40 cu + sau - (cap.18)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/polux/polux.jpg)
polux spune:
Bine ai venit Gera. Vrem mai multe amanunte despre tine.
Adrienne cum ai facut cu asigurarea pana la urma?
Gabitza vazut maimutica...hehehe ce cuminte este.
Aha deci asa repetir la intalneala.Vrem poze....cu Nomi si Craciunitza.
Oana si Olivia....lasa ca asa printre picaturi tineti voi pasul cu tineretea de aici.
Oana, Nema "plange" caci initial Nomi trebuia sa ajunga in Bucuresti sambata si sa se intalneasca si ea cu Nomi si Craciunitza.Sau poate ca plange de dorul slanei si a palincii pe care a ratat-o.
Olivia cum a foat weekendul?
Acum am vazut ca a raspuns si Adrienne.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
nematics spune:
quote:
Nema "plange" caci initial Nomi trebuia sa ajunga in Bucuresti sambata si sa se intalneasca si ea cu Nomi si Craciunitza.
Sau poate ca plange de dorul slanei si a palincii pe care a ratat-o.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
adrienne12 spune:
hip-hip, huray! asigurarea a zis ca nu e vina lu fi-miu.Intrucit nu m-am culcat pina la ora asta fac eu cafelutza pt. cele din Europa. N-am som si ma uit la tv. la un reportaj despre mormoni poligami (pe CNN).
KUKI spune:
Nu-i chip sa dorm pana mai tarziu desi sunt in concediu.
Se trezeste cupilu sa plece la antrenament si face o harmalaie ce nu s-a vazut.
Lu, chiar fioroase pozele alea. Si tabara aia in care a plceat Anca tot cu asa ceva se ocupa?
Gabitzam, ai o dulceata de copil. E bestial cum se catara el in pampers pe canapeaua aia.
Adrienne, zi mai pe intelesul meu, inseamna ca ai scapat de cheltuieli cu masina? Platesc asigurarile reparatia?
Nema, pot sa plang si eu cu tine? Eu de ciuda ca nu-s in stare sa fac o plimbare pana la Bucuresti, asa pentru sufletelul meu.
Lili, am zis, mey ca nu fac poze cu costumul ca-s din cale-afara de rusinoasa. Dehhh, am avut o educatie de-aia de tip vechi si la medic mi-e rusine sa ma dezbrac.
Craciunitzo, cum fu chelneru (daca intelegi ce vreau sa zic) Bacsis i-ati lasat? Sau ii lasati azi?
Soni, sper ca esti ocupata cu micul Denis si nu cazuta in vreun butoi ca acu vin la tine si de urechi te scot de acolo.
Porumbel, gata gradina? Vecinu s-a mai calmat?
Cele care aveti baieti mari, ai vostri stau sa-i pozati? Eu nu mai am poze cu Cristi de vreun an si ceva. Acum dimineata i-am smuls vreo doua sub pretextul ca pozez cainele. Le descarc si revin.
craciunitza spune:
KUKI, esti to-ta-la
nema, nu plange, slana e pusa in congelator si palinca in camara, nu se-atinge nimeni de ele pana la Craciun cand vii acasa
Nu am facut poze cu nomi pentru ca nu am avut timp, daca nu ne fugarea sotul meu, sa mergem la nani, cre'ca mai eram si acuma la povesti
Au ajuns baietii acasa
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
cius22 spune:
Gera-bun venit! wow-primul mesaj la noi-ce onoare!
Kim-Roxy are 15 ani si Victor 2
Gabitzam-avem 2 maimutici care fac aceleasi lucruri...pupa mama kupilul catarator si pentru mine!(dulce-dulce)
Nema-nu mai plange,ca-ti fac si io rost de slana si palinca ,la o adica...
Yupiii-Adrienne,deci asigurarile au recunoscut ca nu e vina baiatului..super...o sa iasa totul fain!
Kuki-vazut poze...mey,da' chiar esti mistoaca...iar Max-e bestial...ultimul,dar nu cel din urma,kupilul tau are fata de om destept!
Liliana!-ma da afara de la coooomp!
oana cretu spune:
Kuki, ce bine iti sta cu costumul. Simpatic foc baiatul tau.
Bine ai venit gera!
Nema, ai vazut cate portii de palinca si slanina aduni daca plangi un pic? Las', ca te intalnesti si tu cu fetele.
Adrienne, ma bucur ca asigurarea si-a acut treaba.
Polux, sti cum e sa fi obosit de stat pe scaun? Dureri de mijloc.
Ma duc sa ma apuc de ordine pana nu se trezeste fi-miu, ca eu aranjez, el deranjeaza. Apropos, sa va zic una tare. Copilu' meu a invatat sa faca poze cu telefonul la nici doi ani. Am gasit in telefon poze la mingiile lui (pasiunea lui, Zizou al lui mama), dar facute bine tata, centrate.
Intrebarea e: ce urmeaza la 3-4 ani, sa ma goneasca de la calculator?
Deja o face, dar acum nu ii tine, plange pana se satura (2 min
) si se lasa de calculator.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Cite pagini (vreo 14) ati scris de joi pina azi !
Bune venit Gera ! fetele asteapta data ta de nastere.
Soni, am citit cu mare tristete tot greul pe care l-ai avut de dus ! Te sarut si-ti doresc numai bine.
Craciunitza, nu m-ai facut sa surid larg, cu bunatate, cind povesteai de sotzul tau si de copiii. Ai un om foarte buna la suflet linga tine. Sa stii ca am vazut ca intre copiii adoptati si parinti se opereaza un soi de mimetism si e foarte fain sa vezi ca au amindoi acelasi zimbet, aceleasi gesturi. Si nu pune la inima draciile care la face si le zice ex-ul.
Lulu, nu stiu cum faci ca tu ai timp sa te cateri pe toate alea, ca eu n-am nici de unele. Ca sa ma fac complet de ris : am o Via ferata la 6 km de casa :
http://www.viaferrata.org/france/c3f36planfoy.htm
si un parc de catarat in copaci (Accrobois).
Am fost intr-o mini-vacanta in Bretagne, drumul e fost cel mai obositor, dar restul a fost frumos tare. Am tras la hotel le Brest si ne-am plimbat prin imprejurimi. Miercuri voi pune poze, azi la job n-am cablul.
Simbata dimineata ne-am nimerit intr-un orasel in care era piata saptaminala : era o avalansa parfumata de lume si produse : peste proaspat, carnuri, mezeluri, brinza, scoici, pateuri, dulciuri, fructe, legume, jucarii, marochinarie... Cel mijlociu care avea multe tarabe la inaltimea lui a spus : 'C'est le paradis !'. (daca la Topirceanu raiul era plin de dulciuri, la fiul meu e plin de mezeluri, pateuri si fructe de mare).
La plaja nu am putut sta in costul de baie, caci era destul de rece, am profitat totusi de soarele cu dinti si copilasii s-au jucat in nisip.
Mai trec.
Pup la grup.
Mik.