Sa-i spun sau sa nu-i spun???
Raspunsuri - Pagina 12
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by anca74quote:
Originally posted by Teodora D.
eu as tacea.
Eu cred ca persoanele care adopta politica asta a strutului se gindesc in primul rind la ele, la inconfortul pe care si l-ar creea astfel singure, si nu la prietena / cunostinta lor inselata de sot. Le este teama ca pot fi sursa unor discutii monstru, certuri, etc. si, din lasitate, prefera sa dea bir cu fugitii cind e vorba de treburile altora.
Din cite imi aduc aminte, exista o vorba pe la noi: "prietenul la nevoie se cunoaste". Halal "prieteni" sint unii cind isi iau talpasita in momentele de rascruce...
As completa ca ma lipsesc cu placere de asemenea "prieteni".
============
How wrong it is for a woman to expect the man to build the world she wants, rather than to create it herself.
intregul tau rationament e gresit. nici nu ma obosesc sa-ti dau o bila neagra pt. insulta.
carli1617 spune:
Ce limpede se vede totul dinafara!
- este evident ca acum nu o iubeste (poate a iubit-o candva)
- prietena ta trebuie sa fie fericita ca a scapat de "pervers" acum, cat inca este tanara si nu are copii cu el
- va cunoaste pe altcineva cu care poate va fi fericita si va avea copii
- va invata din suferinta asta ca numai in Dumnezeu poti avea incredere oarba si ca
- trebuie sa fii independenta, nu sa te altoiesti pe barbatul de langa tine, ca sa mori cand el pleaca.
Dar, inca o data, asa se vede dinafara.
andora spune:
Doina, e un dus rece pt ea venirea sotului cu amanta si pretentiile, intr-adevar din afara se vede f clar, teoretic asta a ajutat-o infinit mai mult decat lacrimile lui pt a lua o decizie, practic mai are de suferit f mult pana va putea gandi lucid... Tu nu poti decat sa fii alaturi de ea, acum ca stie totul... Multa putere sa creada in propriile forte ii doresc!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
doinabita spune:
Teodora, nu am adoptat politica strutului!cum se face ?vezi ceva, alfli ceva poate te inseli pe moment si dai cu bata in balta?trebuie sa fii sigura de ce spui in astfel de situatii...daca spui si se dovedeste ulterior ca nu era adevar?ca te-ai inselat si ai provocat o suferinta inutila?ce faci ?faci pe detectivul?in primul rand sunt femeie, mama, sotie,prietena si am incercat dupa a doua chestie care am vazut-o, cea cu terasa, cu ascunsul fetelor dupa ceva...sa fiu sigura.Vezi ca si parerea prietenei mele este ca:daca i-as fi spus din prima nu m-ar fi crezut?caci credea il "el"?Bine este parerea ta, nu contest lucrul acesta...dar stiind-o cum sta psihic,ce probleme a avut mai de mult puteam sa ma duc si mai subtil ,mai pe fata sa vorbesc?caci ocoleam si tot la ce trebuia spus se ajungea...nu am adoptat politica strutului,caci ininte de toate suntem oameni, cu sentimente si rationament!Parerea mea...spuneam,plecam acasa dupa ceva timp si...o lasam in ceata?dar bine eu nu iti comentez opinia,poate tu esti mai tare in astfel de situatii,mai radicala...eu nu am putut sa adopt o astfel de pozitie pana nu eram sigura de ceea ce vazusem...asa am gandit-o eu.Deaceea am cerut si parerea voastra si le-am pus pe toate in balanta!Daca spuneam din prima?si apoi ma trezeam ca prietena mea facea un gest necugetat si o aveam pe constiinta o viata?mi-as fi iertat-o vreodata?
bita doina
cl spune:
Doina, ai facut o confuzie. Nu Teodora a zis de politica strutului (ea a spus ca ar tacea), ci anca 74.
Claudia
o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!
andora spune:
Doina, atunci nici nu ai avut prea mult timp pt a te gandi cum sa faci, cred ca era gri problema, nici ca strutul nici sa ii arunci in fata. Si eu am fost de parere sa-i spuna, dar modalitatea n-as fi stiut-o. Daca individul nu vroia sa divortezesi isi "pacalea" abil sotia cum ca prietena minte crunt? Daca ele se desparteau si sotia respectiva traia pana la adanci batraneti cu domnul care-si facea de cap? Sau daca el chiar realiza ca o iubeste dupa acea incercare de aventura si sa-i fi zis era o greseala?
Acum oricum faptul e consumat. Sincer nu stiu ce as face in situatia Doinei de atunci .
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
anca74 spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.
intregul tau rationament e gresit. nici nu ma obosesc sa-ti dau o bila neagra pt. insulta.
Ce insulta? Imediat ce o persoana isi expune opiniile un pic mai categoric decit restul lumii este, inevitabil, bagata (cu de-a sila!) in categoria celor care insulta.
Draga mea, m-am folosit de raspunsul tau numai pentru ca a fost scurt si curpinzator, iar mie mi-era lene sa copiez celelalte raspunsuri la acest subiect care afirmau acelasi lucru ca si tine. Nu o lua personal pen'ca n-are sens. Nu te-am insultat, nu nimic. Pur si simplu sint de parere ca persoanele care se fac ca cei din jurul lor nu mai exista subit, atunci apar probleme, sint de evitat. Daca acesti oameni sint considerati "prieteni", atunci prefer fara asemenea personaje linga mine. Sincer, detest asemenea oameni. Mai bine sa regreti ca ai facut ceva decit sa regreti ca nu ai facut nimic.
Sper ca-mi dai voie sa am propriile-mi pareri.
quote:
Originally posted by cl
Doina, ai facut o confuzie. Nu Teodora a zis de politica strutului (ea a spus ca ar tacea), ci anca 74.
Claudia
Draga Claudia, eu cred ca tu esti cea care nu a inteles cum trebuie sensul mesajului Teodorei. Doina, nevrind sa ma mai bage si pe mine in discutie, i-a explicat Teodorei ca atitudinea ei este orice numai nu asemanatoare strutului , si ca a facut tot posibilul sa relateze intreaga poveste prietenei sale.
Te-as ruga sa fii ceva mai atenta cind citesti schimburile de replici.
============
How wrong it is for a woman to expect the man to build the world she wants, rather than to create it herself.
doinabita spune:
S-a hotarat!divorteaza!nu mai vrea asemenea om linga ea!nu poate sa mai aiba incredere in el...acum spune una(el)mai tarziu spune alta...Ieri nici macar nu mai plangea.Era doar trista,judeca la rece caci si-a dat seama ca ar fi putut dura ani sa fie inselata in acest fel de individ(sunt vorbele ei)chiar daca i-as fi spus eu, mi-a spus ca nu ar fi crezut fiindca era orbita de iubirea pe care i-o purta!A gasit ascunsa in casa o caseta video pe care era filmata o scena intre "sot"si o alta tipa deci nu era la prima abatere...si-a dat seama chiar daca o doare rau caci el nu este barbatul pe care ea il iubea...ca si-a petrecut acesti ani din viata iubind un om cu multe fete...surprinzator este chiar puternica pentru socul pe care l-a avut...sa vezi asa ceva cu ochii tai...e calma ,rece cu el,calculata...nu foloseste vorbe care sa-l jigneasca .I-a facut bagajele(hainele)si i-a spus caci restul la partaj...El nu se astepta la asa ceva...s-a dus la parintii lui dar acestia nu il primesc,pentru ceea ce a facut...sta la un coleg de servici care nu este casatorit...si isi cauta gazda...nu mai e asa zbir caci amanta nu l-a primit sa se mute la ea?....frumos nu?
bita doina
anca74 spune:
Doina, daca prietena ta reactioneaza asa... inseamna ca a fost ranita enorm de ceea ce i-a facut sotul ei. Daca nu a incercat sa-l ierte sau sa-i acorde circumstante atenuante (cum fac majoritatea femeilor), in ciuda "iubirii pe care i-o purta", daca este rece si calculata acum, asta inseamna ca este ranita pina in strafundurile sufletului ei. Imi pare sincer rau ca trece prin asa ceva. E atita suferinta pe lumea asta...
============
doinabita spune:
Nu poate ,dar nu vrea sa ierte asa ceva, cum sa-i acorzi circumstante unui asemenea om?cand nu stii cu cine ai dormit in pat atatia ani?de ce sa-l ierti?sa stea o vreme cuminte si apoi sa inceapa iar?ca doar vrea diversitate?bine ca are tari de a merge mai departe...si nu se lasa mintita in continuare...ca nu se minte singura ,are viata inainte stiu ca e greu dar merita sa fie iubita asa cum stie ea sa iubeasca!E mai tare decat credeam eu si ma bucura ca trece cu bine peste aceasta suferinta!El a venit acum 10 minute sa ne roage sa vorbim cu ea ca vede ca a gresit, dar acum spune una peste alte 5 minute alta...nu vrea sa vorbeasca el cu ea caci nu are curaj...eu am incercat sa-ispun la telefon ei ca el e la noi si ea mi-a spus ca nu are ce sa discte cu ea!Gata sa-si vada de amantele pe care le-a adus in casa cu nerusinare si sa astepte divortul, ca nu mai da inapoi!nu poate sa-l mai accepte in viata ei si nici nu vrea,oricat de mult o doare...nu vrea sa-l vada,nici sa-l auda...
bita doina