locuinta anl
Raspunsuri - Pagina 4
oprietena spune:
Iata ca a mai aparut ceva nou pe "piata ANL-ului" in sectorul 3! Sa speram ca va avea si finalitate acest proiect si poate cu putin noroc voi fi si eu intr-un apartament Anl. Zilele astea voi merge in zona sa vad daca e ceva pe acolo, stau la cateva strazi distanta de locul respectiv.
Primaria sectorului 3 va construi 300 de apartamente cu 50 milioane lei
[01-02-2007]
Administratia locala a sectorului 3 va construi un ansamblu de locuinte format din trei blocuri, totalizand aproximativ 300 de unitati locative, investitia totala fiind de aproape 50 de milioane de lei, potrivit unei hotarari aprobate, marti, de Consiliul Local al sectorului 3.
Studiile de fezabilitate pentru construirea ansamblului de locuinte prevad realizarea a trei blocuri de locuinte, pe terenul de la intersectia bulevardului 1 Decembrie 1918 cu strada Succesului (aleea Cioplea), cu o suprafata de peste 9.600 de metri patrati.
Regimul de inaltine a blocurilor este de subsol + parter + opt etaje, fiecare din cele trei blocuri avand o capacitate de 98 de locuinte. Investitia pentru fiecare din cele trei imobile este de 16,6 milioane de lei, bani prevazuti din bugetul local, iar durata de realizare a investitiei, prevazuta in hotararea Consiliului Local, este de un an din momentul demararii lucrarilor.
La mijlocul lunii decembrie 2006, primarul sectorului 3, Liviu Negoita anuntase realizarea acestui ansamblu de locuinte, destinat, in principal, celor evacuati din casele nationalizate. "Am identificat in zona Cioplea o suprafata de aproximativ 10.000 de metri patrati, pe care vom construi, cu bani de la buget, cel putin 250 de unitati locative, in vederea atribuirii acestor locuinte persoanelor evacuate din casele nationalizate si tinerilor", declarase Negoita.
maria2mami spune:
Stiti daca se mai primesc dosare la primaria sect 3?
unde gasesc ceea ce-mi trebuie pt dosar?
multumesc frumos
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
maria2mami spune:
Dupa cate am citit in criteriile de acces la locuinta se pare ca daca momentan nu lucrez, sunt in somaj, nu pot beneficia de locuinta anl....de fapt nu pot depune dosarul?????
Momentan sunt somera
"3. Titularul cererii de locuinta:
3.1. Sa isi desfasoare activitatea pe raza Sectorului 6, avand contract de munca pe perioada nedeterminata cu o vechime neintrerupta de minim 12 luni la data depunerii cererii.
3.2. Prin exceptie, de la cele prevazute la punctul 3.1., pentru repartizarea locuintelor din Ansamblul “Constantin Brancusi” pot depune cereri:
- 3.2.1. tinerii care au domiciliul stabil, pe raza sectorului 6, de cel putin 12 luni si isi desfasoara activitatea pe raza municipiului Bucuresti, de cel putin 12 luni, pe baza unui contract individual de munca incheiat pe perioada nedeterminata. In ambele cazuri, se au in vedere 12 luni consecutive, calculate in urma, raportat la data depunerii cererii si, respectiv, la data repartizarii locuintei.
- 3.2.2. tinerii care isi desfasoara activitatea in Municipiul Bucuresti, de cel putin 12 luni, pe baza unui contract individual de munca incheiat pe perioada nedeterminata, in cadrul institutiilor publice sau de interes public national, institutiilor publice sau de interes public comunitar la nivelul municipiului Bucuresti (cultura/culte, sanatate, mass-media, Primaria Municipiului Bucuresti, Prefectura Municipiului Bucuresti), regii si companii nationale si comunitare. Se au in vedere 12 luni consecutive, calculate in urma, raportat la data depunerii cererii si, respectiv, la data repartizarii locuintei."
...sau chestia asta e valabila numai pt cei care opteaza pt loc din sect 6?
poate reusiti sa ma luminati
Noi suntem casatoriti, avem o fetita de 4 ani si locuim cu socrii.....6 pers in 2 cam, camera noastra fiind de 9 m patrati
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
oprietena spune:
Buna Maria, dosarele se pot depune din cate stiu eu tot timpul anului, numai ca sunt luate in calcul la anumite date, adica , acum stiu ca se actualizeaza dosarele (daca sunt acte noi, adeverinte de salariu...) pana pe 15.03, deci cred ca daca depui pana la aceasta data va fi luat in calcul acum si nu la sfarsitul anului cand incepe realctualizarea. Oricum cu cat mai devreme cu atat mai bine (nu stiu cat de bine m-am exprimat). Apoi, nu neaparat sa depui dosar pe numele tau, o poti face pe numele sotului (ansamblul C Brancusi este destinat cumpararii si nu inchirierii) dar cel mai bine te poate lamuri un reprezentant al dep spatiu locativ din cadrul primariei sector 3, daca acolo ai domiciliul.
Serviciu/Birou spatiu locativ sector 3
Ion Militaru
341.07.05 spatiulocativ@sector3primarie.ro
Str. Lucretiu Patrascanu nr. 3-5, et.3, cam.311
L,Ma,Mi,V:8,30-12,30;14,30-16,30
J:8,30-12,30;14,30-18,30
Audiente
L,Ma,Mi,V:12,30-14
Din pacate nu am la mine lista cu actele necesare, daca nu poti merge la ei sa te lamureacsa ce si cum, sa ma anunti si o sa caut pe acasa listutza mea.
maria2mami spune:
Mirela multumesc frumos dar cred ca m-am exprimat eu gresit sau poate ca nu am inteles ce scrie in textul ala
-noi locuim la soacra mea in sect 1 , zona 1 mai
- eu am pe CI adresa din sect 3 de la parintii mei
- sotul meu are adresa de la parintii lui in CI sect 1 ( asa a fost sa fie dupa ce ne-am casatorit, soacra nu a dorit sa-mi faca mutatie in sect 1 si oricum nu ne intelegem DELOC si dorim sa plecam, dar nu ne permitem cu chirie)
asta s-ar putea sa fie o problema si mai este problema cu somajul meu.....
Ansamblul c brancusi e in sect 6 deci nu avem nici o leg cu primaria sect 6 si in sect 3 nu vrem sa cumparam ci doar sa inchiriem si eventual dupa 5 ani sa cumparam.
Am tot amanat sa depun dosarul, a mai fost un subiect deschis de Diciu acum ceva timp dar ... nu am dat importanta...acum aveam 2 ani vechime...offf
Maine ma duc de dimineata la primarie si sper sa reusesc sa fac dosarul pana pe 15.03 ca m-am saturat ba la mama ba la soacra...
Multumesc frumos pentru informatii, din pacate eu nu am net acasa ci numai la mama dar sper sa ajung in wek.
Claudelu spune:
Io va doresc multa bafta si noroc!
Noi am avut cu caru. Nici nu-mi vine sa cred cat e de bine sa stai singur
Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
oprietena spune:
Incearca sa faci dosarul pe numele tau, trebuie sa depui in sectorul in care ai domiciliul pe CI, si nu vad de ce nu s-ar putea daca esti in somaj, locuintele sunt de tip social, la tine e o situatie provizorie somajul...sau pe numele sotului la sectorul 1 (parca si acolo se construiesc case). Pe site-ul anl poti afla cate ceva despre acte si punctaj. Din ce imi aduc aminte ai nevoie de: copie dupa CI a ta si a sotului, certificat nastere copil, adeverinta de la loc de munca (la tine poate va fi nevoie de vreun act de la somaj, copie dupa contractul casei- legalizata la notar, copie dupa schita casei din care sa se vada cati mp revin/pers, certificat casatorie, o declaratie la notar care sa cuprinda cati membri locuiesc in casa, ca nu ai avut vreo locuinta nici anl nici altfel, ca veniturile declarate sunt singurele venituri si cam atat, cred. Pe mine m-a costat dosarul vreo 600.000 lei in nov 2005. Multa bafta!
Claundelu tu stai in Arad?
doina.d spune:
Buna ziua!
Mai are cineva vreo veste despre stadiul dosarelor depuse la sectorul 6 pentru Brancusi?
Din cate stiu eu, in iunie cica s-ar solutiona.Voi ce mai stiti?
tamyra spune:
Buna ziua tuturor ANL-istelor sau aspirantelor....
Sunt mamica de gemeni si locuim de 3 ani intr-o garsoniera ANL.Copii au 5 ani si pe zi ce trece camera devine tot mai neincapatoare .Am fost ultimii pe lista ...si am prins doar garsoniera....
Acu s-a ivit o sansa de a prinde un apartament: se muta in Suceava vecinul de la 4 si toata lumea a inceput sa se agite.
Vin si va intreb pe voi: ati mai auzit astfel de cazuri?....care este procedura legala ? ...se vor depune din nou dosare?...as putea sa fac schimb de locuinte cu el iar primaria sa-si dea acordul?....este legal? Sunt disperata si atunci imi vin tot felul de idei! Mi-e teama ca voi rata din nou apartamentul...desi:
1. ne incadram ca varsta(30 respecti 33 ani)
2. sotul lucreaza in finante (a terminat un colegiu cu spec. finanti-banci si e ultimul an la fac. cu spec. conta)
3. eu am terminat un colegiu cu spec.in asisteta sociala si lucrez intr-un centru de plasament ca referent educatie
....si totusi...mi-e teama ca voi imbatrani aici!
Va rog mult daca ati auzi sau stiti ceva despre asemenea situatii sa ma ajutati cu ceva raspunsuri. VA MULTUMESC ANTICIPAT !
Tamyra, mami de gemeni
oprietena spune:
Readuc in discutie subiectul pentru cei interesati de mersul lucrurilor in sect 3, si poate e cineva care stie mai multe decat mine
Am fost si am vazut ca s-au inceput lucrarile la cele 3 blocuri din Al Cioplea, pe care spera ei sa le dea in folosinta la sf anului. Acum cine stie daca vor fi gata. In curand se vor reface si listele de prioritati pe 2008. Cine mai are dosar depus la sect 3??