Sa-i spun sau sa nu-i spun???

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

O sa va dau o veste:pe "domnul"l-a parasit si amanta i-a spus ca o tenta atunci cand stia ca iubeste "din furat"ceea ce ne era al ei,ca asa nu are farmec,nu il vrea pentru ea doar caci nu are de gand sa se lage la cap cu unul care isi insela nevasta!prietena mea se prezinta binisor,isi pune ordine in viata, isi face planurile pentru divort.Am avut curajul sa o intreb daca ea crede ca am gresit ca nu i-am spus din prima, cand am observat ceva,imi era cam jena,putina teama de raspuns dar mi-a spus ca s-a gandit bine si a fost timpul scurt sa am o certitudine in ceea ce ii spuneam si nu m-ar fi crezut,el probabil ar fi negat,poate ar fi fost mai atent si nu l-ar fi prins.Mi-am luat un pietroi de pe suflet...

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Doina, bine ca s-a terminat asa!!!
dar tie ce ar fi trebuit sa-ti spuna prietena ta?!
era logic ca nu-ti putea spune ca ar fi crezut daca-i spuneai ca sotul o inseala.....problema era felul in care o spuneai....acum nici nu mai conteaza,conteaza sa-i fii alturi!
si oricum eu am apreciat ca tu te gandeai cum e mai bine sa faci ca ea sa vada adevarul,practic nu prea ai avut loc de-ntors ca povestea asta s-a derulat destul de repede!!!
ma gandesc ca o sa avem si o continuare ca dl. acum ramas fara nici o "proptea" in viata o sa-i fie tare greu si la cine ar apela prima data?!
normal,la sotie ca ea poate fi "aburita" mai usor!!!
si tare urat si cum a procedat amanta mi se face greata ,acum ca a distrus o famile nu-si mai are rostul....tb. sa gaseasca alte victime.....nu zic ca el nu ar fi de vina,dar.....nu mai zic nimic!!! mai bine....

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

...si dupa cum spuneam mai adineaori, D-zeu le aranjeaza pe toate...EA intr-un final isi va revenii, se va vindeca, iar el...GOOD LUCK !!!

Sa nu avem nazuinte prea mari pentru ca prabusirea sa nu fie prea dureroasa.

32+ Gogosica Mathea si
Lucas 04-05-2000

http://tickers.baby-gaga.com/p/fly291ps_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Am fost plecata cateva zile...dar va dau o veste :prietena mea a depus dosarul de divort, mai e trista putin, e normal!iar domnul si-a pierdut serviciul!a facut ambitie cu sefii, din cate am auzit...
Totul in viata se plateste mai devreme sau mai tarziu!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pareja spune:

pe drum spre serviciu ma hotarasem sa postez si eu azi la acest topic ce nu-l citisem. consider ca un adevar brutal spus unui prieten e mult mai bun decat o surpriza din asta. deci asta imi confirma inca o data convingerile.

as vrea sa va stiu parerea in legatura cu alta situatie si consider ca nu sunt off topic. daca v-ati prinde voi sotul cu alta care e la randul ei maritata, i-ati spune sotului ei? nu ca razbunare ci din dorinta de a scoate tot adevarul la iveala. de ex daca sunt prieteni de familie respectivii.

si acum caz concret: ea inseala si e prinsa de sot. cel cu care inseala e casatorit si coleg de servici cu ea, sotia lui colega de servici cu amandoi si cu mare influenta in firma. e singura ce nu stie nimic dar daca afla ii poate distruge profesional pe amandoi. relatia dureaza de ani si au fost de multe ori invitati unii la altii in aceasta perioada. porumbeii au petrecut o gramada de "delegatii" prin diverse hoteluri si statiuni, inclusiv drumuri cu vagonul de dormit din motive pur sexuale, treburi fictive la destinatie. ambii au copil mic si pana de curand casnicii fericite. ce trebuie sa faca sotul ce a aflat primul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adria_ spune:

Eu m-as simti jignita, mintita si n-as mai putea sa ma gandesc la sotul sau sotia nimanui. Doar la mine, la ce am de facut pentru mine. Daca m-ar intreba ce s-a intamplat sotul care nu stie, probabil i-as spune, altfel nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEO spune:

eu cred ca ar trebui sa ii spui, chiar daca adevarul doare, poate are sa-ti multumeasca mai tarziu.
Mie mi-ar fi prins foarte bine daca cineva mi-ar fi deschis ochii mai devreme despre relatia extraconjugala a sotului meu, si nu trebuia sa treaca 2 luni de zile ca eu sa-mi dau seama ca se intampla ceva. Este adevarat, cei care stiau de relatia lor erau colegii lui nu si prietenii mei din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_karina spune:

Pareja, aceste casnicii de fapt nu sunt fericite, cum scriai tu. Probabil ca asta se vede din afara. Din pacate sunt prea putini cei carora le pasa cu adevarat de consecintele adulterului, totul este luat in gluma, si de multe ori sunt frante inimile nevinovate ale propriilor copii. Sunt prea multe cazuri de care am auzit asemanatoare celor de mai sus, si nu mai este aici vorba de cautarea unei alte iubiri, in afara casniciei.Cred ca e vorba de distractie si imaturitate. Sunt inconjurata la servici de astfel de persoane, care inseala, si femei si barbati, si toti pozeaza in "familii fericite" cata vreme nu se afla...Au cam tot ce le trebuie, situatii bune, copii reusiti! Si inseala, ba se si lauda cu asta.(unii)
Nu am prieteni apropiati intre ei, ca sa-mi permit sa intervin in viata lor. Stiu ca se viziteaza intre ei, unul din parteneri neavand habar si celalalt il/o inseala cu prietenul/prietena de familie cu care isi petrec weekendurile. Si nu e un caz singular, repet.
Referitor la intrebarea ta, eu sunt cam drastica de felul meu si daca mi-as surprinde sotul cu o altcineva, indiferent ca e colega, prietena, l-as anunta pe sotul respectivei. Nu stiu daca si cum as putea trece peste asta.

si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pareja spune:

@Adria: sotul ce nu stie nu banuieste ca "cava s-a intamplat"

@Theo: sunt colegii ei in acest caz si dupa cum spuneam ea o poate distruge profesional. sa-mi asum aceasta "vina"?

@blue_karina: asa e, nu sunt fericite aceste casnicii. doar cei ce nu stiu sunt fericiti. din pacate eu vad din interior si nu de afara. si ai mare dreptate ca asta fac cei ce ai tot ce le trebuie. femeile mai ales cred ca o fac de "prea mult bine". adica una stresata de un sot gelos si cu griji materiale nu mai are pofta de "distractie". pe cand una ce are tot ce-si doreste incepand de la parfumuri si tzoale ca sa arate bine si pana la lipsa grijilor gospodaresti normal ca are chef de "munca si delegatii". daca sotul umbla ca un nebun prin magazine de femei si i le pune toate la dispozitie, ea nici macar efortul de a si le cumpara singura nu trebuie sa-l faca, nu trebie sa se mire ca ea atrage si nu rezista tentatiei. daca sotul e asa bou ca sta in weekend si face mancare sigur ca ea merge la un tenis cu amantul.... doar o face pt fizic, sa arate bine pt el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adria_ spune:

Pareja, mi-e greu sa cred ca dupa ce sunt descoperiti se mai poarta ca inainte. Trebuie sa banuieasca ceva si celalalt sot. Mai ales ca zici ca sunt colegi...

Mergi la inceput