Slabire- ULTIMELE KG

Slabire- ULTIMELE KG | Autor: mama_lui_alex

Link direct la acest mesaj

Mai dragelor,

De aprox. 4 luni m-am hotarat sa slabesc (aveam la 160, 55 kg). Doream sa slabesc prin schimbarea modului de viata (caci fumam, mancam dulciuri in prostie, mai un ghiveci, mai o tocanita, nu faceam sport, etc). Nu eram grasa, dar doream sa fiu atletica. Acum am ajuns la 48 kg, dar doresc 44-45 kg (sa scap odata pt. totdeauna de aripioare), sa am solduri si picioare subtiri.

Sa ma ia naiba daca reusesc - mai am 3kg care nu se misca. Fac sport de min 3 ori pe saptamana (cel putin 1-1,5 ore) - deja am ajuns sa lucrez cu greutati - lucrez cu precadere zona "cu probleme" (dar nu numai). Muschii au devenit mai tonici, se vede clar - dar celulita e inca la locul ei (redusa vizibil, dar este...inca suficient de multa).

Fac masaj (anticelulitic), cu impachetari de cel putin 3 ori pe saptamana. Deja nu se mai vindeca echimozele de pe picioarele mele (apar constant unele noi)..Lichide...cel putin 3-4 l/zi.

Fructe, legume, proteine la greu ..(mai pacatuiesc cu un cub-doua de ciocolata/saptamana) - chiar nu pot...trebuie sa am si eu un dram de satisfactie...Tocanitele&co...ehe..vremuri demult apuse - deja mi se face rau daca mai mananc ceva anapoda.. Acum ma crucesc de ceea ce puteam manca..

Am ajuns si la diete (drastice) - proteice, am trecut si pe la Clarinol si pe la fibrobar...am citit si "rascitit" forumul asta de 10 de ori (de cate ori ma urc pe cantar si ma enervez..)

Nu mai stiu ce sa fac...in afara faptului ca ar trebui sa mai am rabdare si sa perseverez...Am ajuns la faza in care ma simt excelent, mananc cat pot de corect, imi ridic nivelul de adrenalina suficient prin sport...vreau picioare subtiri si sa scap de aripioare!!!!Este clar o faza de mentinere...pe care nu pot sa o depasesc.

Cum dam jos ultimele kg??

Scuze de mesajul lung - dar poate ati trecut si voi prin asta si-mi dati o mana de ajutor...

Pupici mici,
Mama_lui_Alex

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Sunt kilograme care s-ar putea sa nu se duca niciodata ... asta e parerea mea. Pt ca daca tu continui sa-ti chinui organismul poti obtine efectul yo-yo, ceea ce e f de nedorit. E doar o parere :)
Mult succes!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Singura solutie-nu te stresa,accepta-te asa cum esti acum,continua sa mananci sanatos,bea multa apa si nu te lasa de sport.
In mod sigur vei obtine rezultatele dorite.
Sunt sigura ca persoanele din anturajul tau nici nu obsearva micile tale deficiente.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Field_mouse spune:

Cred ca sunt particularitatile constitutiei tale - cand eram slaba si frumoasa (1,66 m - 48 kg, he-he, vremuri, vremuri) - TOT ARIPIOARE AVEAM, , degeaba ma chinuiam ca hotu' de cai sa scap de ele - nu ajuta nimic (poate liposuctie, dar nu eram disperata in asa hal ca sa ajung la asa ceva).
In schimb, am 2 prietene, care nu sunt deloc slabute (asta ca sa nu le jignesc) si nu au avut niciodata aripioare, linia soldului e foarte frumoasa.
Sora mea are aceleasi tip de corp ca si al meu (am in vedere proportii, predispozitii, etc.) si n-are aripioare, dar la 1,60 are doar 38 kg, ceea ce nu este tocmai normal, dupa parerea mea. (aia de mica nu mananca nimic si are mofturi de vai de mama mea).
Deci, tre' sa te accepti asa cum esti. Bravo ca ai reusit sa dai jos 7 kile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mama_lui_alex felicitari!
Eu zic ca ai un regim de viata excelent si o greutate f buna in raport cu inaltimea. Incearca sa-l mentii. E posibil ca kg alea sa le dai jos dupa o perioada de prag, poate fi si de cateva luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Dragele mele,

Multumesc mult de raspunsuri.

lgireada - nu cred ca mai poate fi vorba de vreun yo-yo (acum sunt la faza doar "yo":)) - caci celalalt "yo" - e legat de "tocanite" - jur ca nu mai pun gura in viata mea pe ele (stiti si voi cum este - mai un sandwich, mai o mamaliguta cu sarmalute, mai o ciorbita ca la mama) - SA NU MAI AUD DE ELE! JUR SOLEMN! (1 portie/luna...:))

Field_mouse - la 38 de kg nu vreau sa ajung - nu-i bine!!! Ma enerveaza ca am dat jos relativ repede aproape 7kg ...dar ultimele nu vor sa se miste - s-a intepenit cantarul rau de tot.

Luna75, daniella4 - cred ca sunt in faza de "acomodare" - cred ca trebuie ca organismul sa se "stabilizeze" si poate, abia pe urma mai reusesc sa dau jos 2-3 kg.

Sa va spun ce fericita sunt (deja am prins "aripi" (la figurat!! nu la celultita:))..asta conteaza f.f. mult)..Ieri dupa amiaza, m-am intalnit cu niste prieteni (prietene) cu care nu ma revazusem de ceva timp. Reactia lor spontana a fost - "Doamne, dar ai slabit rau de tot!"..ei!!!!????"M-AM SIMTIT ETRAORDINAR DE BINE"...Asta dupa ce abia trecusem pe aici si-mi plangeam de mila..

Dar aripioare tot am - si le dau eu jos!!

Pupici mici,
ma duc sa ma inscriu pe "listele de suport"
Mama_lui_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiamoni spune:

Mama lui Alex, poti sa ne spui ce maninci intr-o zi, exact?

Mergi la inceput