Sa-i spun sau sa nu-i spun???
Raspunsuri - Pagina 14
pareja spune:
sigur, dar daca nu banuieste nimic inseamna are incredere totala. vede ca s-a schimbat ceva in starea sufleteasca a partenerului, ca e tras la fata, stresat, nedormit etc. dar o pune pe seama altor chestii, gaseste orice scuza posibila ca sa-l iubeasca, consoleze si sa nu observe. in acest caz crede ca e afectat de decesul cuiva.
cl spune:
quote:
Originally posted by anca74
...
[navy][size=3][font=Tahoma]Draga Claudia, eu cred ca tu esti cea care nu a inteles cum trebuie sensul mesajului Teodorei.
...
============
How wrong it is for a woman to expect the man to build the world she wants, rather than to create it herself.
Ba am inteles foarte bine si am citit bine. Mai atenta ar trebui sa fii tu. Dar, exact ca si Teodora, nu ma mai obosesc nici sa-ti dau citate si nici explicatii si nici altceva. Oricum, trebuie sa recunosc ca ai reusit sa ma distrezi bine.
Doina, ma bucur ca prietena ta incepe sa-si revina .
Claudia
o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!
anca74 spune:
quote:
Originally posted by cl
Ba am inteles foarte bine si am citit bine. Mai atenta ar trebui sa fii tu. Dar, exact ca si Teodora, nu ma mai obosesc nici sa-ti dau citate si nici explicatii si nici altceva. Oricum, trebuie sa recunosc ca ai reusit sa ma distrezi bine.
Claudia
Well, eu iti repet ca n-ai inteles nimic.
Totusi, te felicit calduros ca nu te mai obosesti sa-mi dai alte explicatii. Nu de alta, dar m-ar obosi la fel de mult ca si pe tine sa-ti raspund la alte explicatii inutile.
Cu plecaciunile de rigoare,
Io
============
How wrong it is for a woman to expect the man to build the world she wants, rather than to create it herself.
doinabita spune:
E o situatie urata!De fapt nu e vorba de casnicii fericite, atunci cand unul dintre soti inseala...traiesc in minciuna, din acele delegatii se intorc fiecare la casa lui si se prefac ca totul e OK?eu as sparge gheata si as vorbi cu sotul celalalt,pana la urma copii cresc isi urmeaza drumul lor in viata si daca as fi in situatia asta m-as trezi ca am trait alaturi de un barbat care daca m-a inselat inseamna ca nu m-a iubit!Dar asta este parerea mea!Nu as putea sa ma prefac ca totul e bine, cum sa-l mai primesc in patul meu?cum sa-l mai iau in brate?Nu as putea...
bita doina
cl spune:
Doina, ce e normal pentru unii, e anormal pentru altii si invers. Si nu exista numai alb si negru, sunt si nuante multe intre ele. Exista casnicii in care partenerii isi cauta unul altuia amanti (a fost un caz chiar aici, pe DC) sau se intalnesc cu alte perechi si fac schimb de parteneri. In altele fiecare partener are viata lui, asa s-au inteles de la inceput. De ce stau impreuna? Nu stiu, probabil ca sunt lucruri care ii tin legati, probabil ca practica sexul ca pe un sport, n-am idee, e treaba lor. Lor li se pare normal, altora anormal. In alte casnicii unul din parteneri e abuzator (fizic sau psihic). Cel care este abuzat reuseste sa se rupa sau nu din acea casnicie. Noua nu ni se pare anormala situatia respectiva, lor nu si se complac (unii) in acea situatie toata viata lor. Din diferite motive pe care le intelegem sau nu. Si exista si casnicii in care se pleaca cu convingerea ca nu se vor insela niciodata. De ce se ajunge la tradare? Nu se stie niciodata. Sunt parteneri care nu afla ca au fost inselati, sunt parteneri care afla si iarta, sunt parteneri care au aflat si se fac ca nu stiu nimic si altii care nu iarta si rup relatia. De ce se intampla? Nu cred ce vom stii cu precizie vreodata. Suntem diferiti si reactionam diferit. Stiu doar ca la o casnicie ai de lucru serios, daca vrei s-o pastrezi. Si mai cred ca iubirea nu e suficienta intr-o casnicie. Iubirea se mai duce (puteti sa dati cu orice, nu cred ca dupa tz ani de casnicie iubirea e la fel ca-n prima zi! cred ca doar iubirea pentru copilul tau e vesnica!!!), dar daca nu raman interese si preocupari comune sunt putine sanse ca o casnicie sa reziste in timp. E doar parerea mea.
Ii doresc prietenei tale sa-si gaseasca linistea si fericirea cat mai repede!
Claudia
o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!