Usa de metal

Usa de metal | Autor: bran

Link direct la acest mesaj

Salut,

vrem sa ne schimbam usa de la apartament si poate ne ajutati cu ceva info.

Vrem una metalica, antizgomot, izolata bine, cu un sistem de inchidere nu prea sofisticat... Unde gasesc? Asigura cumva si montajul? Pe langa usa mai tb sa cumparam ceva? Voi ce ati recomanda?

Nici nu stiu ce sa mai intreb, dar sper ca ideea este clara.

Merci,
Adriana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Draga mea, vad ca esti in Bucuresti. Daca intri la KFC gasesti pe tejghele o revistuta numita "Oferte speciale". E o revistutza pt amenajari interioare si exterioare. Gasesti acolo oferte pt usi metalice. A mea este Beyler http://www.beyler.ro/ si sunt f multumita de ea. Am dat acum 3 ani 7 milioane cu tot cu transport si montaj. Dar preturile variaza. Succes!

www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geghi spune:

Buna,

Poti merge pe Sos. Mihai Bravu, la http://www.axacenter.ro/ si nu numai...in aceeasi zona se gasesc multe magazine de genul celor de mai sus. Pretul usilor variaza intre 475-1000 RON iar transportul si montajul intre 120-150 RON. Montajul presupune insa doar scoaterea usii vechi si fixarea celei noi, asa ca ar fi bine sa ai pe cineva care sa "finiseze" peretele. Altceva...nu mai tb sa cumperi. Ca bonus - soneria inclusa , tb doar sa ii pui baterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Tocmai am cumparat un apartament...pe care ne pregatim sa il renovam iar singurul lucru pe care dorim sa il pastram de la fostii proprietari e usa metalica...problema ar fi doar butucul...stiti cumva la usile metalice cum se procedeaza...a schimbat cineva butucul pana acum?

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Adriana, ca una patita cu hotii , iti recomand sa dai mare atentie sistemului de inchidere. Adica, degeaba ai usa metalica, daca incuietorile nu sunt cat de cat mai greu de "manevrat".
In plus, eu ti-as recomanda sa cumperi si zavor la usa (macar sa fii sigura ca atunci cand esti in casa nu intra nimeni peste tine. io asa am patit si de aia zic)

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Noi ne-am cumparat o usa metalica de la un magazin de cartier fara pretentii cu 500 RON (montajul inclus in pret). Are sistemul de inchidere foarte bun, in 3 puncte plus o tija metalica sus si jos. Dar toate cu o singura cheie. Plus iala pe dinauntru. Are chiar si sonerie incorporata. Aceiasi usa am vazut-o ulterior la un magazin de centru cu 700 RON.
Deci am facut super afacere.
Asa ca informeaza-te bine inainte de a cumpara. Nu de alta dar risti sa platesti dublu acelasi obiect!

printze

Mergi la inceput