locuinta anl

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Nu mai aveti nici o veste despre locuintele de la anl-3? Eu stiu doar ca s-au afisat listele definitive pt acest an, mai multe informatii din pacate...nu am si tot am sperat ca poate mai gasesc pe cineva interesat de subiect si mai aflam ceva vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Buna Mirela,
Eu n-am nici o veste... Anul trecut prina ianuarie am fost la spatiul locativ din sectorul 3 si am nimerit la o acritura care mi-a spus ca nu se mai primesc dosare pt inchiriere, numai pt credit ipotecar si... am renuntat. Am mai revenit prin martie 2007 si acelasi raspuns negativ. Prin aprilie am aflat ca sunt insarcinata si am uitat cu totul sa revin cu milogeala pe la usile lor. Si cred ca rau am facut ca as fi avut vechime de un an si jumatate la dosar. Intre timp baietelul meu a implinit 10 luni... si facand curatenie prin acte am gasit dosarul pt Anl. Noi nu ne-am casatorit, stam cu parintii lui... nu prea e spatiu.
Cred ca n-ar fi rau sa ma duc iar pe capul lor. O sa vad daca are importanta faptul ca momentan sunt in concediul pt cresterea copilului (serv. e in sect. 4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Buna ziua tuturor . Eu am avut depus dosarul din mai 2002 la Primarie inainte de a naste fetita si abia luna trecuta am fost trecuta pe lista pt o garsoniera . E mare , spatioasa nu am ce zice ...nemultumirile se refera la faptul cum sunt facute (ex. gresii sparte pe jos , cada sarit smaltul , unsile nu se prea inchid , geamurile zgariate si multe altele ). Asta e traim in Romania si nu avem ce face . Dosarele se pot depune oricand numai ca ei vor veni sa faca ancheta sociala cu cateva luni inainte de a se repartiza ca sa se faca punctajul si se vor lua in ordinea punctelor . La noi acum s -au dat 40 apartamente si 60 garsoniere .
La o garsoniera chiria e de 56 lei si la un apartamnet 117 lei .
Multa bafta , va doresc numai bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

am si eu o mare rugaminte la voi. luminati-ma si pe mine, la ce birou tb sa merg sa ma interesez de aceste locuinte ANL. eu amintrebat la mine la primarie si m-au dus cu presu...ba colo...merg intreb...aaaa nu la noi...dincolo...si tot asa. nu mi spune concret "mai femeie mergi la biroul x ca acolo afli"
multumesc tare mult

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Delphinas , eu prima data am mers la Primarie la Biroul de Informatii si am intrebat acolo ce acte trebuie depuse ( era pusa lista si la panou acolo ) si m-au trimis la biroul de Gospodarire Comunala . Acolo este cineva care iti va da ce infotmatii ai nevoie . Multa bafta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Ramonica rau ai facut ca nu ai depus dosarul, macar erai agatata in lista lor, eu fac 3 ani luna asta de cand am dosar pt ALN, si saptamana trecuta am facut inca unul pt locuinta sociala, asa mi-a zis viceprimarul, la care am fost in audienta de 2 ori. Pe 30.10 a fost ultima zi in care mai primeau dosare pe care le vor lua in calcul anul viitor. Acum nu stiu ce sa zic despre situatia ta. Cel mai bine mergi la spatiu locativ sector 3(daca aici ai dom in buletin)-cel din Lucretiu Patrascanu, et 3. si intreaba acolo, mie mi s-au parut de treaba dnele de acolo, nu dau ele prea multe informatii dar vrb frumos.

Mergi la inceput