Piticodromul de sept-oct 2005 (135)
Raspunsuri - Pagina 7
maddy77 spune:
Buna fetele,
iar am facut-o lata...am trecut copilul de pe nan fara lactoza pe milumil,si aseara s-a terminat cutia de nan, asa ca i-am dat de dimineata milumil simplu si trebuia sa-i mai adaug o masura de nan(eram la 5 milumil+1 nan)..iar mi-a facut kk moale de iesea prin pampers
Acu nu mai stiu ce sa fac,s-o trec din nou pe nan fara lactoza,sau sa-i fac combinat?Ma gandesc,se poate sa fi facut si de la iaurtul de aseara..nu mai stiu,cert e ca ma enerveaza rau de tot kk asta.
vad ca vorbiti de bona,eu teoretic am scapat de stres,a iesit socra de azi la pensie..si zicea ca ar vrea sa stea cu asta mica...am incredere sa o las cu ea,numai ca o sa fie un fel de mutat soacra la noi..asa a fost si cand am nascut,venea dimineata si pleca noaptea..sper sa nu ma streseze prea tare.
kristinuta,bianca in ultima vreme nu e preocupata de jucarii,le ia pe toate si le arunca,am impresia ca nu-i mai place nici una...in schimb ar sta sa rasfoiasca reviste, se se uite la TV, sa faca ordine in dulapuri...ii plac pixurile f mult si tot felul de cutii.Jocuri speciale n-am incercat inca..I-am luat niste cuburi si nu se joaca cu ele.
Simo74 spune:
Buna dimineata spre dupa amiaza direct
Kristinutza incearca sa-i iei lui Raducu cercuri pe bat sau forme pe bat , habar n-am cum le cheama. Luca este fascinat de ele, sta si se chinuie sa nimereasca gaura de la cerc pe batul cu pricina. E mega haios ca scoate si limba in coltul gurii (sa semene totusi putin si cu ma-sa) si este evident ca se eforteaza. Si cand ii reuseste bate din palme
Ioana Ce i-ai citit Mirunei?
Cristina ai copii mari de acum daca stau singurei in spate
Marlena bine ai revenit! si bine ca ai scapat de renovari!
Ruxi duminica la ce ora veniti la noi?
Maddy nasol cu kkariseala asta a Biencutzei. Parerea mea este sa introduci treptat Milumilul, cate o masura in fiecare zi. Pupam burtici bolborositoare
maddy77 spune:
Simo,super haios Luca cu cercurile..o sa-i iau si eu lui bianca daca gasesc.Tu de unde le-ai luat?Milulmilul l-am introdus treptat,cate o masura pe zi si azi era ziua cu 5 milu +1 nan si am sarit peste ea,i-am dat decat aseara,m-am gandit ca n-o sa se intample nimic daca sar peste o masa.
marlena,bine ai revenit si felicitari pentru dimensiuni!
Simo74 spune:
Maddy jucaria "batul si cercurile" am vazut-o cam peste tot: la Carefour, Miniblue si chiar si in Megaimage. Difera culorile si textura cercurilor
locca spune:
Maddy, ce porcarie cu kk asta ... si noi ne mai luptam. Ba are cateva zile ok, ba da iar inapoi spre diaree. Ma cam dispera.
Simo, eu as zice ca dupa-amiaza, dupa ce se trezesc si mananca baietii. La voi cum mai e programul? Matei doarme de obicei intre 11(12) si 2, papam si suntem gata de plimbari etc.
In alta ordine de idei, ca sa va stresez iar cu intrebarile mele tampite referitoare la lapte, are ceva daca incerc sa-i dau copilului milumil 2 si nu 3? Ma gandesc ca poate nu ii place cu gust de fructe.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Simo74 spune:
Ruxi dupa 2 e perfect si Luca are acelasi program. Oricum, ne auzim la telefon.
Milumil 2 este si mai dulce decat Milumil 3, are gust de vanillie...e dulce, dulce, dulce. Milumil 3 contine si niste cereale ca de nevoile de hranile ale copilului sunt mai mari. Iar in ceea ce priveste gustul de fructe, e destul de ok, chiar racoritor as putea spune. Chiar aseara am tras o dusca de Milumil 3 ca ramasese de la Luca si e bunutz
Ioana75 spune:
Salut fetelor! Ma asteapta rudele acasa, sper sa supravietuiesc. Am programat-o luni pe Miruna la Priorix la Calapod. Saptamina viitoare o sa plece Calapod in concediu, pina pe 11 septembrie.
Maddy, of, succes cu kk. Si Miruna cred ca face moale; de fapt, eu nu stiu cum arata ala moale, asa ca eu zic ca e normal orice.
Marlena, bine ca ati scapat de mesteri!
Cristina, Miruna face bine, multumesc de intrebare.
Simo, fain ai povestit. Am citit carti pentru copii, i-am luat multe carti din alea cu 4-5 foi de carton gros, si ii citesc si textul, si ii si povestesc tot ce se intimpla pe pagina aia .. ii place foarte foarte mult, sta atenta oricite carti am citi! (si de la Boston la Bucuresti e ceva distanta)
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Simo74 spune:
Ruxi si mi-am adus aminte...din sursa sigura Milumil 2 este formula "cea mai prost inspirata dintre cele 3"...asta am aflat dupa ce am indesat copilul 4 luni cu el ...exact din cauza gustului, au scapat cam multa vanilie
locca spune:
Simo gata, m-ai convins, ii iau nr. 3 si il incerc. O sa va comunic impresiile lui si ale mele dupa
Ioana, bine ca mi-ai zis ca e in concediu tanti calapod pana pe 11 sep.
locca spune:
Hihi, Ioana, asa ziceam si eu inainte de episodul de enterocolita, habar n-aveam daca era normal sau nu kk lu' fimiu. Acum de fapt face cam ca inainte, doar ca sunt mult mai atenta si cum mi se pare ca e un pic mai moale cum ii dau orez .
Succes cu fameleonul!