)
madaluta spune:
Offf,...sunt cam speriata k mi s-a intarit burtica si nu vrea sa mai cedeze deloc. De aseara este asa desi am luat no-spa si am stat in pat.BB se misca la fel k de obicei, dar mie mi se pare k mi se intinde toata pielea de pe burta si e gata sa pocneasca.Voi ce ati mai luat cand vi s-a intamplat asa? Mie imi este frica pt k medicul meu este in concediu si nu am pe cine intreba
acum...Please...help...
Stiti cumva si care sunt motivele pt care se intarteste burtica?
Madalina 23+
cuburtika aferenta,
desiree spune:
apropo de suplimentul acela: eu salivez de mai multe luni..firma unde lucrez eu il tipareste..SAPTAMANAL !!!
desiree 24+
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"9George Orwell)
almo spune:
Ktrinel nu m-am apucat inca de cuparaturi ca am o gramada de promisiuni de la prietene care au copii de un an sau mai putin. Am f multi prieteni si uite asa am adunat deja cateva lucruri. Am carut (chiar 2) unul vreau sa-l duc in Ro si sa-l las acolo cuiva care o sa aiba nevoie. Am un scaun de papa pt mai tarziu si rotobil static. Mai am promisiuni pt multe altele vanita, play pad, bazinet etc ca nici nu stiu ce sa cumpar. Am zis ca mai astept pana la sfarsitul lunii sept si vad atunci ce imi mai trebuie.
Cert e ca tre sa iau si eu lucruri intime pt bebica cum ar fi haine de corp si cosmetice. Cu toate ca la capitolul cosmetice am auzit ca apa curata si eventual sapun sunt sfinte. Dar cum e fetita tre sa aiba si ceva mai finut nuÉ cum ar fi o cremulita, un parfumel bebe... O sa-mi trebuiasaca geanta aia pt purtat lucruri bebe.
MAgazinul ala nu e si la noi. Eu o sa ma orientez pe Maxx, Gap si Zara si o sa ma uit mai ales in reduceri la sfarsit de sezon. La Maxx si Gap gasesti lucru misto in reduceri. Mai e un magazin aici la noi Designer Depot ( la voi nu e inca doar in Ontario si Alberta) care are tot felul de firme italiensti de ex (dolce gabana) si sunt la preturi reduse.
Eu am cumparat doar trei piese de imbracaminte si alea pt un an ca mi-au placut. Eu sunt obse de cumparaturi si merg la cumparaturi aproape saptamanal si pana acum m-am abtinut cu greu.
Aragaz nu am asa modern ca eu am cuparat casa acu 2 ani, casa construita doar de un an la vremea aceea si am luat-o cu tot ce pusesera prorietarii inainte. Mi-ar fi placut sa fi avut altfel de aparatura in bucat dar deocamdata e ok si asa ca nu-mi vine sa le schimb fiind totusi noi.
Ce-i ala stroller si Peg-PeregoÉ Eu sunt cam pe lanaga la capitolul lucruri pt bebe. Am o prietena care-mi zice sa nu-mi iau nimic pana nu o intreb pe ea ca poate are ea si sa nu dau banii, plus ca zice ca tre sa fiu f atenta cu ce iau ca pot sa risipesc usor bani in perioada asta pt lucruri care nu-mi folosesc. Si uite asa ma tin in frau dar si cand imi dau drumul...
Nici eu nu stiu de nici un vaccin.
Moni28+ cu
mayaione spune:
Buna fetelor! Mai apar si eu din cand in cand. Acum stiu sigur ca e fetita pentru ca am vazut sexul f clar cu ochii mei. Are 1350kg si face acrobatii in burtica tot timpul. Nu mai pot de dragul ei.
Madaluta burtica tare am si eu mai mereu si intr-adevar nu cedeaza mereu la nospa. Eu bag apa multa si stau in pat pe partea stanga pana incep sa ma simt mai bine. Am observat ca se intampla si cand mananc f mult si ma balonez. Pupici la toate fetele!
almo spune:
Marcelac am citit Shogun mai demult dar tare as reciti-o asa ca mi-ai dat o idee buna sa mi-o cumpar si pe asta. Pupici si tie. Prietena mea mi-a scris ca a luat contact cu tine.
Moni28+ cu
marcelac spune:
ruxmax - eu zic ca problema devine serioasa, nici un kg la 24 de saptamani... nu cred ca e prea bine. Eu nu sunt de fel pentru vitamine dar cred ca in cazul tau ar putea fi nevoie... bb e ok, creshte bine? Trebuie sa maninci, gandeshte-te la ce aveti tu si bb nevoie (proteine, fibre, minerale, vitamine) si incearca sa itzi faci un meniu care sa cuprinda cel putin 2 grupe pe zi. Sau plimba-te prin magazine si incearca sa itzi faci pofta... trebuie sa gaseshti o solutzie
dolores - vreau si eu site-ul poate livreaza si in Cj... sau macar sa vad ce este
marcela 25+
Lavinia_P spune:
Bamboletta,foarte frumoasa burtica Tweety si foarte priceput sotiorul tau.daca il pun pe al meu cred ca ma stric de ras ce iese.
Mi-am adus aminte ca am citit una din povestile nasterilor in care eroina spunea ca dupa ce i s-a rupt apa si-a pus pampers pt adulti ca sa nu lase dare in urma ei.
Fetele deja mamici, asa e?Sa ne pregatim si cu asa ceva?Sau care ar fi solutia in momentele alea?
Roxana C, chimenul nu contine chinina din apa tonica de care s-a speriat Dolores?
Eu mi-am facut ceva bun..clatite cu nutela si dulceata de capsuni.Dupa aia mi-am "admirat" latimea posteriorului si ma mustra constiinta.Asa ca ma duc acum sa ma plimb (adica mers pe jos) ca sa mai consum calorii.
Fetele din Iasi, eu de pe 15 ma duc la cursuri prenatale.Mai vine cineva dintre voi?
O seara placuta,
Lavinia 26